Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b6 1.9tdi kondicionieriaus bėda  (Skaityta 4613 kartus)

Neprisijungęs xSJx

• Įrašai: 35
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 b6 1.9tdi kondicionieriaus bėda
« Topic Start: 2012 Gruodžio 05, 16:35:02 »
Sveiki, palikau mašina diržų (įtempėju) keitimui, atvykęs atsiimti mašinos ją užkuręs išgirdau tarškėsi, meistras sako,kad reikia keisti kondicionieriaus škyvą(skriemulį), nes jis esą susidevėjęs ir barška jo kaina 520lt,bet sakė važiavimui netrukdo,tad kol kas nekeičiau ir bandau gilintis toliau..pats klibinau ta škyva, nėra jokio klebėjimo, galvoju ar tai negali būti dėl guolio?ar tas guolis keičiasi atskirai?ar eina kartu su kondc. sankaba? gal kas esate susiduręs su tokia problema?

Neprisijungęs Hafkis

• Įrašai: 95
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 b6 1.9tdi kondicionieriaus bėda
« Atsakymas #1: 2012 Gruodžio 12, 17:59:57 »
tas traskesys salone is keleivio puses turbut? jei taip, tai traska jis man nuo pat pirkimo pries 4metus. Kazkaip nesuku galvos, nes patraska tik ijungus/ isjungus klima

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2012 Gruodžio 12, 18:53:06 »
Jeigu čia eina apie kondicionieriaus siurblį kalba, tai pats siurblys kainuoja 600lt kažkur, nebent aš maišau škyvus, ir dar siurblys sankabėlės neturi, ne taip kaip pas b5.

Neprisijungęs xSJx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2012 Gruodžio 13, 16:59:04 »
taip traškesys sklinda iš kondicionieriaus siurblio, kai neįjungtas kondicionierius ir tik ant laisvu arba mažų apsukų, pats siurblio škyvas nekleba, tai bėda kažkur viduje, būtent nuo 2003 metų kondicionierius nebeturi sankabos..tai va neaišku kas ten tiksliai barška, nors vis dėl to galvoju,kad guolis  :think: pirmadienį varysiu bandyt išsiardyt siurblį

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2012 Gruodžio 13, 17:06:48 »
Pas B6 jau nuo 2001 metu siurblys be sankabos, tik adata viduje. Tas skirtumas, tik, kad 2001 siurblys stovi desineje puseje, paskui perdetas i kaire. Siaip siurblys kainuoja 150lt, keisti guoliu net neapsimoka.

Neprisijungęs xSJx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2012 Gruodžio 13, 17:50:13 »
kur tokia kaina galima būtų nupirkti? turbūt apie dėvėta šneki, bet juk ir tą nusipirkus neaišku ar neturės tokios pat bėdos

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2012 Gruodžio 13, 17:53:25 »
kur tokia kaina galima būtų nupirkti? turbūt apie dėvėta šneki, bet juk ir tą nusipirkus neaišku ar neturės tokios pat bėdos

Tai tik apie padeveta, naujas tai tikrai kosmosa kainuos. Perskambink per srotus, as gavau , tuo labiau dabar ziema, niekam jie nereikalingi.

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2012 Gruodžio 13, 18:41:41 »
Pas mane traškėjo irgi(audi 2004, stovi kairėje pusėje), pakeitė siurblį kondicionieriaus ir normaliai jau. Nes buvo bėda kita kad nešaldo. (jei ką siurblys tinka ir nuo golf mk5). Bet tai blemba aš mokėjau 600lt už siurblį ne sezono metu. Ir tai visur panašios kainos vaikščiojo  :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 13, 18:43:54 sukūrė AuG3 »

Neprisijungęs xSJx

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Balandžio 28, 12:38:48 »
Taigi bėda išspręsta, jokio pašalinio garso iš kondicionieriaus siurblio nebėra! Buvo sudilusios gumos, kurios stovi sudėtos ratu poromis (berods 5 poros gumų) po kondicionieriaus škyvų (skriemuliu), beje trūko tepalo! Meistras sakė,kad jos sudyla maždaug per 300.000 km, na pas mane vaizdelis buvo iš ties kraupus, gumos kai kurios buvo visai sugriaužtos! Tema galima rakinti

Neprisijungęs Laurynas89

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Gegužės 21, 21:21:26 »
ar audi a4 b6 1.9 tdi turi kondicionierius koki valdymo bloka nes padarius diagnostika servize pasake kad sugedes blokas kondiskes ? je yra koriuoje vietoje jy rasti ? :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Gegužės 21, 21:36:27 »
ar audi a4 b6 1.9 tdi turi kondicionierius koki valdymo bloka nes padarius diagnostika servize pasake kad sugedes blokas kondiskes ? je yra koriuoje vietoje jy rasti ? :)

Klimos pagrindinis blokas kur salone visas valdymas, daugiau nera, bet , kad jis sugestu irgi labai retas atvejis.

Neprisijungęs Laurynas89

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2013 Gegužės 21, 21:39:50 »
bet atrodo kad viskas veikia bet nesaldo econ lempute nedega gal imanoma kad sugedes kondiskes siurblys ? kondiske papilde pries keles dienas

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2013 Gegužės 21, 22:09:36 »
Greičiausiai siurblys. Tegul meistras išima siurblį ir pažiūri.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2013 Gegužės 22, 07:21:32 »
bet atrodo kad viskas veikia bet nesaldo econ lempute nedega gal imanoma kad sugedes kondiskes siurblys ? kondiske papilde pries keles dienas

Darant diagnostika, turejo konkreciai nurodyti gedimo priezasti, pildant kondiske ja paleidzia, pamatuoja , patikrina ar sukasi vintiliatoriai. Tavo atveju kazkas kazka dare, bet viska ne iki galo, pinigus aisku paeme visur. Dabar lupsi siurbli, nors tame nera visai reikiamumo. Pirmiausiai susirask normalu meistra, kas su kompu patikrintu klimos parametrus ir kame ten beda, tada jau galvok apie siurbli.

Neprisijungęs sauliuks888

• Įrašai: 25
    • Žiūrėti profilį
klausyk gal zinai kokio servisa ar garaza kur zino ka daro ir gerai tvarko condiskes KAUNE dekui

Neprisijungęs Mangirdas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
kad nebekurt naujos temos:
Automobilyje yra klima. Įjungus kondiškę kelias sekundes toks nekoks kvapas pasklinda. net nežinau kaip apibūdint: toks sausas oras, kitiem šlapimas  :think: (na kiekvienas pagal fantaziją pasako). bet esmė, kad tada prasidarai langus, išeina tas keistas kvapas. ir viskas ok būna. Jei išjungi/įjungi kondiškę nebūna, bet jei įsėdi į mašiną ryte ar būna pastovėjus kelias val. (arba kondiškė nenaudota)  tada vėl tas kvapas.

Taip pat kai įjungiu ECON režimą, paduoda dulkių normaliai. Salono filtrą keitęs neseniai, buvau išėmęs filtrą, prapučiau prieš tai dulkes. Bet vistiek..

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
grybelis uzauges ant kondicionieriaus garintuvo. Nusipirk buna spec purskalu valyt.

pvz http://www.autoaibe.lt/index.php?route=product/product2&path=1_31_5427&product_id=23680&typeno=0

Neprisijungęs Songis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2014 Rugpjūčio 08, 00:29:39 »
Sorry, kad prikeliu seną temą, bet turiu tokią pat bėdą. Įdomu iš kur pirko tas gumas xSJx. Rašiau PM, bet dingęs tai gal dar kas esat susidurę?  (H-)

Neprisijungęs PauliusVVV

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
A4 b6 2003m. 1.9 tdi 96kw.
Kaip nuimti kondicionieriaus skyva? (ar reikia visa siurbli imti lauk, ar atsisuka, kaip pvz guoliukas?)
Jeigu  skyvas sukasi, o pats siurblys ne (masina neuzkurta) - tai blogai ar normalu?

Neprisijungęs AuG3

• Žiūrėti profilį
Tai kad siurblys visada sukasi :think:

Neprisijungęs PauliusVVV

• Žiūrėti profilį
esme tokia - pirkau masiniuka ir skyvas palankstytas, dirzo nera, pardavejas aiskino, kad pora men. pavazinejo ir nuleke tas dirzas, rysium su skyvo kreivumu. Spaudimo praktiskai sistemoje nera - menkas. Skyvas ranka sukasi, bet pats siurblys ne.
Klausimas: ieskoti kito siurblio ar ne?  :(

Neprisijungęs Audi Rings

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
esme tokia - pirkau masiniuka ir skyvas palankstytas, dirzo nera, pardavejas aiskino, kad pora men. pavazinejo ir nuleke tas dirzas, rysium su skyvo kreivumu. Spaudimo praktiskai sistemoje nera - menkas. Skyvas ranka sukasi, bet pats siurblys ne.
Jieskok kito siurblio.

Neprisijungęs PauliusVVV

• Žiūrėti profilį
 :-/ aciu uz trumpa, taciau itin aisku atsakyma

Neprisijungęs Audi Rings

• Įrašai: 468
    • Žiūrėti profilį
Koks klausimas,toks ir atsakymas.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Kaip suprasti škyvas sukasi, siurblys ne? Jis juk tiesiai prie ašies suirblio prisuktas.