Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 pirkimas.  (Skaityta 125138 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 pirkimas.
« Atsakymas #150: 2011 Spalio 07, 08:22:28 »
Labiausia uzknisa tie rasytojai kurie neturejo sios masinos  :A ir raso "kazkur girdejau,draugas sake ir t.t"
Rasytu tie kas explotuoja sias audi
pvz. as atvazinejau 3metus su A4 B6 2004m 1.9TDI 96kw ir jokiu problemu neturejau su varikliu ar vaziuokle (kaip kai kurie sako kad ji nelaiko) geras ir patvarus masiniukas o svarbiausia ekonomiskas ir tikrai greicio man buvo per akis, juk ne vokietijoj gyvenam kur autobanais spaust gali.
sekmes visiem perkantiems  (h)

(y) Butent, reikia pavazineti ir net ne su vienu modeliu, kad galetum bent palyginti. As irgi vazinejau su B6 96 kw nei man vaziuokle luzo, nei variklis gedo. Kai raso , kad girdejo jog 74kw pats patvariausias, tai tada as pasakysiu 96kw pats patvariausias, tik ar nereikes su koja pasispirti, kad is vietos pajudeti su tokiu galingumu, tikrai nemanau , kad 74kw smagiai vaziuoja. Bent jau 85 ir 96 kw tikrai jauciamas traukos skirtumas.
Tik keista, kai zmogus net nezino koki kuro tipa pasirinkti, juk skirtumas kainos atzvilgiu kaip kuro , taip ir pacio automobilio akivaizdus. Jeigu man kuras butu dzin as tik su benzu vazineciau, siai dienai as sau tokios prabangos negaliu leisti, tai vazineju su dyzeliais.