Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9tdi 96kw AVF Multitronic sunkiai kuriasi karšta  (Skaityta 11421 kartus)

Neprisijungęs s.tautvydas

• Įrašai: 19
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokia problema, mašina a4 b6 1.9tdi 96kw AVF variklio kodu ir su automatine multitronic pavarų dėže, kuo labiau pakaista tuo sunkiau kuriasi, toks garsas ir vaizdas, kad alkūninis ir paskirstymo velenėlis nematytų vienas kito. Kibti kimba, vestis nori, bet kažkas atrodo neleidžia ir tuo momentu visa mašina purtosi, jei pasuku raktelį ilgiau per prievartą užsikuria ir dirba idealiai. Gal kas esat susidūre? Ar tam gali turėti įtakos purkštukų gumelės? gal alkūninio veleno ar paskirstymo velenėlio davikliai pakaista ir nebesusidraugauja?

Neprisijungęs ricardo

• Įrašai: 832
    • Žiūrėti profilį
smagratis

Neprisijungęs mediovas

• Įrašai: 59
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, turiu tokia problema, mašina a4 b6 1.9tdi 96kw AVF variklio kodu ir su automatine multitronic pavarų dėže, kuo labiau pakaista tuo sunkiau kuriasi, toks garsas ir vaizdas, kad alkūninis ir paskirstymo velenėlis nematytų vienas kito. Kibti kimba, vestis nori, bet kažkas atrodo neleidžia ir tuo momentu visa mašina purtosi, jei pasuku raktelį ilgiau per prievartą užsikuria ir dirba idealiai. Gal kas esat susidūre? Ar tam gali turėti įtakos purkštukų gumelės? gal alkūninio veleno ar paskirstymo velenėlio davikliai pakaista ir nebesusidraugauja?
Pas mane  2.0 tdi BLB  multitronic panašei elgesi kai sušyla. Ypač vasara. Keičiausi smagratį, nes su senuoju išvis daužydavosi,tragedija būdavo jei ilgiau starterio nepasukdavau, o dabar tiesiog kai gerokai pašilus lyg ne visi cilindrai noretu griebti,  ir gaunasi toks purtimasis.
 Šiaip pas mane ir ant laisvu ji pasipurto, 23k korekcijos labai didelės, tai aš linkęs kaltinti purkštukus, bet čia tik spelionės. Tiesa gumytes keičiau, niekas nepasikeitė.

• Žiūrėti profilį
Kad smagratis tai tikrai 100proc. ne. Jis tik subarška kai nori kurtis bet kažkas neleidžia, tai bėda tikrai ne tame, nes kai šalta ji kuriasi idealiai, ir dirba tiek šilta tiek šalta idealiai, nors kartais bet labai retai jaučiamas variklio supurtėjimas ir apsukų sujudėjimas....bet tai būna kai variklis pašyla ir labai retai, kadangi reaguoja į šiluma manyčiau, kad tai kažkoks gilesnis gedimas ir susijes su elektra.....

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
klausei atsakem,netiki ieskok giliau,kai atsibos pasikeisi smagrati

• Žiūrėti profilį
Iš patirties žinau, kad ne smagratyje bėda, buvo pas mus pora tokiu auto, viena audi kita vw su automatine dėže, pakeitem nauja smagrati ir visiškai niekas nepasikeitė, todel manau, kad bėda bus kažkur giliau, todėl ir klausiu, kad fal taip yra buve ir išsprendė sia beda? :)

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
as ir is patirties zinau todel ir rasau.nemaisyk vw neturejo niekada tokios dezes todel negalima lygint

• Žiūrėti profilį
vw turejo DSG dėžę, nu nesvarbu, bet audi buvo labai panašūs simptomai, taip pat automatas, pakeitė ta smagratį ir visiškai niekas nepasikeitė. Todėl aš kažkaip jį jau iškart atmetu, nes niekap nei logiškai nei nelogiškai neišmastau, kas jam gali atsitikt ar kas jame gali pasikeist kai auto šaltas ar šiltas?

Neprisijungęs mediovas

• Žiūrėti profilį
Gali būti ir purkštukai, nes PD purkštukams taip jau būna, kai jie į pabaiga, kol šaltas variklis jie dar neblogai veikia, bet kaip pašyla prasideda visokie pasipurtymai. Čia tik viena iš prielaidu. Jei nusišnekėjau tai sorry

• Žiūrėti profilį
Purkštukų neatmetu, bet šiaip sau imti lauk ir vežti tikrinti nelabai kyla ranka, nes tas malonumas toli gražu ne centus kainuoja, aišku jei atsirastu kažkas kam yra taip buve, tai jau būtų kažkokia tikimybė rasti bėda, o dabar net neaišku nuo ko pradėt, ką keisti, holo daviklius abu, purkštukus, ar dar kažka...

Neprisijungęs audimulti

• Įrašai: 41
    • Žiūrėti profilį
Tik nesugalvok keist smagracio kaip cia kazkas rasineja  :-] niekas nesikeicia po jo pakeitimo pas mane multitronic keiciau neseniai smagrati nauja luk, karstas variklis ir toliau kuriasi taip pat sunkiai, cia ne smagratyje esme, sitie varikliai sunkiau kuriasi silti, siurblio rele kaip pasakojo meistrai gali but

• Žiūrėti profilį
Hm, nu jo kažkaip apie smagrati net negalvojau nes visiškai nesiriša man šitas gedimas ir smagratis. O tavo koks variklis? kokia dar rėlė gali būti tame siurbly? taip ir neišrišai dar to gedimo iki galo?

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
mano 1,9 tdi 96kw multitronic 2003m. esme tame kad man tai netrugdo, vazineju i darba, arba ilgais atstumais su pertraukom ta prasme atvaziaves 30 km masina kuriu tik kita diena, jai vasara atejus ilipus i masina taip darysis bandysiu pas diagnostika nuvaryt gal su sitais varikliais kaip golfu kazka ten padaro ir pradeda kurtis siltas, tiksliai nezinau nesidomejau dar.

Neprisijungęs ricardo

• Žiūrėti profilį
ir as keiciau tik pirkau orginala 500e ir beda dingo

Neprisijungęs mediovas

• Žiūrėti profilį
Programiškai sprendžiasi karšto kurimosi problema ir esu ta pasidares. Bet problema ne tame, bent jau mano atveju, nes niekas nepasikeite po programavimo.
O apie kažkokias siurblio rėles neisigalvokit  :D

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Programiškai sprendžiasi karšto kurimosi problema ir esu ta pasidares. Bet problema ne tame, bent jau mano atveju, nes niekas nepasikeite po programavimo.
O apie kažkokias siurblio rėles neisigalvokit  :D

Pats tu neisigalvok, cia tau aiskini vienas is variantu, kaip salta kuri ir pasuki degima paklausyk kaip suklaksi siurblio rele, o kaip kuri ant karsto ir irgi suklaksi uzsikuria iskarto, o jai nesuklaksi tada suki ilgiau, pastebejimas toks patikrintas.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
ir as keiciau tik pirkau orginala 500e ir beda dingo

O tu galvoji kad as uz 200 eur pirkau? :D Ir dar atvirksciai isidejau :D

• Žiūrėti profilį
Jei kalbat apie smagratį, tai nesuprantu kur skirtumas tarp org. ir neorg. ? org. gamina tikrai ne audi ar vw, juos gamina LUK, Valeo, Sachs..... tai jei pirkai org. ir galvojai kad jis kažkuo geresnis tai labai klysti, nes tą patį org. gamina tie patys gamintojai kuriuos išvardinau. O kad bšda tikrai ne tame tai visiškai garantuoju, gedimas arba susijes su kuro sistema arba su elektra, tik nežinau tiksliai todėl ir klausiu. Tarpkitko, pastebejau kad vienas parašė jog reikia ilgai zulinti kol užsikuria, tai pas mane situacija manyčiau kitokia, pas manes karšta kimba iš kart bet toks vaizdas kad kažkas iškart blokuoja tą užkūrimą ir ji tiesiog užgesta, bet jei raktelį laikau per prievarta ir suku motora tada užsikuria.

Neprisijungęs mediovas

• Žiūrėti profilį
Pats tu neisigalvok, cia tau aiskini vienas is variantu, kaip salta kuri ir pasuki degima paklausyk kaip suklaksi siurblio rele, o kaip kuri ant karsto ir irgi suklaksi uzsikuria iskarto, o jai nesuklaksi tada suki ilgiau, pastebejimas toks patikrintas.
Apie kurio siurblio rėle tu čia kalbi? Paiškink  :)

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Apie kurio siurblio rėle tu čia kalbi? Paiškink  :)

Nesigilinau, turbut kuro sistemos kazkokia, sakau viena is variantu ka kalba zmones del ko taip yra.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
Jei kalbat apie smagratį, tai nesuprantu kur skirtumas tarp org. ir neorg. ? org. gamina tikrai ne audi ar vw, juos gamina LUK, Valeo, Sachs..... tai jei pirkai org. ir galvojai kad jis kažkuo geresnis tai labai klysti, nes tą patį org. gamina tie patys gamintojai kuriuos išvardinau. O kad bšda tikrai ne tame tai visiškai garantuoju, gedimas arba susijes su kuro sistema arba su elektra, tik nežinau tiksliai todėl ir klausiu. Tarpkitko, pastebejau kad vienas parašė jog reikia ilgai zulinti kol užsikuria, tai pas mane situacija manyčiau kitokia, pas manes karšta kimba iš kart bet toks vaizdas kad kažkas iškart blokuoja tą užkūrimą ir ji tiesiog užgesta, bet jei raktelį laikau per prievarta ir suku motora tada užsikuria.

Jisai galvoja kad jai audi ar volksvagen zenklas yra tai ji geresne :D

• Žiūrėti profilį
O koks skirtumas tarp LUK smagračio ir org. smagračio kurį gamina LUK'as ? papildomai mokėti už tai, kad įpakuota į dėžutę su audi, vw, seat ir skoda ženkliukais nors viduje lygiai tas pats tai nzn nzn....geriau tikrai neveiks :D

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18270
    • Žiūrėti profilį
o vat čia ir nebūkite kategoriški ;)
galit būti teisūs, galit klysti, gamintojai irgi ne durni, kai tiekia oemui, kokybė kartais būna kita.
ne visada, pasikartoju, kartais. Akumai geras pvz.

Neprisijungęs audimulti

• Žiūrėti profilį
o vat čia ir nebūkite kategoriški ;)
galit būti teisūs, galit klysti, gamintojai irgi ne durni, kai tiekia oemui, kokybė kartais būna kita.
ne visada, pasikartoju, kartais. Akumai geras pvz.

Aha kategoriski :D , tai as galiu parasyt kad gali but ir taip kad orginalioj pakuotej nusipirksi blogesni negu LUK pakuotej

Neprisijungęs ~Romas~

• Įrašai: 2312
    • Žiūrėti profilį
O koks skirtumas tarp LUK smagračio ir org. smagračio kurį gamina LUK'as ? papildomai mokėti už tai, kad įpakuota į dėžutę su audi, vw, seat ir skoda ženkliukais nors viduje lygiai tas pats tai nzn nzn....geriau tikrai neveiks :D

Buvo atvejis, keiciau sankaba, buvo originalas (nepamenu luk, sachs ar valeo). Nupirkau toki pat tik be audi zenklu. Po pakeitimo buksavo... Tai nebuk toks kategoriskas....