Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 B6 kompiuteris rodo dvi klaidas  (Skaityta 3593 kartus)

Neprisijungęs ZNKa

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 B6 kompiuteris rodo dvi klaidas
« Topic Start: 2011 Gruodžio 23, 16:41:34 »
Sveiki, pas mane kompas jau gana senai visada rodo šitą ženklą: , ankščiau užsidegdavo tik tumpam pamirkčiodavo, kai ratai prasisukdavo, bet keista, kad dabar visada dega šitas ESP.

O šiandien ryte pradėjo degti ir šitas ženklas, kuris net nežinau ką reiškia: , turiu rusišką manualą, tai ten rašo, kad su varikliu gali būti kažkokios problėmos.

Kadangi dabar šventės, tai nelabai išeis nuvažiuot diagnostiką padaryt, gal kas nors buvo susidūręs su šitom klaidom ir žino kame gali būti bėda?
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 23, 16:43:45 sukūrė ZNKa »

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 B6 kompiuteris rodo dvi klaidas
« Atsakymas #1: 2011 Gruodžio 23, 16:46:45 »
del pirmos nesu tikras, kogero antipraslydimas. Antra tai reiskia, kad yra pirmine klaida - gali buti nuo nedeganciu stabdziu lemputes iki variklio problemu. Zodziu be diagnostikos kazi ar issisuksi.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Gruodžio 23, 16:47:26 »
Pradžioj pažiūrėk ar užsižiebia stabdžių lemputės numynus stabdį ;)

Neprisijungęs ZNKa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Gruodžio 23, 17:17:26 »
Pradžioj pažiūrėk ar užsižiebia stabdžių lemputės numynus stabdį ;)

Pažiūrėjau ką tik, tai jo dega stabdžiai galiniai. O kas įdomiausia, dabar tas ženklas ne šiaip dega, o mirksi. Nors šiandien ryte tiesiog degė.
Beje, šiandien ryte mašina gana sunkiai užsivedė, ir nespėjau perskaityti, bet kompas parodė kažkokią klaidą dėl kažkokių šviesų. Gal būt ir yra problėmų su stabdžių lemputėm. Tik vat sakau dabar pažiūrėjau, tai užsižiebia.

O dėl antipraslidymo, tai nekeista, kad tas ženklas visada dega? Ta prasme aš nors pauspaudžiu ESP mygtuką, jis vis tiek dega, neišsijungia.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gruodžio 23, 17:21:34 sukūrė ZNKa »

Neprisijungęs kaTo

• Įrašai: 69
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Gruodžio 23, 18:25:38 »
Man rodos del antipraslidimo, jei dega zenkliukas tai kad jis neveikia.. Diagnostika belieka tiksliam atsakymui

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Gruodžio 23, 18:39:02 »
Kad dega antipraslydimas , tai aisku, kad jis neveikia, bet cia ir vairo padeties daviklis gali durnioti ir suvedimas blogas ir dar visokiu priezasciu. Be kompo nieko cia neprispeliosi, diagnostika tau viska atsakys.

Neprisijungęs byfo

• Įrašai: 1967
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Gruodžio 23, 18:43:41 »
man dege esp zenklas kaip pas tawe pirmas kalades stabdziu mirusios buwo pakeiciau ir nebedega :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Gruodžio 23, 19:24:05 »
Man panašu, kad degimas pievose, nes būtent kai jis nupjaukia, pirma užsidega esp, po to spiralė ;)

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Gruodžio 23, 22:04:27 »
Manau šios klaidos tarpusavyje nesusijusios...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2011 Gruodžio 23, 22:20:08 »
Dar ir kaip susijusios... Abu šie simboliai dega, kai blogai pastatytas degimas. O šiaip į visus klausimus diagnostika atsakytų...

Neprisijungęs ZNKa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2011 Gruodžio 24, 00:01:03 »
Šiaip jo, su degimu gali būti problėmos, nes ryte kažkaip keistokai užsivedė. Ne taip gražiai kaip visad, o taip šiurkščiai. Kažkas minėjo dar apie vairo padėtį, tai jo, čia irgi tiesa. Vairas truputi būna pasuktas į kairę pusę, kai tiesiai važiuoji. Bet šitas dalykas jau yra nuo tada, kai mašina nusipirkau, tai nemanau, kad dėl to degtų.

Na žodžių teks laukti kol šventės baigsis ir varyti į servisą. Tik dabar bijau važynėti su auto, nes jei kokia rimta problėma, tai, kad tik nepagadinčiau dar labiau važynėdamas su tuo gedimu koks jis bebūtų  (-)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2011 Gruodžio 24, 00:05:31 »
O tai ka negavenamoje saloje gyveni, kad negali nulekti bent jau klaidas paziureti ir ramiai (arba visai neramiai) vazineti per sventes.

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2011 Gruodžio 24, 01:01:09 »
variklio skyriuje yra rimta klaida, tą indikuoja žvakių lemputė, ir greičiausiai esp bus klaida ESP fault 18265 - Load Signal: Error Message from ECU, kuri nedings nesutvarkius variklio klaidų, nes esp su varikliu labai smarkiai santykiauja

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2011 Gruodžio 24, 15:11:51 »
variklio skyriuje yra rimta klaida, tą indikuoja žvakių lemputė, ir greičiausiai esp bus klaida ESP fault 18265 - Load Signal: Error Message from ECU, kuri nedings nesutvarkius variklio klaidų, nes esp su varikliu labai smarkiai santykiauja

(+)

Neprisijungęs ZNKa

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2011 Gruodžio 24, 17:58:44 »
Vakar jau nebeturėjau galimybes niekur važiuoti diagnostikos daryt. O dėl klaidų, tai dėkui už info, paliksiu stovėt savo auto šventėm, nerizikuosiu važynėti. Reikėjo tik bliamba jau iš karto varyt diagnostiką daryt, kai ESP pradėjo degti, o susiprotėjau tik, kai spiralė įsižiebė  :-{

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2011 Gruodžio 24, 22:48:49 »
spirale mirgsejo pas mane kai siurblio el dalis  durnavojo, bet pas tave PD tai susiet siu problemu negaliu....

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
Pas man panasi audi buvo labai panasus simptomai (ESP lempute + Zvakiu + ABS visos mirksėjo) tai prisijungus prie kompo buvo rasta klaida:
Citata
Brake switch f implausible signal p0571

Stabdžiu pedalo daviklis sugedo pakeičiau nauju.... problema dingo.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
spirale mirgsejo pas mane kai siurblio el dalis  durnavojo, bet pas tave PD tai susiet siu problemu negaliu....
Pakaitinimo simbolis mirgsi del pirmo prioriteto klaidos (fiksuojamo gedimo) variklio skyriuje.
Tokiu klaidu gali buti desimciu desimtys ;) Ne tik siurblio el.dalis ;)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Bent jau pas mane jis pradeda zybseti, jei palaikau ijunges degima ilga laika ir nekuriu masinos ir taip kelis kartus, tada zybsi, nutrina klaida ir nezybsi :) Kaip suprantu negedimas pas mane :)

Neprisijungęs slyder

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
sveiki, nekuriant naujos temos prie to pacio ,  panele vakar vaziavo na ir sankryzoj netycia ne tuo begiu vaziavo ir uzsitrukciodama uzgeso, nuo to laiko dabar karts no karto uzsidega tas ESP zenkliukas
  ir jis uzsidega kai vaziuoji jau kuri laika kai variklis uzsyla ir t.t,  uzkurus masina jis nedega....Zinau kad reikia junj prie kompo ir ziuret konkreciai kas ten per klaidos bet pamastymam....degima gal truputi persoko? siaip masina kurias ir vaziuoja kaip anksciau... :think:

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
antiptaslydimas cia. Gali but atjungiamas del rimtesnes klaidos variklio skyriuje

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Svarbiausia ar tu kartu vaziavai, jeigu situacijos nematei, tai greiciausiai taip prasinese per begius , kad dingo visi suvedimai  :-]

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
Svarbiausia ar tu kartu vaziavai, jeigu situacijos nematei, tai greiciausiai taip prasinese per begius , kad dingo visi suvedimai  :-]
[/qvat tas kad nebuvau
vat tas kad nebuvau:-] bet ji ramiai vazineja , nesinesioja kaip pacanke:-] kol kompas nejungtas dar galvoju gal del atsilimo cia, ledai visokie nusidauze isbalansavo gal kas ....na cia fantazijai valios kolkas i valias

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Oi kaip zinoma istorija ir ne viena karta, sako tik ramiai atsiremiau, o buferis nuplestas su visom mesom  :-]  Arba kaip sunus , sako prie parduotuves aiksteleje kazkas uzkabino sona, o realiai veidroduko lygyje visos skardos iki pat galo kaip skarbonke su atidarytuvu atidaryta  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2014 Vasario 07, 10:15:23 sukūrė only AUDI »

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
:-] tiesa pasakius as turbut taipat bandyciau svelniau viska nupasakot nei buvo:-]