Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 b6 keletas problemu (kondiske)  (Skaityta 2501 kartus)

Neprisijungęs Bonkee

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 b6 keletas problemu (kondiske)
« Topic Start: 2014 Balandžio 22, 11:26:18 »

Sveiki. Taigi yra iskile keletas bedu su Audi a4 b6 1.9.
1) Vejas pucia skirtingomis temperaturomis nepaisant kiek yra nustatyta. Tarkime yra 25 C , o pucia labai salta  arba yra 18C ir pucia labai karsta. Ir tai pasitaiko skirtingose pusese bet kada. Kartais atrodo viskas gerai. (Masina perinkta is Anglu i Europini varianta). Buvo pakeistas termostatas , meginta nuorinti, niekas nepadeda.. Gal yra variantu? Imanoma kad kokie sensoriai sugedo? Sklendys vaiksto gerai.
2) Neveikia ECON. Prie kompo rode kad kompresorius nesukelia spaudimo todel neina pripildyti freono. Ar butina keisti i kita kompresoriu ar imanoma tvarkyti ta pati? Gal zinote kokios ju kainos? :)

Dekui is anksto.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 b6 keletas problemu (kondiske)
« Atsakymas #1: 2014 Balandžio 22, 12:21:13 »
Dar reikia ziureti ar tos sklendes darinejasi kurios reikia, gal viena raso kita darosi, per output testa viska tikrini, nes tikrai per atstuma niekas nepasakys kas ten pridaryta. Econ dega is vien kai konkiske nedirba, uzpildyti sistema galima ir su neveikianciu siurbliu.

Neprisijungęs Bonkee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Balandžio 22, 13:34:21 »
~100g pribega freono ir daugiau neduoda. O bedos su temperatura tai daugiau is sklendziu darinejimosi kyla?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Balandžio 22, 13:49:25 »
~100g pribega freono ir daugiau neduoda. O bedos su temperatura tai daugiau is sklendziu darinejimosi kyla?

Nezinau kur ten kas nepribega, ne viena masina buna uzpildai sistema , paskui sutvarkai elektronika ir viskas pasileidzia. O del temperaturos, galima ilga sarasa priezasciu surasyti, paprasciau su kompu patikrinti.

Neprisijungęs Bonkee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Balandžio 22, 23:25:24 »
Idomiai. Tas kur pildo sako man neduoda ir prie kompo prijungus rodo , kad spaudimo nesukelia.. hmm. O 2 elektrikai jungesi prie to bloko ir jiem jokiu bedu nerado. Gal kompas nerodo to?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Balandžio 23, 07:51:52 »
Idomiai. Tas kur pildo sako man neduoda ir prie kompo prijungus rodo , kad spaudimo nesukelia.. hmm. O 2 elektrikai jungesi prie to bloko ir jiem jokiu bedu nerado. Gal kompas nerodo to?

Kompas rodo labai daug, tik reikia zinoti kur ir ka ziureti. Paziurek sistemoje kiek kompas rodo slegi, bent 2bar rodo? Testa darant sklendes darinejasi tos kur reikia, i ta puse? Varikliukas imantis ora is salono veikia?

Neprisijungęs dariausaudi

• Įrašai: 293
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Balandžio 23, 13:41:44 »
SIAIP TAI DRAUGUI ECON DEGE IR KLIMA NEVEIKE NU TA PRAME NESALDE O FREONO BUVO,PRIJUNGUS KOMPA KAIP IR NIEKO NERODE O PASIRODO SLEGIO DAVIKLIS PEREJES BUVO JEI KA PATIKRINK JI JIS RANDASI VAIRUOTOJO PUSEJE ANT KONDICIONIERIAUS RADIATORIAUS.O SU ORO PUCIAMOMIS TEMPERATUROMIS TAI YRA TAIP JEI KAZKAS KEITE VAIRA PARDAVIMUI TAI TAU KLIMOS PRAVODKES LAIDU NEPERDARE IR TAIP GAUNASI VISKAS ATVIRKSCIAI ,NU VIENU ZODZIU DAR GALEJO IR DAVIKLIUS ORO TEMPERATUROS SUMAISYT NES JIE YRA KAIP IR 4 LYGTAIS.

Neprisijungęs slyder

• Įrašai: 238
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Balandžio 23, 14:12:54 »
znokit xebra pas mane apie 1bar bera slegio, bet saldo dar kolkas tai "tolka tak" :)

Neprisijungęs Beplaukis

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Balandžio 23, 18:31:29 »
tai dabar skaitau ir nesuprantu,paspaudus ECON mygtuka jis uzsidega,tai manau kondiske turi pradeti saldyti,taip suprantu?nes pasmane paspaudi auto abiejose pusese sukyla tik vejo putimas,bet paspaudus econ truputi jauciasi kad vesiau pucia bet nesaldo,gali but truksta saltuko skyscio,kur galetumete pasiulyti geriausiai nulekti dasipildyti,nes siomis dienomis trupuciuka siloka ff o del peciuko buvo pas mane pora kartu vairuotojo puse uzstrige tai karsta diena dar ir karsta vejeli pute,snekejau su zmogum sake elektrinei voztuvai ju problema strigineja jie,tai pakolkas kol vel gerai vaziuoju,bet jei kvailios toliau ardysiu,seip jei ka jie stovi po bardacioku,ji reikia issiimti.

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2014 Balandžio 23, 18:35:20 »
kai ECON ijunktas (sviecia) tau isjunkta konde buna, o kai niekas nedega (nesviecia) tai konde turi pusti saltuka ta jau. bent pas mane taip, ir pas teva a6 c5

Neprisijungęs Bonkee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2014 Balandžio 23, 18:45:01 »
Kai sviecia lempute yra isjungtas kondicionierius. :) O ta temperatura tai labai idomiai tikrai nesuprantu. Vaziuoji viskas gerai visur veikia. Po to pradeda svaigti iki ~26C pucia tokio pat saltumo ora o kai buna 26.5 C Pradeda silta. Arba atvirksciai kai kokie 17C karsta , o jau zemiausia salta.. Ir svaigsta tai vienoje, tai kitoje puseja, buna ir visur , bet buna ir viskas gerai... :)  Ir taip pat paminesiu , kad nustacius zemiausia ir auksciausia temperatura visada pucia tvarkinai. Tik puse laipsniu i kita puse ir vsio..

Neprisijungęs Beplaukis

• Įrašai: 18
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2014 Balandžio 23, 18:45:56 »
kai ECON ijunktas (sviecia) tau isjunkta konde buna, o kai niekas nedega (nesviecia) tai konde turi pusti saltuka ta jau. bent pas mane taip, ir pas teva a6 c5
ne pasmane A4 B6 2004 nu nesuprantu nes ji nuspaudus,uzsidega lempyte,jauciasi minimalus atvesimas.galite kas pakomentuti konkreciau,nes dabar jau pasimeciau :think:

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2014 Balandžio 23, 19:12:38 »
ne pasmane A4 B6 2004 nu nesuprantu nes ji nuspaudus,uzsidega lempyte,jauciasi minimalus atvesimas.galite kas pakomentuti konkreciau,nes dabar jau pasimeciau :think:
pas mano teva a6 c5, o pas mane kaip pas tave( a4 b6 2004m)

Neprisijungęs Nec

• Įrašai: 1939
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2014 Balandžio 23, 19:27:44 »
Kai ant ECON dega lempute kompresorius isjungtas ir salto oro nepus kondicionierius.
Siandien bevaziodamas pastebejau keista dalika:
19C laikiau, nutariau silciau padaryti, bet klima nereagavo i temperaturos didinima, 24C ir viestiek salta pucia, pastacius HI, siltesni pradejo pusti. Kame gali buti problema ?  :think:

Neprisijungęs Bonkee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2014 Balandžio 23, 20:52:50 »
Nec grynai taip pat pas mane... :)  Jeigu ka pats issiaiskinsi parasyk cia :)

Neprisijungęs mantuxster

• Įrašai: 364
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2014 Balandžio 23, 22:26:41 »
Darai auto, econ nedega ir pucia salta veja(kondiske pati isijungia/issijungia). Bent pas mane taip b6.

Neprisijungęs Bonkee

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2014 Balandžio 25, 08:57:34 »
Darai auto, econ nedega ir pucia salta veja(kondiske pati isijungia/issijungia). Bent pas mane taip b6.
Taip ir buna :)

Neprisijungęs slyder

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Balandžio 29, 16:20:12 »
znokit xebra pas mane apie 1bar bera slegio, bet saldo dar kolkas tai "tolka tak" :)
apsimelavau, su tuo 1 bar nieko nesaldo pasirodo, reikia pildyti ir man   :-] :-]

Neprisijungęs Abonentas

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2014 Gegužės 19, 21:39:05 »
Galiu sutvarkyt PM

Neprisijungęs M G

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6071
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2014 Gegužės 19, 21:41:01 »
agirdž, Abonentas, čia forumas, o ne skelbimų lenta, nieko nesumaišei?