Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9tdi 96kw AVF Multitronic sunkiai kuriasi karšta  (Skaityta 11795 kartus)

Neprisijungęs s.tautvydas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
o be sankabos kažkas turi ką patarimų dėl mano gedimo? :-)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18277
    • Žiūrėti profilį
Buvo atvejis, keiciau sankaba, buvo originalas (nepamenu luk, sachs ar valeo). Nupirkau toki pat tik be audi zenklu. Po pakeitimo buksavo... Tai nebuk toks kategoriskas....
identišką atvėjų su sachs turėjau :D

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
O tu galvoji kad as uz 200 eur pirkau? :D Ir dar atvirksciai isidejau :D
o tu galvoji kad as koks is urvo islindes ir pasakas seku,sunkus karsto kurimasis ,kurimasis su garsais ir purtimais yra du skirtingi gedimai.o multicu smagraciu negalima pirkti neorginaliu jei nori ilgo jo tarnavimo.sau esu pakeites 5 visokio plauko smagracius tai zinau kas ir kaip.vienas is atpazinimo budu ar multico smagratis yra geras,uzkaitinti iki darbines,gesinti ir vel kurti jei kurimo metu motoras bando lipt lauk su garsais smagraciui amen.apie ka temos autorius ir raso pirmame poste.

• Žiūrėti profilį
Tai nori pasakyti, kad man reikia keisti smagratį ir keisti jį tik orginaliu, ir bėda dings? nes kaip ir minėjau, pas mane bėda ne tokia, kad reikia zulinti kol užsikurs lyg būtų nusėdusi salerka, pas manes kibti kimba iš kart, bet po sekundės kažkas lyg blokuoja ir viskas pasibaigia variklio purtymosi ir visokiais bildesiais.

• Žiūrėti profilį
Galvoju, kažin ar ši problema yra susijusi su tai, jog automobilis yra su automatine pavarų dėže ar ne, bet šiaip ar taip matau, kad su tokia problema yra susidūre labai mažai žmonių, nes kolkas niekas nieko tikslaus nepatarė ir nepasakė.

Neprisijungęs audimulti

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Galvoju, kažin ar ši problema yra susijusi su tai, jog automobilis yra su automatine pavarų dėže ar ne, bet šiaip ar taip matau, kad su tokia problema yra susidūre labai mažai žmonių, nes kolkas niekas nieko tikslaus nepatarė ir nepasakė.

Žodžiu pasidomejau del tu LUK ir Audi smagraciu, tai pasake taip audi negamina smagraciu o perka is luk, jai jis buna luk pakuoteje tai audi Volkswagen zenklas buna uztaskuotas lazeriu ir paliktas tik luk uzrasas, su audi Volkswagen uzrasu smagrati gali isigyti tik audi Volkswagen atstovybeje, smagraciai visiskai vienodi.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Tu dabar suzinojai,kad ne audi dalis gamina? Beje,kaip oem galejo buti ir luk, ir sachs, kh ats neseniai isitikinau. O del tos pacios kokybes tai nebuciau goks garantuotas. Jau ne vienas pvz buvo,kai oem laike daug ilgiau,nei analogas "be zenkliuko"

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Tu dabar suzinojai,kad ne audi dalis gamina? Beje,kaip oem galejo buti ir luk, ir sachs, kh ats neseniai isitikinau. O del tos pacios kokybes tai nebuciau goks garantuotas. Jau ne vienas pvz buvo,kai oem laike daug ilgiau,nei analogas "be zenkliuko"

Ta prasme pries pirkdamas savo luk smagrati as nezinojau koks gamintojas audi gamina oem, cia taip issireiskiau. tai kad laike ilgiau tai nereiskia kad tai leme smagracio kokibiskumas, ka cia dabar kalbi, man gali laikyt puse metu o kitam 10 metu, cia daug kas lemia ta kiek islaikys.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Ne vien apie smagrati kalbu. Pasigooglin,ne man vienam taip atrodo. Paimk eilini akuma is gamintojo oem ir ale identiska varta agm. Dvigubas skirtumas bus ilgaamziskume

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Ne vien apie smagrati kalbu. Pasigooglin,ne man vienam taip atrodo. Paimk eilini akuma is gamintojo oem ir ale identiska varta agm. Dvigubas skirtumas bus ilgaamziskume

Patarimas tau, niekada daugiau nelygink su akumais jokios automobilio detalas, cia du skirtingi dalykai oem akuma tu nuperki nauja su nauju korpusu ir vidumi, ne oem nuperki naudota is sroto kur supirkineja, ir fermoj apklijuoja naujais lipdukais ir papildo skysciu, tai va del to jis tau ir laiko maziau nes yra fuflekas. o luk smagraciu fermose dar negamina, nes jie to nepadarytu tiesiog.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Idomios pas tamsta izvalgos :goodboy: Susilaikysiu nuo tolimesnes disusijos

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Idomios pas tamsta izvalgos :goodboy: Susilaikysiu nuo tolimesnes disusijos

Galvok ka nori čia yra mano nuomone, tau niekas nedraudžia turet savo, ar galvot kitaip

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Butent,kad nuomone,o ne faktai ;) Atrodo parduotuvese nebera nepadirbtu akumu ir tt. Tuos tavo smagracius sekmingai lenkas kepa irgi, buna, kad ir po savaites pradeda barsketi. Juk net Kaune sankabu fabrikeli buvo uzgaude. Todel reikia teisingai daliu tiekeja pasirinkti

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Butent,kad nuomone,o ne faktai ;) Atrodo parduotuvese nebera nepadirbtu akumu ir tt. Tuos tavo smagracius sekmingai lenkas kepa irgi, buna, kad ir po savaites pradeda barsketi. Juk net Kaune sankabu fabrikeli buvo uzgaude. Todel reikia teisingai daliu tiekeja pasirinkti

Tai vat buvo pasirinktas geras tiekejas Gordon, nezinau kaip tavo kaime :), pas mane jis aptarnauja detalemis daugeli didziuju servisu ir pan.
Lieku prie anksciau isakytos savo nuomones, kad pirkti ne butinai orginalu smagrati netgi nematau skirtumo nebent kazkas tai irodytu, bet kiekvienas gintu savo preke.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
o autoriui patarciau nuvaziuot kas diagnostika daro ir pradziai pabandyt programiskai issprest karsto kurimosi problema, bent pradziai, nes jai nieko nedarysi o tik lauksi kol kas cia tau parasys ir nustatys per atstumas kas yra masinai, tai tikrai ji neprades geriau kurtis :)

• Žiūrėti profilį
Nu tas tai faktas, kad reikia kažka daryti, bandysiu laiko turėdamas nuvaryt pas kokį normalų elektriką, gal kažką ras, gal kokie parametrai pasikeičia pakaitus varikliui.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Nu tas tai faktas, kad reikia kažka daryti, bandysiu laiko turėdamas nuvaryt pas kokį normalų elektriką, gal kažką ras, gal kokie parametrai pasikeičia pakaitus varikliui.

Nu kaip sekasi su problemos sprendimu? diagnostika pasidarei?

• Žiūrėti profilį
Diagnostika padaryta, prie nieko negalima prikibti jokiu klaidu ir jokiu blogu parametru, taip kad nepasistumejau ne kiek y prieki. Nemanau kad ir bus lengva rasti gedima neradus szmogaus kuris jau issprende tokia pat beda :)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Diagnostika padaryta, prie nieko negalima prikibti jokiu klaidu ir jokiu blogu parametru, taip kad nepasistumejau ne kiek y prieki. Nemanau kad ir bus lengva rasti gedima neradus szmogaus kuris jau issprende tokia pat beda :)

Nėra vienareikšmiško atsakymo , kai galimi net keli gedimų variantai ir vienas išprendė vienaip, o pas tave gali būti visai kita. Pasakymas nėra klaidų jokių blogų parametrų, nieko nereiškia, tik tiek , kad jų nematė arba net nežinojo kur žiūrėti. Jeigu variklis leidžia garsus, blogai dirba, tai ne tik pasijungti kompą reikia, tuo pačiu ir atjunginėji kai kuriuos mazgus, kaip sakant lendi ir mechaninius dalykus. Tai ir patarimas tau, arba pats ekspermentuoji, arba ieškai meistro kuris ne tik kompą išmano , o ir kitus automobilio mazgus.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį

Paziurek atidziau su diagnostika dezes klaidas vaziuojant, pas mane taip pat karsta uzsikuria taip sakant is kito galo, tai meta veleno daviklio klaida dezeje raso kad negauna informacijos apie variklio sukius, siandiena keisiu ji, tai parasysiu ar problema dingo, jai iseis pasikeisti, smagrati atmetu dar karta, vaziavau i audi centra kaune pirkt veleno daviklio uzsiminiau jiems apie smagrati patikrino pagal vin sako tik du komplektai per visa istorija nupirkti kaune tokiai masinai, tai nzn..., Dar pastebejau jai karsta uzsikuria normaliai nereikia ilgai sukt rakteliu, tai ir trauka zymiai geresne buna, jai uzsikuria is kito galo kaip rasiau tai ir pradejus vaziuot ji bukai vaziuoja visuose situacijose ar greitejant staigiai ar is leto ir t.t, mano meistras sako kad labai didelis procentas kad grybauja butent tas daviklis, ir jis kaltas del kartais to tokio uzsikurimo.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Paziurek atidziau su diagnostika dezes klaidas vaziuojant, pas mane taip pat karsta uzsikuria taip sakant is kito galo, tai meta veleno daviklio klaida dezeje raso kad negauna informacijos apie variklio sukius, siandiena keisiu ji, tai parasysiu ar problema dingo, jai iseis pasikeisti, smagrati atmetu dar karta, vaziavau i audi centra kaune pirkt veleno daviklio uzsiminiau jiems apie smagrati patikrino pagal vin sako tik du komplektai per visa istorija nupirkti kaune tokiai masinai, tai nzn..., Dar pastebejau jai karsta uzsikuria normaliai nereikia ilgai sukt rakteliu, tai ir trauka zymiai geresne buna, jai uzsikuria is kito galo kaip rasiau tai ir pradejus vaziuot ji bukai vaziuoja visuose situacijose ar greitejant staigiai ar is leto ir t.t, mano meistras sako kad labai didelis procentas kad grybauja butent tas daviklis, ir jis kaltas del kartais to tokio uzsikurimo.

pasiskaityk jo postus:

nes kaip ir minėjau, pas mane bėda ne tokia, kad reikia zulinti kol užsikurs lyg būtų nusėdusi salerka, pas manes kibti kimba iš kart, bet po sekundės kažkas lyg blokuoja ir viskas pasibaigia variklio purtymosi ir visokiais bildesiais.

Diagnostika padaryta, prie nieko negalima prikibti jokiu klaidu ir jokiu blogu parametru

Pas jį toks vaizdas , kad purkštukai geri, slėgį laiko, todėl iš karto ir užsikuria, o paskui jau kaip negautų kuro , kol neužsipompuoja

• Žiūrėti profilį
Turejau ir as tokia minti kad gal kokie davikliai kaip alkuninio veleno ar paskirstymo velenelio, bet karts nuo karto pasidarau pats diagnostika ir variklio skyriuje nei vienos klaidos, yra viena klaida dezeje ,,transmission output speed sensor2 (g196)" ir taip toliau, ta klaida yra jau nuo pat pirkimo ir ji issitrina pavaziuoji vel atsiranda, nezinau ar tai kazkaip gali but susije... bet kokiu atveju kazkas man dave minti kad karstam varikliui meginti atjungti temperaturini davikli, reikes kuria diena pameginti taip padaryti, gal tai kazkaip susije, nes tik gerai uzkaitibus masina ir ja uzgesinus iskart uzkurt gana sudetinga, kaip ir minejau kad su kuro nusedimu tai tikrai nesusije nes kimba iskart tik toks vaizdas kad kazkas blokuoja ir jei nesukciau raktelio toliau masina tiesiog uzgestu, bet palaukus 15-20 min ji vel uzsikuria gerai, ne taip gerai kaip ryte is puse pasukimo bet gerai.... dar vienas zmogus pasakojo kad gali buti del starterio bet kad varikli suka ganetinai greitai tai sia minti kazkaip atmetu.... na nezinau vis dar ieskau kad galbut atsiras kas tokia problema jau issprende...

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Turejau ir as tokia minti kad gal kokie davikliai kaip alkuninio veleno ar paskirstymo velenelio, bet karts nuo karto pasidarau pats diagnostika ir variklio skyriuje nei vienos klaidos, yra viena klaida dezeje ,,transmission output speed sensor2 (g196)" ir taip toliau, ta klaida yra jau nuo pat pirkimo ir ji issitrina pavaziuoji vel atsiranda, nezinau ar tai kazkaip gali but susije... bet kokiu atveju kazkas man dave minti kad karstam varikliui meginti atjungti temperaturini davikli, reikes kuria diena pameginti taip padaryti, gal tai kazkaip susije, nes tik gerai uzkaitibus masina ir ja uzgesinus iskart uzkurt gana sudetinga, kaip ir minejau kad su kuro nusedimu tai tikrai nesusije nes kimba iskart tik toks vaizdas kad kazkas blokuoja ir jei nesukciau raktelio toliau masina tiesiog uzgestu, bet palaukus 15-20 min ji vel uzsikuria gerai, ne taip gerai kaip ryte is puse pasukimo bet gerai.... dar vienas zmogus pasakojo kad gali buti del starterio bet kad varikli suka ganetinai greitai tai sia minti kazkaip atmetu.... na nezinau vis dar ieskau kad galbut atsiras kas tokia problema jau issprende...

Man dezeje mete klaida alkuninio veleno, nemate rpm deze, nupirkus ji audi centre nauja ir pakeitus, kurimas karstam auto mano situacijoje nepasikeite, isnyko laisvumas pajudant is vietos gazo velavimas, masina pasidare astresne. Kadangi degimas labiau ankstinamas nei su senuoju davikliu, lyg pagarsejo variklio garsas nezymiai.

• Žiūrėti profilį
Gal gali kokia nuoroda numest kaip tas daviklis atrodo?

• Žiūrėti profilį
Kadangi neberangu nauju patarimu, tai dar pridesiu siektiek informacijos su klausimais, kad tema butu pakelta...
Tai va nuvaziavau pas viena vaikina vieno plasmasiuko, jis uzsiema audi a4 b6/b7 ardymu ir detaliu pardavimu, tai as jo is smalsumo uzklausiau del smagracio, tai pasake kad kazkokiu man nesuprantamu butu multitronic smagratis reaguoja y temperatura, todel gali jis ytakoti toki karsto variklio kurimasi, as iki siol esu priesingos nuomones, nes niekaip nesuprantu, kaip sitas mechaninis dalykas gali reaguot y temperatura ir taip elgtis...
turiu dar tokia minti galbut verta imti purkstukus lauk vezti ant stendo pakeisti rem. komplektus, bet iskyla klausimas ar po tokiu proceduru esat kas girdeja ar reikalingas pirkstuku reguliavimas ar ne, nes svirteles kurios spaudineja juos, reguliuojasi...