Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 pirkimas.  (Skaityta 125126 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 pirkimas.
« Atsakymas #125: 2011 Birželio 05, 20:50:01 »
Is kur tas faktas ,kad as pirma masina cia perku ?  :D  Masinu perpardavinetojas,veteras,populiarus ridu sukejas,o dabar ir ekstrasensas ? Iliuminatas ,tu gal koks ? :D

1. Niekur neuzsiminei, kad mano masina, visur - perskaiciau, draugas sake, teko vaziuoti.
2. Kur buvo parasyta , kad as perpardavinetojas (jei galima smulkiau kas ieina i sita kategorija)
3.Veteras ??? Pats supratai ka parasei ar turejai uomeny.
4.As atsukineju visiems ar visoms ridas? Is kur tas populiarus, daznai teko naudotis mano paslaugomis?
5. Nereikia buti ekstrasensu, kad suprastum, jog zmogus dar nepatyre ka reiskia tureti savo automobili, internetas , kad ir visagalis, bet praktika labai daug ka reiskia ir 18 metu vaikinas isigijes pirma savo auto, teisingiau parasys, negu tu perskaites , ai net nezinau kiek tu ten mirksti tam internete.
 Persiskaityk, sukramtyk, pagalvok logiskai, jeigu tokia dovana turi ir pradek rasyti savo praktinius pastebejimus, be pamokymu kitiems. O moderu paprasysim isvalyti visus musu postringavimus, kad visai nesusiukslinti temos.  (h)