Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: didele beda su STABDZIAIS  (Skaityta 1064 kartus)

Neprisijungęs Zapaske

• Įrašai: 88
    • Žiūrėti profilį
didele beda su STABDZIAIS
« Topic Start: 2013 Spalio 01, 19:28:14 »
sveiki. atsitiko taip,kadgaliniai stabdziai jau visai dasibaige,tiek diskai,tiek kaladeles,nevaiksciojo suportas. na jokia cia beda,nusipirkau naujus diskus,guolius,kaladeles ir rem komplektta suporto. kaip ir viska surinkau,bet vat yra viena beda. neatkreipiau demesio ardydamas paty cilindriuka kas jame turi but. eina tokia kaip saiba,ja paspaudi su spec replem,isemi ir tada issitraukia visi viduriai. stovi dar tokios dvi zvaigzdes formos metalines ploksteles,viena apvali ir guoliukai dar viena gumyte,daugiau kaip ir nieko neradau. pakeiciau ta gumyte ir surinkau atgal. bet gal neatkreipiau demesio ir dar kas turejo but,nes man dabar pilna guma apsaugine cilindriuko isorine DOT. pakalbejau su pazystamais sako lyg paciam dugne cilindriuko dar kazkas turejo but ir atseit man dabar dot per cilindriuko skylute tokia maza varo i ta guma. ardydamas dar karta pastebejau kad tarpine kur i suporto vidu dedasi vienas kampas atsilupes. taigi noreciau paklaust ar dar kazkas cilindriuke turejo but ar tu tepalu pripucia per ta tarpine?? baisiausai kad senus jau ismeciau ir dabar nezinau. nuo rem komplekto liku dar daliu,beveik visas zinau kur dedasi,isskyrus viena. tokia apvali su spiruokle viduje.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Spalio 01, 19:33:41 sukūrė Zapaske »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: waje kokia beda!
« Atsakymas #1: 2013 Spalio 01, 19:32:21 »
Prašome laikytis forumo taisyklių, su kuriomis jūs esate sutike. Temos pavadinimas privalo būti informatyvus.

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
Re: didele beda su STABDZIAIS
« Atsakymas #2: 2013 Spalio 01, 19:45:59 »
sveiki. atsitiko taip,kadgaliniai stabdziai jau visai dasibaige,tiek diskai,tiek kaladeles,nevaiksciojo suportas. na jokia cia beda,nusipirkau naujus diskus,guolius,kaladeles ir rem komplektta suporto. kaip ir viska surinkau,bet vat yra viena beda. neatkreipiau demesio ardydamas paty cilindriuka kas jame turi but. eina tokia kaip saiba,ja paspaudi su spec replem,isemi ir tada issitraukia visi viduriai. stovi dar tokios dvi zvaigzdes formos metalines ploksteles,viena apvali ir guoliukai dar viena gumyte,daugiau kaip ir nieko neradau. pakeiciau ta gumyte ir surinkau atgal. bet gal neatkreipiau demesio ir dar kas turejo but,nes man dabar pilna guma apsaugine cilindriuko isorine DOT. pakalbejau su pazystamais sako lyg paciam dugne cilindriuko dar kazkas turejo but ir atseit man dabar dot per cilindriuko skylute tokia maza varo i ta guma. ardydamas dar karta pastebejau kad tarpine kur i suporto vidu dedasi vienas kampas atsilupes. taigi noreciau paklaust ar dar kazkas cilindriuke turejo but ar tu tepalu pripucia per ta tarpine?? baisiausai kad senus jau ismeciau ir dabar nezinau. nuo rem komplekto liku dar daliu,beveik visas zinau kur dedasi,isskyrus viena. tokia apvali su spiruokle viduje.
stabdziu skysti lauk varo per ta ziedo formos tarpine kuri i suporta isideda ir surinkus gaunasi aplink cilindriuka, o jei dugne kazka blogai butum surinkes, tai neveiktu rankinis ir stabdziu skysti per rankinio asele varytu

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Spalio 01, 20:09:33 »
na as ir galvoju kad nieko daugiau lyg ir nebuvo vidui tarp to seno cilindriuko. gal yra gudrybiu kaip nesuplesius idet? beto kaip rankinis neveiktu? gi jis asele pastumia,o ji cilindriuka. gal turejo dar kas but?  :-/

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Spalio 01, 20:19:03 »
gal netaip paaiskinau. as pati ta stumokliuka isardziau ir nezinau ar viska sudejau,o suporte tik ta viena ziedo formos guma pakeiciau kur prie cilindro glaudziasi ir ta isorine. tam cilindriuke toks štokas su sregiu stovi. kad ji isimt tokia saiba paspaudi ir viskas isstraukia. tai vat man idomu kas ten turi but

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Spalio 01, 20:43:24 »
to pacio cilindro reikejo net neardyt, niekas ten jam e nesugenda, pakeiti apsaugini salnyka ir ta vidine tarpine aplink cilindra ir ranknio svirteles mandzeta ir viskas. I cilindra lyst ner ten ko. Pakeites cilindro vidurius efekto nepajusi, nes ten tos gumeles nebuna pazeistos.

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Spalio 01, 21:01:05 »
to pacio cilindro reikejo net neardyt, niekas ten jam e nesugenda, pakeiti apsaugini salnyka ir ta vidine tarpine aplink cilindra ir ranknio svirteles mandzeta ir viskas. I cilindra lyst ner ten ko. Pakeites cilindro vidurius efekto nepajusi, nes ten tos gumeles nebuna pazeistos.
kad kitaip neisejo,nes senas cilindras buvo parudijes ir koretas (ilgai su pazeistu salnyku vazineta) tai pirkau rem komplekta kartu su tuo cilindriuku. tik beda kad jame nebuvo viduriu,teko is seno imt. tai nezinau kas jame but turejo,neatkreipiau demesio. o dabar dot varo ir nezinau per kur. ar per cilindriuke esancia skylute maza (blogai surinkau ar kazko neidejau) ar gal per ta tarpine... kai ardziau,tai tik viena ten gumele maciau,bet gal dar kas turi but :/

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Spalio 01, 22:42:52 »
supratau, tau skysti varo lauk?, tai gali varyt per ta vidini dideil salnyka arba per rankinio asele ta su slicais lauke, bet jos tikrai nereikejo isiminet...

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Spalio 02, 05:50:44 »
nu ne lauk,o po ta isorine apsaugine gumele kur cilindriuka nuo dulkiu ir zemiu dengia.

Neprisijungęs edgaras1989

• Įrašai: 1906
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2013 Spalio 02, 07:58:53 »
cia ir taip aisku kad varo tau per ta tarpine kuri i suporta statosi ir eina kai surinkta aplink cilindra, pakeisk ja ir nesuk smegenu ka kiti tavo didieji meistrai sako

Neprisijungęs Zapaske

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2013 Spalio 02, 11:29:10 »
dekui. galima rakint,tema,wiska jau suradau :)