Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 2.5tdi Q: kuro sąnaudos, tepalų nuotekis, balti dūmai ir dyzelio kvapas  (Skaityta 1160 kartus)

Neprisijungęs rectifierguy

• Įrašai: 5
    • Žiūrėti profilį
1. Nematavau, nes stengiuosi nevažinėti. Gal čia tik kokia pludė, siurblys arba pats prietaisų skydelis neveikia, nes ir lauko temperatūra biški grybauja. Tipo vakar 21h vakaro buvo +14 bevažiuojant. Ryt varau pas “perekupus” kur įsigyjau šitą mašiną. Išsimušinėsiu pinigų taisymui, nes man sakė tik šiuos defektus: pakeisti tepalus, pasižiūrėti ir jei reikia diržus bei guolį kažkuriam rate. :D

Aš nuvariau į žiauriai šūdiną autoservisą, nes maniškis atostogose ir tik Vasario 10 priims, bet kadangi buvo kuro nuotekis, tai aš negalėjau laukti ir ten jie taisė + prisijungę prie kompo man atspausdino visas klaidas. Šiaip jie tikrino visą mašiną vizualiai, pasikėlę buvo, o po apžiūros dar paprašiau, kad imtusi tų 4 gedimų. Tai vidinių granatų nematė ir iš šių defektų bandė 1 bei 4 punktus tvarkyti, bet nepaėjo. Kainavo 50 eurų mašinos apžiūra ir diagnostika su kompu. Po to dar nepavykęs taisymas 360 eurų, dėl kurių aš jau jiems skundą parašiau. 1 dieną po taisymo lyg ir nebėr to dūmo, viskas ok. Dar pats pasikeičiau akumuliatoriu, variklio oro filtrą, salono filtrą ir kitą dieną jau kuriant ryte žiūrių dumų belenkiek iki priekio parėjo.

P.S - kas skaitote, neturėkite reikalų su šiais veikėjais, per vėlai atsiliepimus paskaičiau - R2L servisas Vilniuje