Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B5 Važiuoklės skyrius  (Skaityta 114112 kartus)

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
Ats: B5 Važiuoklės skyrius
« Atsakymas #25: 2012 Rugpjūčio 15, 12:30:07 »
tai gali cia gi stabilizatoriaus traukute. Turetu ji atskirai parsiduoti. Arba gali restauruoti

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2012 Rugpjūčio 15, 13:51:39 »
parduodama atskirai. kaip kolega minejo, cia stabilizatoriaus trauke

Neprisijungęs Dolcas

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2012 Rugpjūčio 15, 22:17:09 »
Susidėjus visur coil'us ir su protu sužeminus labai skiriasi kietumas nuo stock? Ačiū.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2012 Rugpjūčio 15, 22:21:54 »
Žiūrint, kas per coilai... Teko važinėti ir su tokiais, kur dantys birsta, ir su tokiais, kur minkštumas nuo stock vos skyrėsi

Neprisijungęs Dolcas

• Įrašai: 42
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2012 Rugpjūčio 15, 22:30:17 »
FK firma jei tai ką sako. O šiaip tarkim vidutiniai tie coil'ai, nėra iš blogiausių variantų. Mat gaila nesu važinėjęs, tai pats negaliu palygint..

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2012 Rugpjūčio 15, 22:32:13 »
Fk normalūs, laiko jie. O kietumas nuo konkretaus jų modelio priklauso...

Neprisijungęs Falk3n

• Įrašai: 1012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2012 Rugpjūčio 17, 11:00:19 »
Nuo standarto kietumo bus tikrai daugiau su koilais, o jei dar kietesni koilai, tai isvis taburete bus.

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2012 Rugpjūčio 31, 23:54:47 »
sveiki. gal kas zinot ar tinka isorines granatos nuo a4  97m 81kw automato i a4 99m 81kw mech.quattro?
tas pats su galinem kaladelem ir su priekiniais guoliais?
liko nuo senosios auto nauju daliu, tai nzn ar tiks paciam ar parduoti.

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2012 Rugsėjo 04, 10:43:52 »
Granatos turi tikt,kaladeles irgi o guoliai tai tikrai netiks. Nes paprastos galiniai guoliai presuojasi i stabdziu diska o quattro i vadinama stupica. I gala tinka nuo B3-B4 priekiniai guoliai.

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2012 Rugsėjo 04, 15:31:02 »
klausiau apie priekinius guolius, kad galiniai skiriasi, tai zn.

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2012 Rugsėjo 04, 15:34:13 »
Nedaskaiciau  :facepalm: Priekiniai guoliai tiks ;)

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2012 Rugsėjo 04, 15:39:26 »
tai vadinasi detales lieka pas mane :D dekui uz info.

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2012 Rugsėjo 25, 09:22:29 »
Sweiki kolegos iskilo toks klausimas: zadu keisti galinius amortizatorius, pas mane sudetos raudonos spyruokles, ar tiks standartiniai amortizatoriai ar reikia sportiniu???Nes kiek klausinejau tai vieni sako kad tiks, kiti kad reik sportiniu, tai biski esu pasimetes (z)

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #38: 2012 Spalio 17, 16:56:11 »
Sveiki, turiu klausima del vairo traukes vadinamojo obuolio. Gal kas zinot, kaip diagnuozuot, ar tam obuoliui jau sakes? Pas mane problema yra tokia, kad vaziuojant per nedidelius nelygumus girdimas traskesys toks, kazkas panasaus, lyg trasketu sarnyrai, bet pas mane jie tikrai geri ir sveiki. Laisvesniu laiku zadu nusiimti rata ir atsukt vairo traukes antgali is stupicos ir tada tikrint. Girdejau, kad patikrinimas yra toks, tiesiog reikia paleisti ta istraukta trauke ir ziuret, kaip jinai svyra, jei po trupuciuka krenta, tai reiskiasi, kad obuolys geras, jei krenta staigiai, tai obuoliui amen. Teisingi isgirsti gandai mano ar ne labai? Ir kaip su keitimu yra ju? Pas mane 2.5tdi v6 variklis, vietos kaip zinia ne labai ten yra, tai kaip suprantu reikia keist per apacia? Zodziu, padekit,kas esat susidure,arba kazka zinot ta tema:)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #39: 2012 Spalio 17, 17:03:30 »
Sveiki, turiu klausima del vairo traukes vadinamojo obuolio. Gal kas zinot, kaip diagnuozuot, ar tam obuoliui jau sakes? Pas mane problema yra tokia, kad vaziuojant per nedidelius nelygumus girdimas traskesys toks, kazkas panasaus, lyg trasketu sarnyrai, bet pas mane jie tikrai geri ir sveiki. Laisvesniu laiku zadu nusiimti rata ir atsukt vairo traukes antgali is stupicos ir tada tikrint. Girdejau, kad patikrinimas yra toks, tiesiog reikia paleisti ta istraukta trauke ir ziuret, kaip jinai svyra, jei po trupuciuka krenta, tai reiskiasi, kad obuolys geras, jei krenta staigiai, tai obuoliui amen. Teisingi isgirsti gandai mano ar ne labai? Ir kaip su keitimu yra ju? Pas mane 2.5tdi v6 variklis, vietos kaip zinia ne labai ten yra, tai kaip suprantu reikia keist per apacia? Zodziu, padekit,kas esat susidure,arba kazka zinot ta tema:)

Siaip suemi per gofruota apsauga obuoli ir pajudini vaira, jauti kliba ar ne, buna ta apsauga kkieta ir nesijaucia, tada nuimi nuo koloneles ir tada prieisi tiksliai paziureti. Tavo aprasyta buda pirma karta girdziu. Traskesys  gali buti ir gerame sarnyre, kuris viduje jau be tepalo, jis dar nekliba, bet girgzda kaip seni tvarto vartai.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #40: 2012 Spalio 17, 17:17:19 »
Girgzdesio nera, sarnyrai su tepalu, viskas ten normaliai, ten traskesiukas toks :) O jeigu as atjunges antgali nuo stupicos patraukysiu i save, tureciau jausti obuolio laisvuma? :)

Neprisijungęs .Nerijus.

• Įrašai: 185
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #41: 2012 Spalio 17, 17:58:57 »
jei smarkokai issimales tai jausi kaip kliba traukiodamas. Bet tavo aprasytas budas yra tesingas, cia kaip ir sarnuru ar vairo traukes angalis jei jis lengvai judinas tai jau nieko gero, jei sunkiai pajudini tai geras. Koks pas tave priejimas as nezinau. Bet yra specelus raktas kuris uzsimauna is galo, normalus servisai ji turi. O seip jo kaina kai domejausi gitanoj buvo gal 700Lt. O seip gal iseitu su cangem atsuk susukus vaira i viena puse. Kai tikrinsi apziurek gal ir pats pasikeisi. Prie daikto gali ir antgalius pasikeist nes vistiek suvedima reiks daryt
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 17, 18:00:52 sukūrė .Nerijus. »

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #42: 2012 Spalio 17, 18:18:31 »
Antgaliai ne labai seniai keisti, nes galvojau, kad del ju traska, o seni pasirodo buvo geri, reiks paziuret, jei nepajusiu, kad ten laisvumas yra, tai varysiu i servisa ir padarysiu vaziuokles diagnostika, gal ten pamatys ant kratytuvu ka :)

Neprisijungęs Bacardis

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #43: 2012 Spalio 28, 20:36:03 »
Sveiki,
siandien keiciant ratus pastebejau, kad abu galiniai stabdziu diskai stipriai aprudyje. Su masina vaziuoju kiekviena diena, tad stovejimas atkrenta :) Rankinis veikia. Kaladeliu nebekazkas ten jau like kiek maciau. Kaip manote ar uzteks pakeisti kaladeles ar cia jau rimtesnes islaidos nusimato? Aciu uz atsakymus. Beje stabdo gerai, bet pamacius tokius diskus atrodytu, kad galas visai nestabdo :) 

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #44: 2012 Spalio 28, 22:42:07 »
tai gal ir nestabdo tas galas, varyk ant stendo.

Neprisijungęs Darka45

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 180
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #45: 2012 Spalio 29, 19:03:30 »
Sveiki, gal zinot ar tiktu 205/70/R15 padangos A4 B5, ar nieko nelies?

Neprisijungęs tauraginis

• Įrašai: 1382
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #46: 2012 Spalio 29, 21:57:10 »
na uz stokinius ratus bus apie 1,5 cm aukstesni, tai turetu lysti

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #47: 2012 Spalio 30, 00:28:30 »
sveiki. a4 b5 1,9Q variau TA ir nepraleido del rankinio. vairuotojo puses ratas prasciau stabdo. nuo kurio galo pradet iskoti bedos? kai tikrino lb smarkiai istampe, tai db iki pirmo trakstelejimo rankena net negyva. rankinis pradeda stabdyt tik nuo 12 traks. ir uzsitraukia iki pat galo. gal kas turit kokiu minciu?

Neprisijungęs Batista

• Įrašai: 215
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #48: 2012 Lapkričio 04, 21:21:55 »
jei diskai priekiniai susiskersave,gali buti dunksejimas? toks kaip metalo i metala dauzymas,greiciui didejant dar labiau pradeda dunkset :think:

Neprisijungęs kubikas

• Įrašai: 1813
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #49: 2012 Lapkričio 04, 22:08:36 »
sveiki. a4 b5 1,9Q variau TA ir nepraleido del rankinio. vairuotojo puses ratas prasciau stabdo. nuo kurio galo pradet iskoti bedos? kai tikrino lb smarkiai istampe, tai db iki pirmo trakstelejimo rankena net negyva. rankinis pradeda stabdyt tik nuo 12 traks. ir uzsitraukia iki pat galo. gal kas turit kokiu minciu?
nusiimk rata kurios puses silpniau stabdo ir paziurek ar rankinio kojele gryzta iki, galo, jei ne, atkabink rankinio trosa ir tada ziurek, jei grysta iki galo suportas, tai ziurek trosa