Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Kažin ar imanoma i A4 2000m. modifikinei sumontuoti originalius xenonus  (Skaityta 1090 kartus)

Neprisijungęs Benas

• Įrašai: 46
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,norėjau paklausti ar galima i a4 modifikinę 2000m. sumontuoti originalius xenonus.Pas mane paprastos dabar.Jos būna su xenonais berods gamykliniais matęs,kažin ar lempos nesiskiria,mano taip pat lešis.Ieškau jų nusipirkti,bet gal būt neimanoma sumontuoti.Gal kas esate susidūręs.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 07, 21:08:44 sukūrė Benas »

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
Sumontuot tai imanoma,bet kazin ar verta uzsiimt.Tik faru ir lempuciu neuzteks susimontuot,jei nori kaip sakai orig. susidet ;)

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Tai suprantu,kad reikalinga automatinė aukščio korekcija, lempų apiplovimas.Bet to man nereikia,svarbiausia ar žibintai kažkuo nesiskiria.Gal originalūs blokeliai ilgiau laikys,lemputės taip pat.Originalas lieka originalu,šviečia ir taivanski,tik kitiems bėdos nesibaigia su tais blokeliais.Neaišku ką normaliai nusipirkti,kokie geriausi.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Jei reikia tik orginalių lempučių ir blokelių, tai perdaroma nesunkiai, tereikia donaorines dalis rasti, t.y. lęšį, lemputę ir blokelį.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Mano lešinės dabartinės,nebent lešis kažkoks kitoks būna ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugsėjo 07, 23:00:27 sukūrė Benas »

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Mano lešinės dabartinės,nebent lešis kažkoks kitoks būna ;)

Lemputės lizdas kitoks, o ir šiaip skirtumų yra.

Neprisijungęs Benas

• Žiūrėti profilį
Taip aišku,taip pat sužinojau,kad lemputės jau eina D2S,praktiškai reikia keisti lempas,o pas mane H7 eina..Teks pagalvoti tikriausiai apie kiniją :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Tai tau ir aiškinu, kad reikia keisti lizdus, o su kuo juos gausi - su lęšiu, ar vienus, tai čia jau tavo reikalas. Turint donorines lempas, viskas padaroma per pusvalandį.