Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 b6 2002 1.9tdi PD130 bedos su bagazine ir klima dekui  (Skaityta 5244 kartus)

Neprisijungęs sauliuks888

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
sveiki turiu keleta bedu su savo audi a4 b6 2002 sedanas 1.9 tdi PD130
1. Problema su bagazines dangciu jis veikia pagal nuotaika turbut nes nuo pultelio ir nuo mygtuko bagazineje nori atsidaro nori ne. buna toks garsas lyg jis bandytu atidaryti bet lyg neuztektu energijos tam padaryti su raktu bagazine atsiveria visada.kur ieskoti galu kame cia reples? dekui
2. condicionierius neveikia duju pyldziau su padoria sistema 30 minuciu tikrino vakuma ir tada uzpilde. duju uzpilde tiek kiek priklauso pagal lipduka po kapotu kur parasyta kiek gramu uzpildyti. tai kur beda ? condicionieriaus valdymo bloka salone buvau isemes ir isardes nes galvojau gal kokie kontakatai apsioksidave bet su kontakatais viskas ok. saugikliai irgi neperdege. turiu ytarima del siurblio sankabeles magneto nes pas mane ant volvo paspaudus condiskes mygtuka buna toks mazas garas klinkt kai girdisi kad magnetas pritraukia ir econ veikia o cia nei garso nei apsukos nepakrenta ijungus econ uzsakiau diagnostika antradieni ziuresim ka pasakys dekui

Neprisijungęs Chance

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Dėl bagažinės, tai bandyčiau sutepti su kokiu WD tepalu mechanizmą pradžiai. O dėl klimos, reikėtų diagnostiką padaryti, ten problemą konkrečiau įvardintų.

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
Šiandien kaip tik su klima kariavau  :D Nusiardyk, kad galėtum prieiti prie kondišo siurblio ir susirask į jį ateinantį laidą. (1 kontakto) (jis ateina daug maž iš kondišo siurblio viršaus) į jį paduok pastovų +. Jei išgirsi pritraukiant ieškok bėdos kitur. Čia viską aprašiau ant b5, bet manau kondišo siurblys panašus stovi.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Nieko panasaus i B5. Pas B6 jokios sankabos nera, valdosi viduje siurblio adata ir garso tikrai neisgirsi. Tik diagnostika pagelbes siuo atveju. Bagazines dangti butu paprasciausiai issiardyti ir paziureti kas ten vyksta.

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
gal slegio sensorius :)
jei reikes turiu viena lycna :)

• Žiūrėti profilį
sendien bus daroma diagnostika kuri tikekimes parodys kas per problema nes jei ne tai  prasides visu daliu keitimas tol kol prades veikti :D del sensoriaus dekui jei tai bus jis tikrai kreipsiuos del kainos manau susderesim :)

• Žiūrėti profilį
nu buvau toj tipo diagnostikoj :D tai tik juokas ime zodziu pajunge diagnostika tipo gera o ten vis raso jam susijungimo klaida :D tai griebe voltmetra ir pradejo tikrint siurbli sako neateina jokia energija i siurbli sako kazkur turi buti auksto slegio daviklis ir iesko visur neranda sakau tai gal faras isimam gal but bus ten nes kiek pamenu kai keiciau dirzus masinai tai buvau visa snuki nuzeres tai lyg toj vietoj radijatoriui buvo nu rado atjunge fyske sako ir cia energijos nera sako nusipirk nauja davikli nes galbut cia jis sako isleisim freona patikrinsim bet aisku vel reikes freono uzpildyt sako o jei ne tai tada siurbli keisim :) as tiek ir pats pasidaryt galiu sako sendien 100lt  is taves :D

Neprisijungęs kodis

• Įrašai: 1427
    • Žiūrėti profilį
slegio daviklis, prie vairuotojo faros, ir ji keiciant nereik freono isleisti ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip ir nesupratau, tai uz ka tas 100 lt? Paviesink ta diagnostika  :-)

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
A4 B6 kondiskes siurblis neturi elektromovos, todel siurblio asele turi pastoviai suktis, jei ji nesisuka reiskias siurbliukui atejo galas..

Tai galima patikrinti su diagnostika (matomas siurblio RPM) arba vizualiai ant uzkurtos masinos paziureti i kondicioneriaus siurblio prieki aseles galiukas yra matomas ir normaliai jis turi suktis.

Praejau visa tai siemet,  keiciau savo sena kondiskes siurbli nauju kaina siurblio su gerom nuolaidom kurias padare GarazasTDI isejo 970litu + darbas + filtras/reseiveris + reikejo sena siurbli issiusti atgal.

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Be to jeigu ieškosi siurblio, jis tinka jeigu neklystu nuo golf mk5 dar, bet čia regis jeigu nuo 2003+ b6 tavo.

• Žiūrėti profilį
Im bACK :D SU ta pacia beda niekur nepasistumejes nes nelabai ir laiko buvo bet laukia darosi labai per karsta tai vel susiruosiau spresti bedos :D pasisnekejau su draugu pas ji volvo xc70 tai jam irgi buvo tokia beda tai jis tiesiog uztrumpino ta davikli ir viskas pradejo veikti tai taip suzinojo ar tame daviklyje beda as ir taip planavau daryti bet isgirdau gandu kad mano audinej jau neuztenka su laiduku uztrumpinti nes tipo mano daviklis jau siuncia tam tikra voltu skaiciu i siurbli ir tik tada tas pradeda veikti tai dabar mano klausimas ar kas nors buvot trumpine ta davikli ir kaip tai darete ar reikejo kazkokios tai butent varzos ar tiesiog uzteko laiduko ?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Ar as ko nors nesupratau, ar cia tokia didele beda, pakeisti davikli , kad reiktu trumpinti jo kontaktus?

• Žiūrėti profilį
jau uzsakiau nauja auksto slogio sensoriu.  Pirmas dalykas del ko jo nekeiciau is karto nes servise pasake kad tik pas mus gali keistis nees reikes isleisti freona pakeisti ir uzpildyti ir da rman pasake kad sensoriaus kaina tik 289lt taji as ir galvoju man ji keisit jei jis geras nes cia freona reiks isleidinet ir tt bet db perskaiciau forume kad freono isleisti nereikia tai nuvaziavau auto daliu parduotuve tai jis ne 100lt nekainuoja naujas tai pasikeisiu blogiau nebus o gal but jo ir uzteks :D 
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 10, 18:01:27 sukūrė sauliuks888 »

• Žiūrėti profilį
pasikeisiu pranesiu ar padejo sake atves valandos

• Žiūrėti profilį
na nieko nepavyko su tuo sensorium atveze ne toki

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Blogiausia, kad nepaviesini tokiu servisu aferistu  :-{ , bent kiti zinotu kur nevaziuoti. Kita problema, kad nesi audi klubo bendruomenes aktyvus narys, siaip sakytum duokit chebra pasibandyti, kad nekaitalioti be reikalo ir paskolintumem tau ta davikli  :-) O dabar tik bedas savo krauni ir gatavu atsakymu lauki  (-)

• Žiūrėti profilį
nepaviesinu nes servisai ne Lietuvoje  :goodboy:   o jei ir buciau aktyvus vistiek negaleciau pasinaudoti tavo pasiulymu pasiskolinti ir pasibandyti gyvenu anglijoje cia servisu geru nera meistru tuo labiau isbandziau jau savo kailiu 7 servisus tipo gerus tai visi peciais guscioja ir tik sajbas nori imti bet is tikro ju atsakymas sory mes tik freona uzpildom jei tureciau kur pasiklausti tikrai pasiklausciau ir jums galvos nekvarsinciau  (H-) geros dienos jei negalit patarti ar jei gaila tai tiesiog nieko ir nerasykit :d esu tiek aktyvus kiek leidzia galcimybes pries kokius 7 metus mes su broliu lakstem su identiskais audi coupe 2.3 ir  2.3 dohc 20v juodais buvom audi coupe klube o db galimybes neleidzia i meetus atvaziuoti tai tiek

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
nepaviesinu nes servisai ne Lietuvoje  :goodboy:   o jei ir buciau aktyvus vistiek negaleciau pasinaudoti tavo pasiulymu pasiskolinti ir pasibandyti gyvenu anglijoje cia servisu geru nera meistru tuo labiau isbandziau jau savo kailiu 7 servisus tipo gerus tai visi peciais guscioja ir tik sajbas nori imti bet is tikro ju atsakymas sory mes tik freona uzpildom jei tureciau kur pasiklausti tikrai pasiklausciau ir jums galvos nekvarsinciau  (H-) geros dienos jei negalit patarti ar jei gaila tai tiesiog nieko ir nerasykit :d esu tiek aktyvus kiek leidzia galcimybes pries kokius 7 metus mes su broliu lakstem su identiskais audi coupe 2.3 ir  2.3 dohc 20v juodais buvom audi coupe klube o db galimybes neleidzia i meetus atvaziuoti tai tiek

Tai jeigu 2002 metu  nesugeba servisai sutvarkyti, tai kaip jie naujas tvarko? Is karto i srota atiduoda?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
jei kazkur Londone gyveni, tai galiu paskolint ta davikli, galim ir prie kompo pajungt.

• Žiūrėti profilį
jei kazkur Londone gyveni, tai galiu paskolint ta davikli, galim ir prie kompo pajungt.

sveikas dekui bet ne ne LONDONE  gyvenu iki londono 300m

• Žiūrėti profilį
Tai jeigu 2002 metu  nesugeba servisai sutvarkyti, tai kaip jie naujas tvarko? Is karto i srota atiduoda?

net nezinau kaip jie cia isvis viska daro namus pradeda statyt nuo stogo :D

• Žiūrėti profilį
uzsakiau dar viena sensoriu pagal foto atrode toks kokio reikia pagal vin irgi ir vel atsiunte ne toki 4 kartus is 4 ne toks jau nzn ka begalvot pagal savo vin suzinojau kad man dedasi toks pats sensorius kaip i a8 2008 -2010 metu

Neprisijungęs Sky

• Įrašai: 31
    • Žiūrėti profilį
draugui reikalingas buvo toks daviklis kaip tau tai gavo toki koks priklauso tik audi centre tiesa kaina buvo normali....
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 16, 17:03:58 sukūrė Sky »