Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.9 tdi 96kw termostato keitimas  (Skaityta 1617 kartus)

Neprisijungęs AndriusK

• Įrašai: 81
    • Žiūrėti profilį
1.9 tdi 96kw termostato keitimas
« Topic Start: 2014 Gruodžio 08, 10:29:01 »
Kur randasi pas sita varikli termostatas? Ir ar sudetingas jo pakeitimas. Pas mane dabar variklis iki 90 laipsniu niekaip neisyla, laikosi tarp 70-80 laipsniu.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.9 tdi 96kw termostato keitimas
« Atsakymas #1: 2014 Gruodžio 08, 10:43:17 »
Kur randasi pas sita varikli termostatas? Ir ar sudetingas jo pakeitimas. Pas mane dabar variklis iki 90 laipsniu niekaip neisyla, laikosi tarp 70-80 laipsniu.

Ką rodo skydelis, nereiškia, kad variklio tokia temperatūra, gali ir daviklis durnioti.Reiktų pirmiau su kompu pažiūrėti abiejų daviklių parodymus, patikrinti ar ne pradeda šilti radiatorius kai variklis dar neužkaitęs.

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2014 Gruodžio 08, 13:47:00 »
Ką rodo skydelis, nereiškia, kad variklio tokia temperatūra, gali ir daviklis durnioti.Reiktų pirmiau su kompu pažiūrėti abiejų daviklių parodymus, patikrinti ar ne pradeda šilti radiatorius kai variklis dar neužkaitęs.
Siaip ir peciukas silta ora pradeda pusti vos varikliui nors kiek pasilus. Kaip suprantu tai irgi "visad atsidriusio" termostato simptomas. Vasara uzkildavo temperatura iki max ~87 laipsniu pasak skydelio. 90 Laipsniu niekad nepasiekdavo, siek tiek atvesus orams, jau ir 80 nebepasiekia. Ryt prisijungsiu savo kinietiska obd2 zaisliuka, paziuresiu ka jis parodys, bet itariu, kad vistik termostatas grybauja.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2014 Gruodžio 08, 13:49:43 »
Siaip ir peciukas silta ora pradeda pusti vos varikliui nors kiek pasilus. Kaip suprantu tai irgi "visad atsidriusio" termostato simptomas. Vasara uzkildavo temperatura iki max ~87 laipsniu pasak skydelio. 90 Laipsniu niekad nepasiekdavo, siek tiek atvesus orams, jau ir 80 nebepasiekia. Ryt prisijungsiu savo kinietiska obd2 zaisliuka, paziuresiu ka jis parodys, bet itariu, kad vistik termostatas grybauja.

Tai pats geriausias rodiklis,kad pečiukas iš karto pradeda šilti ;) aišku jeigu ne elektrinių tenų pagalba

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2014 Gruodžio 08, 14:05:50 »
Tai pats geriausias rodiklis,kad pečiukas iš karto pradeda šilti ;) aišku jeigu ne elektrinių tenų pagalba
Papildomo pasildymo kiek suprantu pas mane nera, tad velgi belieka klausimas su tu termostato pakeitimu. Kazkaip sunkiai sekasi pasigooglinti info situo klausimu. Ar teisingai suprantu, kad jis stovi salia generatoriaus ir generatorius maiso ji pakeist?

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2014 Gruodžio 08, 14:13:05 »
Papildomo pasildymo kiek suprantu pas mane nera, tad velgi belieka klausimas su tu termostato pakeitimu. Kazkaip sunkiai sekasi pasigooglinti info situo klausimu. Ar teisingai suprantu, kad jis stovi salia generatoriaus ir generatorius maiso ji pakeist?

Ką ten googlinti, ardai ir matai kas maišo.

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2014 Gruodžio 08, 14:16:20 »
Ką ten googlinti, ardai ir matai kas maišo.
Garazo neturiu, visi remontai vyktu viduri daugiabucio kiemo, tai jei iki generatoriaus nuemimo tektu eit, tai manau, kad pats neapsimsiu to daryti. Del to ir bandau is anksto pasidomet. Ypac kai dar toks oras uz lango :)

Neprisijungęs T-max

• Įrašai: 1714
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2014 Gruodžio 08, 21:36:31 »
Gena neturetu maisyt,atsuki ta vamzdi,o termostatas i ta vamzdi idetas ir pasuktas,kad nuimt reik pasukt atgal,tada atsikabins.

Neprisijungęs AndriusK

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2014 Gruodžio 09, 12:09:42 »
Vis tik pakeitimas nebaisus. Turint normalius irankius, ganetinai greit ir lengvai pasikeite. Nieko papildomai nuardyt nereikejo (neskaitant variklio dangcio :) ). Dabar temperatura pakyla iki ~90-92 laipsniu kaip priklauso.