Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: salta a4 1,8 92kw atleidus gaza susvilpia  (Skaityta 2023 kartus)

Neprisijungęs toma3a3

• Įrašai: 47
    • Žiūrėti profilį
salta a4 1,8 92kw atleidus gaza susvilpia
« Topic Start: 2011 Rugsėjo 14, 21:53:39 »
sveiki, keliant apsukas iki 4000 aps ir atleidus gaza susvilpia kaip atrodo butu bow'as,bet tik saltam motorui ,garsas sklinda is uz variklio ,keleivio puses ,bet atsidarius kapota nelabai aisku is kur tiksliai ,gal kam buwo kazkas panasaus,atsiradus svilpimui silta motora uzwedant reikia ilgiau pasukt starteri ir pradedant vaziuot mazom apsukom tenka pajot,nesenai pakeista kiaura slanga , gazo sklende isplauta ir adaptuota, suvarzyti hamutai ir tt,dekui uz demesi

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
sveiki, keliant apsukas iki 4000 aps ir atleidus gaza susvilpia kaip atrodo butu bow'as,bet tik saltam motorui ,garsas sklinda is uz variklio ,keleivio puses ,bet atsidarius kapota nelabai aisku is kur tiksliai ,gal kam buwo kazkas panasaus,atsiradus svilpimui silta motora uzwedant reikia ilgiau pasukt starteri ir pradedant vaziuot mazom apsukom tenka pajot,nesenai pakeista kiaura slanga , gazo sklende isplauta ir adaptuota, suvarzyti hamutai ir tt,dekui uz demesi

interkuleris yra?

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
kam atmosferikui interkuleris?

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
kam atmosferikui interkuleris?

nezinau  :D Pas mane valdiskoj astroj panasiai svilpauja interkuleris  :)

Neprisijungęs toma3a3

• Žiūrėti profilį
92kw-nei turbo nei kuleris nei kasnors konstruota su varikliu

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
pas mane ir svilpia salta, kai tik uzkuri ir duodi gazo. tikriausiai cia taip ir turi buti

Neprisijungęs toma3a3

• Žiūrėti profilį
seniau pas mane nieks nesvilpdavo,dabar ramiai vaziuojant svilpia visalaik keliais balsais kol pasyla iki 90c

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
seniau pas mane nieks nesvilpdavo,dabar ramiai vaziuojant svilpia visalaik keliais balsais kol pasyla iki 90c
na pas tave tada kitokia situacija, nes pas mane svilpia tik kokias 5minutes ir nereikia varikliui uzkaisti iki 90c

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
tai ar issiaiskino kasnors kas svilpia nes ir pas mane pradejo svilpti jei ant laisvu pagazuoji (sekeli apsukas) ir begejantis pirma antra saiba girdisi toks svilpimas nesuprantu kas tai....

a4 b5 benzas 1.8 turubinos 92kw

Neprisijungęs Vytautas88

• Įrašai: 1166
    • Žiūrėti profilį
Tą tokį labai įdomų garsą "ale švilpimą" pas mane skleidžia vairo stiprintuvo kompresorius, bent jau kiek aš įtariu. Pašvilpia jis trumpai, kokį 10sek vos užkūrus ir tik iš po nakties esant tokiems šalčiams

Neprisijungęs Ignelis

• Įrašai: 44
    • Žiūrėti profilį
Tą tokį labai įdomų garsą "ale švilpimą" pas mane skleidžia vairo stiprintuvo kompresorius, bent jau kiek aš įtariu. Pašvilpia jis trumpai, kokį 10sek vos užkūrus ir tik iš po nakties esant tokiems šalčiams

o tai variklio apsukos ir kompresorius turi kazka bendro?

Neprisijungęs donatukass

• Įrašai: 747
    • Žiūrėti profilį
o tai kas tavo manymų tą kompresorių suka?