Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 1.9PD kartais ilgai suka kol uzsikuria  (Skaityta 2214 kartus)

Neprisijungęs Tomas12

• Įrašai: 17
    • Žiūrėti profilį
Audi A4 1.9PD kartais ilgai suka kol uzsikuria
« Topic Start: 2013 Balandžio 03, 13:48:54 »

Sveiki, audi a4 1.9tdi 96kw 2003m. pries menesi pradejo sunkiau kurtis, starteri suka apie 3 sekundes kol uzsiveda, neturi itakos variklio temperatura, kartais is 5 kartu visi taip, o kartais visi gerai, gal kam buvo panasi beda? Buvau nuvares pas meistrus, atsakymu daug, nezinau nuo ko pradeti, vienas sake kuro siurblys, kitas alkuninio veleno daviklis, kitas, kad kompiuteris, kitas, kad starteris, gal kas esat susidure? Aciu uz pagalba.

Neprisijungęs Tomas12

• Žiūrėti profilį
Kazkas is forumieciu minejo zvakes, bet jos visos pakeistos, beto daznai buna, kad iskarto uzgesini ir po sekundes jau ilgai suka

Neprisijungęs GintarasGT

• Įrašai: 763
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, audi a4 1.9tdi 96kw 2003m. pries menesi pradejo sunkiau kurtis, starteri suka apie 3 sekundes kol uzsiveda, neturi itakos variklio temperatura, kartais is 5 kartu visi taip, o kartais visi gerai, gal kam buvo panasi beda? Buvau nuvares pas meistrus, atsakymu daug, nezinau nuo ko pradeti, vienas sake kuro siurblys, kitas alkuninio veleno daviklis, kitas, kad kompiuteris, kitas, kad starteris, gal kas esat susidure? Aciu uz pagalba.
Keisk meistrus, ipac ta kur sake, kad "siurblys kaltas" sita auksine fraze tai pozymis, kad patekai pas visiska besmegeni, vienintelis varijantas arciausiai tiesos tai, kad kaltas starteris, bet AVF/AWX labai retai pasitaiko tokia beda, gal pasirodys juokinga, bet kai blogai vedasi pabandyk uzvesti su ijungtom artimom sviesom, jei nepades tada pabandyk uzvesti su atjungtu temp davikliu, po to papasakok kaip sekesi ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
Keisk meistrus, ipac ta kur sake, kad "siurblys kaltas" sita auksine fraze tai pozymis, kad patekai pas visiska besmegeni, vienintelis varijantas arciausiai tiesos tai, kad kaltas starteris, bet AVF/AWX labai retai pasitaiko tokia beda, gal pasirodys juokinga, bet kai blogai vedasi pabandyk uzvesti su ijungtom artimom sviesom, jei nepades tada pabandyk uzvesti su atjungtu temp davikliu, po to papasakok kaip sekesi ;)

na jei sake, kad temp itakos neturi, tai davikslis nepades greiciausiai. o CPS turi itakos (+)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
Gal daviklis ir nepades, bet is teksto negalima suprasti, kad daviklis rodo tikrai tokia temp kokia yra istikruju ir nesvarbu, kad skydelije rodo panasiai, nemanau, kad tie kurie apkaltino "siurbli" galejo patikrinti ka rodo butend ta daviklio grandis kuri duoda signal i ECU ;)

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
jo siaip, tegu diagnostika pasidaro

Neprisijungęs Tomas12

• Žiūrėti profilį
Diagnostika dariau 3-jose vietose, niekur nieko nerodo, GintarasGT jus buvote teisus, su ijungtom lempom viskas susitvarko, kas cia galetu buti?  :)

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
Diagnostika dariau 3-jose vietose, niekur nieko nerodo, GintarasGT jus buvote teisus, su ijungtom lempom viskas susitvarko, kas cia galetu buti?  :)
sviesu jungiklis blogas :)

Neprisijungęs Minde

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4116
    • Žiūrėti profilį
sviesu jungiklis blogas :)
paaiskink placiau,nes nerandu rysio.
susidures jau su keletu tokiu bajeriu,dazniausiai pasitaiko 74kw

Neprisijungęs GintarasGT

• Žiūrėti profilį
paaiskink placiau,nes nerandu rysio.
susidures jau su keletu tokiu bajeriu,dazniausiai pasitaiko 74kw
Nelabai yra ka aiskinti, jungiant starteri issijungia sviesos, o kai jungiklis supuves tai jame kazkas tik issijungia, o ne persijungia taip kaip turetu buti, dazniausia taip buna AWX, AVF varikliams nes jie karsto starto problemu nelabai turi ;)

Neprisijungęs pamises del 0000

• Įrašai: 865
    • Žiūrėti profilį
nu nuejau i garaza ir is pirmo ir man uzsikure su ijungtom sviesom,tai jai ryte taip uzsikurs tai ka pirk nauja jungikli?

Neprisijungęs andrius1985

• Įrašai: 6
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane buvo ta pati  beda pirma ijungiu sviesas ir kuriu iskart kuriasi tai as pasikeiciau sviesu junginkli tai db kuriasi kuo geriausi?audi a4 2002m

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
sveiki pas mane buvo ta pati  beda pirma ijungiu sviesas ir kuriu iskart kuriasi tai as pasikeiciau sviesu junginkli tai db kuriasi kuo geriausi?audi a4 2002m

Kablelius sudek, nieko nesuprasi kokia mintis ir ko tu klausi?