Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B5 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 119248 kartus)

Neprisijungęs e30

• Įrašai: 24
    • Žiūrėti profilį
Re: B5 Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #300: 2013 Balandžio 29, 21:10:34 »
paziurek ar neturi laisvumo apatinis sarnyras, tos sakes kur amortikas tvirtinasi.
PAs mane budavo 2begi jungiant kazkas pan. Atrestauravau - dingo kalimai begius metant.
sarnyrai visi geri :)

Neprisijungęs Gintariokas

• Įrašai: 440
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #301: 2013 Balandžio 29, 23:04:45 »
vel gristu prie restauruotos vaziuokles klausimo :D nusprendziau kad desiu visa restauruota vaziuokle bet esu ne is vieno girdejas kad tipo negerai det is kart visa restauruota vaziuokle nes labai apkrauna kalonke. ar cia mitas ar yra tame tiesos?

Neprisijungęs Edma3

• Įrašai: 291
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #302: 2013 Balandžio 30, 02:11:14 »
Nesamone :D
Jei kalonele geros bukles ir neskleidzia jokiu garsu,tai nekils bedu. Kila pas tuos kur vos gyvos masinos. Tepalai bega per visus varztus ir pan. :D Nesuk plauciu.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #303: 2013 Balandžio 30, 07:39:36 »
kokie pozymiai pasireiskia, kai vairo kolonele i pabaiga?
pas mane saltai masinai nesisuka vairas i desne, kartas nuo karto sukinejant vaira kazkas skleidzia
negerus garsus. susukus vaira i desne ir letai vaziuojant per duobe ar kalniuka, girdisi lyg guma i guma trintusi :think:
stiprintuvo siurblys tyli ir skystis nedingineja.
ar tinka kolonele is passato b5 i a4 b5?

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #304: 2013 Balandžio 30, 10:22:20 »
vel gristu prie restauruotos vaziuokles klausimo :D nusprendziau kad desiu visa restauruota vaziuokle bet esu ne is vieno girdejas kad tipo negerai det is kart visa restauruota vaziuokle nes labai apkrauna kalonke. ar cia mitas ar yra tame tiesos?
as kai susidejau visa restauruota tai vairas pirma karta sunkiau sukinejosi apie savaite. kai keiciau antra karta tai sunkiau sukinejosi apie dvi savaite (bet cia skirtingos masinom) tai nenuostabu kad kolonele gauna didesni kruvi kol bent kiek visi antgaliai parasivaiksto

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #305: 2013 Balandžio 30, 15:34:15 »
kokie pozymiai pasireiskia, kai vairo kolonele i pabaiga?
pas mane saltai masinai nesisuka vairas i desne, kartas nuo karto sukinejant vaira kazkas skleidzia
negerus garsus. susukus vaira i desne ir letai vaziuojant per duobe ar kalniuka, girdisi lyg guma i guma trintusi :think:
stiprintuvo siurblys tyli ir skystis nedingineja.
ar tinka kolonele is passato b5 i a4 b5?
Man panašiai buvo, strigdavo vairas šaltai į vieną pusę, padėjo kolonėlės keitimas.

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #306: 2013 Balandžio 30, 22:46:58 »
as kai susidejau visa restauruota tai vairas pirma karta sunkiau sukinejosi apie savaite. kai keiciau antra karta tai sunkiau sukinejosi apie dvi savaite (bet cia skirtingos masinom) tai nenuostabu kad kolonele gauna didesni kruvi kol bent kiek visi antgaliai parasivaiksto

as visa vaziuokle jau restoravau, bet dar nesudejau  visko, nes pats isardziau tik nuveziau restoruoti sakes.  kaip paciupinejau sarnyrus irgi pagalvojau, kaip su vairu bus  :think:

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #307: 2013 Balandžio 30, 22:52:58 »
14vnt daliu + varztai ~400Lt man paciam smalsu kiek laikys, nes nelabai apsimoka restauruot X garaze jei bent metus atitemps. Asfaltais pagrinde vaziuojama tai turi laikyt. Labiausiai man nerima sarnyru apsaugines gumeles kelia kazkaip.

jei uz 400 laikys bent metus tai sakyciau nezmoniskai gerai cia

Neprisijungęs zawedxi

• Įrašai: 2791
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #308: 2013 Balandžio 30, 23:07:19 »
As jau pasikeiciau paaukojes 2savaitgalio pusdienius. Rieda gan grieztai, kietokai. Ka galiu pastebet, kad ATEC apatines shakes vos vos plonesnes 2iejose vietose nei Lemforder'is kuris pas mane buvo bent jau apatines shakes.
Megejiskam lygmeny ir lauko salygomis perspeju: Bus pasi3.14simas konkretus jei keista senai, nes keleivio pusej virsutini varzta vos iskrapsciau ir kaitinau ir greziau ir pjoviau ant galu galo visgi suprato, kad zemaitis nepasiduos :D ir islindo po 3val. itempto krapstymo (z), vairuotojo pusej vairo traukes antgali irgi teko kankint su shlifuokliu kol pasidave issukamas :)
O siaip labai akujie..telnai geras video cia :-)
MAPCO Querlenker Montage Anleitung 59818/1HPS VW AUDI Achse

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #309: 2013 Balandžio 30, 23:08:50 »
jei uz 400 laikys bent metus tai sakyciau nezmoniskai gerai cia
Stovedama vietoj tikrai turetu laikyt :D tik neaisku vaziuojant kiek km galima atidrozt, nes per savaite i darba ir atgal ~600 darau tai reikia, kad laikytu

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #310: 2013 Gegužės 01, 18:56:57 »
ar tinka vairo kolonele is passato b5 i audi b5?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #311: 2013 Gegužės 01, 19:24:59 »
ar tinka vairo kolonele is passato b5 i audi b5?
pats atsakau, kad tinka ;)

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #312: 2013 Gegužės 01, 19:32:58 »
As jau pasikeiciau paaukojes 2savaitgalio pusdienius. Rieda gan grieztai, kietokai. Ka galiu pastebet, kad ATEC apatines shakes vos vos plonesnes 2iejose vietose nei Lemforder'is kuris pas mane buvo bent jau apatines shakes.
Megejiskam lygmeny ir lauko salygomis perspeju: Bus pasi3.14simas konkretus jei keista senai, nes keleivio pusej virsutini varzta vos iskrapsciau ir kaitinau ir greziau ir pjoviau ant galu galo visgi suprato, kad zemaitis nepasiduos :D ir islindo po 3val. itempto krapstymo (z) , vairuotojo pusej vairo traukes antgali irgi teko kankint su shlifuokliu kol pasidave issukamas :)
O siaip labai akujie..telnai geras video cia :-)
MAPCO Querlenker Montage Anleitung 59818/1HPS VW AUDI Achse

su vairo traukes antgaliu tai jei nenusisuka reik nuimt guma traukes visos, ta kur toliau yra, ir issukt is toliau, paprasciau taip daug ;)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #313: 2013 Gegužės 01, 22:23:03 »
su vairo traukes antgaliu tai jei nenusisuka reik nuimt guma traukes visos, ta kur toliau yra, ir issukt is toliau, paprasciau taip daug ;)
Kaip tik drauge apsunkini reikala :-)
As su shlifuokliu kirtau antgali zemen ir pasidariau tokias ipjovas, kad galeciau su dujiniu raktu uzkabint ir atsukau. Buvo minciu jau taip daryt kaip rasai, bet graztas ir shlifuoklis rankose pakeite mastysena :D

Neprisijungęs ignukass1

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #314: 2013 Gegužės 02, 17:23:19 »
Kaip tik drauge apsunkini reikala :-)
As su shlifuokliu kirtau antgali zemen ir pasidariau tokias ipjovas, kad galeciau su dujiniu raktu uzkabint ir atsukau. Buvo minciu jau taip daryt kaip rasai, bet graztas ir shlifuoklis rankose pakeite mastysena :D

matyt tau patinka siurksciai viska daryti :D

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #315: 2013 Gegužės 03, 00:05:41 »
nu kai neina graziuoju susisukt su raktais :-), tai tenka sunkesne artilerija i rankas pasiimt. Nes 3val, melstis prie 1 varzto manau niekam netinka toks darbas :D

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #316: 2013 Gegužės 03, 10:27:44 »
Pasidalinsiu ir aš savo  patirtimi, visai neblogai pavyko tą varžtą atsukti supurškus su wd ir tada su statybiniu porfuratorium ant kalimo viska ten atidauzai, kad atšoktu ir poto iš galo vėl ant kalimo varai ir išeina jis lauk :)

Neprisijungęs zawedxi

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #317: 2013 Gegužės 03, 22:03:03 »
1na puse ir man gan nesunkiai isejo, o kita su graztu/perforuojant, sildymu, ir kampiniu slifuokliu tik pasidave.

Neprisijungęs HENR1S

• Įrašai: 36
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #318: 2013 Gegužės 06, 22:23:38 »
tai gi turiu uzima vaziuojant nuo kokia 50 iki 110.. jei 120 jau dingsta, o kaip tik leciau ir vel uzia... įtariu kad cia bus galinis guolis... pasikeliau masina viena pusę ir prasukau ranka rata vairuotojo pusėje sukasi laisvai uzsukus jis ir sukasi sukasi... o keleivio pusę pakėlęs pasukau ir apsisuka gal pora kartų lyg stabdytų kazkas ir jauciasi kazkos garsas.
tai gi ir klausimas ar suportas ar guolis? ar guoliui einant į pabaigą gali būti kad ratas suksis sunkiai p[akėlus masina? ar turėtų būti tik triuksmas is jo?
o jeigu suportas tai tiesiu keliu vaziuojant ji prasuktu kalades pritrintu kiek neateina atgal ir garsas dingtu ar ne?
dėkoju už pamąstymus
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 07, 13:35:42 sukūrė HENR1S »

Neprisijungęs Dizner

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #319: 2013 Gegužės 07, 20:51:40 »
Sveiki. A4 b5 sedano galinis tiltas iš anglo į europinę tiktų?

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #320: 2013 Gegužės 07, 20:58:44 »
Sveiki. A4 b5 sedano galinis tiltas iš anglo į europinę tiktų?
taip tiktu

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #321: 2013 Gegužės 07, 21:51:33 »
tai gi turiu uzima vaziuojant nuo kokia 50 iki 110.. jei 120 jau dingsta, o kaip tik leciau ir vel uzia... įtariu kad cia bus galinis guolis... pasikeliau masina viena pusę ir prasukau ranka rata vairuotojo pusėje sukasi laisvai uzsukus jis ir sukasi sukasi... o keleivio pusę pakėlęs pasukau ir apsisuka gal pora kartų lyg stabdytų kazkas ir jauciasi kazkos garsas.
tai gi ir klausimas ar suportas ar guolis? ar guoliui einant į pabaigą gali būti kad ratas suksis sunkiai p[akėlus masina? ar turėtų būti tik triuksmas is jo?
o jeigu suportas tai tiesiu keliu vaziuojant ji prasuktu kalades pritrintu kiek neateina atgal ir garsas dingtu ar ne?
dėkoju už pamąstymus
jei butu suportas, tai diskas neblogai ikaistu.

Neprisijungęs owas

• Įrašai: 2952
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #322: 2013 Gegužės 07, 23:56:40 »
Ar yra pas ką būtų sedanas, fwd minkšta pakaba, apie mažas duobes net nėra kalbų? Ar išvis egzistuoja toks dalykas šiems modeliams, kaip komfortas? Jei taip, tai kokie amortizatoriai ir kokio žymėjimo spyruoklės?

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #323: 2013 Gegužės 08, 07:06:51 »
Ar yra pas ką būtų sedanas, fwd minkšta pakaba, apie mažas duobes net nėra kalbų? Ar išvis egzistuoja toks dalykas šiems modeliams, kaip komfortas? Jei taip, tai kokie amortizatoriai ir kokio žymėjimo spyruoklės?
pas mane buvo a4 su labai minksta pakaba, amortikai paprasti juodi, o spyruokles 2 oarnziniai ir melynas, beja viska turiu :)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #324: 2013 Gegužės 08, 15:04:18 »
Gal turit kažkokį patikimą būdą, kaip atkrapštyti nuo ratų vidinės pusės nuo balansavimo svarelių likusius likučius (popierius ar pan.), taip kad nepažeisti dažų sluoksnio ir kad švaru gražu būtu.