Laba diena visiems...susiduriau su tokia problema,tad labai prasau visu kas galite pasidalinkit mintim,kad greiciau iseitu masina susitvarkyti. Pagalbos reikia del to kad...isvykau nuo savo miesto uz 100 km ir sugedau. O buvo taip...
Vaziuojant vydury keliones uzgeso masina vaziuojant apie 100 km/h. Tada sustojes salikeleje bandziau kurti masina. Pavyko uzkurti sukant starteri gal puse minutes. Uzsikure kaip ir viskas buvo gerai,tesiau kelione dar apie 40 km. Atvykus beveik i tiksla,vel uzgeso masina...o kai vel uzkuriau,tai prasidejo niuansai. Masinai tik paspaudus akseleratoriu daugiau,iskart masina pradejo purtytis ir uzgesta. Vel kankinat starteri uzkuri pradedi vaziuot ir tik duodi gazo ir vel uzgesta. Pastebejau kad antra pavara neduodant gazo dar kazkiek pavaziuoji kilometra ir vel gesta. Taip ir iki tikslo davaziavau. Savaitgalis zinau kad nieko neisspresiu,bet ryte nuejau pabandyt siandien uzkurti. Pasirode keista kad dingo visiskai zvakiu pakaitinimo simbolis,kuris anksciau bent jau uzsidegdavo mili sekundei ir uzgesdavo kuriant. Tad siandien jau man nebepavyko uzkurti jos visai. Dar keisciausia ad vidury dienos masina uzrakinta,girdziu kaip uzia ventiletorius...sakau nu nieko sau uzrakinta masina pusdieni stovi ir isijunges ventiliatorius...neatkreipiau demesio ar klimos ar ausinimo iprastas. Atsijunge kaip nuemiau akumuliatoriaus klemas...pabijojau kad neuzsidegtu. Tai va tokios mano problemos,svetimam mieste pasilikau su automobiliu,kuri noriu susirast susitvarkyti kur,tik nezinau ar cia reikia elektriku ieskoti ar bandyt ieskot kas tvarko viska. Kolegos mano sako gal gali buti kuro siurblys sugedes. Beje po galine pasoste neradau kad butu kazkur priejimas prie bake esancio siurblio,gal jo visai ten nebera ? Bukit geri padekit savo patirtim kur ka nuo ko pradet. Labai Jums dwkingas buciau...nes svetimam mieste sunkoka.