tai situs visus ka tik prasiejau, na atrodo viskas ok, liamdos klaidu nebemeta, voltazas liamdos kinta normos ribose, vidutines sanaudas rodo ok, ten ta pirmoji grupe kur yra 000, tai berods kai dare diagnostika is ten rode 7 ar 8 laukeli kur 255 stovejo, bet nzn kas ten yra, nors dabar 7 ir 8 laukelio reiksmes yra 128 ir 129, o sake turi buti 130 beje pas mane tik berods 15 kazkur kanalu veikia, po to raso error, tai cia speju tik tiek davikliu pas mane yra...?beje, o kaip pasidaryti ta bendraja visu aktyviu moduliu diagnostika?daryti autoscan?ten speju uzims belekiek laiko jei per 255 modulius eis...?butu idomu palyginti su normaliai veikiancos masinos parametrais mano situs visus, bent jau pirmus 10, gal viskas butu ok beje cia imanoma sklendes oro putimo i salona kazkaip rankiniu budu prajudinti, nes neradau kiek zejau, nors maciau kad daro tokius dalykus?pas mane viena uzsikirtus atrodo, gal sakau eitu pramanksinti...ir kaip vadinasi tas modulis kur visa ta putima valdo?
P.S. radau ka tos 000 grupes reiksmes reiskia http://www.ross-tech.com/vag-com/m_blocks/000.html tik nesuprantu kas yra 1 Bank systems ir 2 Banks systems cia ale 1 arba du liamda zondai? ar kad bank 1 tai pries kata einantis zondas, o bank 2 tai po katos einantis?
Yra daug kanalu kuriu ant tavo masinos nera. Todel cia normalu kad rodo is eiles 15, paskui yra kanalai keli ir toliau tik nepamenu kelinti bet ten tik pora ju. Bendra diagnostika Autoscan darai ir darys tik tu bloku kurie imanomi maksimalioj audi a4 b5 komplektacijoj (uztruks max 20 min). O jei nori su sklendem pazaist tai eik i AutoHVAC ir test daryk. Dar galima su jom ir kazkaip kitaip pazaist tik deja nesu to dares. 1.8 yra variantu su 1 ir 2 laimda zondais (vienas preis katalizatoriu, kitas uz jo). Pas tave bus 1 nes ir masina senesniu metu.