Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B5 Salono skyrius  (Skaityta 95027 kartus)

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Re: B5 Salono skyrius
« Atsakymas #225: 2013 Gegužės 22, 16:17:45 »
teisingai exis sako. sildymas cia.

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #226: 2013 Gegužės 22, 20:28:47 »
hmm, idomu tada kodel knopkiu nera :think: kaip isitikint 100% ?

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #227: 2013 Gegužės 22, 22:27:46 »
Fiškė gal 6 pinų? Saugos diržui turėtų būt tas rudas laidas. Reik el. schemą žiūrėt.

Neprisijungęs instead

• Įrašai: 266
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #228: 2013 Gegužės 23, 12:25:13 »
Jo,fyshke didokA,gal kokiem 6-8 kontaktam, bet pajungtas tik vienas rudas laidas

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #229: 2013 Gegužės 27, 20:13:23 »
Sveiki. Noreciau paklausti gal kas zino ar tinka sedynes is a6 c5 i a4 b5?

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #230: 2013 Gegužės 28, 15:19:56 »
netinka

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #231: 2013 Gegužės 28, 19:07:09 »
netinka
Ir galiu patvirtinti, kad 100 proc netinka nei priekines nei galines

Neprisijungęs edgaras600

• Įrašai: 203
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #232: 2013 Gegužės 28, 21:13:36 »
dekingas uz info

Neprisijungęs blindmole

• Įrašai: 434
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #233: 2013 Gegužės 30, 17:41:08 »
Sveiki norėjau paklaust dėl liuko. Kas gali būt kad biški pasikelia tada liuko šone kažkas kaip peršoka ar kas nežinau, bet girdisi garsas kad kažkas ten ivyksta  :D ir tada iškart nusileidžia o ant padeties kad visas liukas susistumtų išvis nesidarinėja. Aš manau kad tikriausiai liuko mechanizmas bus lužes? nes varikliukas tai veikia. Ir prie to pačio gal kas turit nuotrauka a4 stogo su stikliniu liuku iš arti? nes man atrodo kad pas man jis kažkaip susmukes i vidu ir nėra lygiai su stogu. Priekinė dalis kaip ir lygiai o galinė tai daug žemiau
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Gegužės 30, 17:42:57 sukūrė blindmole »

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #234: 2013 Gegužės 30, 18:48:28 »
Sveiki norėjau paklaust dėl liuko. Kas gali būt kad biški pasikelia tada liuko šone kažkas kaip peršoka ar kas nežinau, bet girdisi garsas kad kažkas ten ivyksta  :D ir tada iškart nusileidžia o ant padeties kad visas liukas susistumtų išvis nesidarinėja. Aš manau kad tikriausiai liuko mechanizmas bus lužes? nes varikliukas tai veikia. Ir prie to pačio gal kas turit nuotrauka a4 stogo su stikliniu liuku iš arti? nes man atrodo kad pas man jis kažkaip susmukes i vidu ir nėra lygiai su stogu. Priekinė dalis kaip ir lygiai o galinė tai daug žemiau
prisidedu ir as su savo bedom man irgi pulioja liukas nesuprantu ko jis streikoja,vienu zodziu pastatai liuko jungikli ant betkokios padetes jis tik atsidarosi per ketverti ir viskas ir sustoja o uzsidaro is sios padetes i pilnai uzdarita tik kai pasuku i desne ta jungikli kaip lig noreciau atidarit ventiliacijai kad kilsteltusi galas i virsu,jokiu pasaliniu garsu nesigirdi jungikli buvau nuemes tai svaru grazu nes galvojau jame probliema, gal kas turit kokiu minciu (H-) nes buvau pakrapstit googla tai logiskiausias atsakimas buvo rastas kad reik kieist visa varikliuka su jungikliu .

Neprisijungęs Buba

• Įrašai: 1002
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #235: 2013 Birželio 01, 11:40:57 »
Manau kad bus beda begeliuose, pries kelis metus vieno begelio pakeitimas buvo apie 100lt, dabar gal bus kitos kainos.

Neprisijungęs WiP

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #236: 2013 Birželio 22, 22:49:57 »
Sveiki nezinau ar cia rasau, bet sugalvojau savo audinei keisti maga, bet susiduriau su tokia problema  kad originalus magas yra ilgesnis nei standartiniai ir norejau pasiteirauti kur galeciau gauti tu plasmasiu uzdengti skylem kurios atsiranda idejus maga ?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #237: 2013 Birželio 23, 00:17:07 »
Sveiki nezinau ar cia rasau, bet sugalvojau savo audinei keisti maga, bet susiduriau su tokia problema  kad originalus magas yra ilgesnis nei standartiniai ir norejau pasiteirauti kur galeciau gauti tu plasmasiu uzdengti skylem kurios atsiranda idejus maga ?
Lemona ir panasios parduotuves turedavo

Neprisijungęs Gedazzss

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #238: 2013 Birželio 28, 12:11:24 »
sveiki. nusprendziau i sav audi susideti bose koloneles ir iskilo klausimas ar butinai reikiai keisti duru apsyfkes ar tinka i standartines apsyfkes bose koloneles? dekui uz ats :-)

Neprisijungęs Gedazzss

• Įrašai: 20
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #239: 2013 Birželio 28, 12:13:07 »
aj dar pamirsau paklausti gal kamnors teko nuimineti a4 facelift avant salono lubas? ar jos ten tik pritvirtintos buna ar priklijuotos? :-) ir ar sunku jas nuimti?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #240: 2013 Liepos 08, 10:38:15 »
aj dar pamirsau paklausti gal kamnors teko nuimineti a4 facelift avant salono lubas? ar jos ten tik pritvirtintos buna ar priklijuotos? :-) ir ar sunku jas nuimti?
Nusuk viska kas prisukta prie stogo,nuimk visas stoikiu plastmase ir stogo apdaila pati nukris :goodboy: Nepriklijuota ji ;)

Neprisijungęs Irmantas93

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #241: 2013 Liepos 29, 12:24:04 »
sveiki, gal kas žinot kaip tvirtinasi galinė nevertoma sėdynė a4 sedano ? buvo vartoma, dabar noriu ikdėt nevartoma, bet nežinau kaip galėtu ji prisitvirtint :think: gal kas kokiu foto arnuorodu..

Neprisijungęs Dizner

• Įrašai: 130
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #242: 2013 Liepos 29, 17:58:51 »
sveiki, gal kas žinot kaip tvirtinasi galinė nevertoma sėdynė a4 sedano ? buvo vartoma, dabar noriu ikdėt nevartoma, bet nežinau kaip galėtu ji prisitvirtint :think: gal kas kokiu foto arnuorodu..
Draugiškai patariu, geriau net nedėk...

Neprisijungęs siluetaz

• Įrašai: 21
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #243: 2013 Rugpjūčio 02, 16:12:38 »
Gal kas buvot vairą ėmę? Nuėmiau, uždėjau, bet kažko ar vaidenasi man, ar liko perdidelis tarpas tarp airbag ir paties vairo  (z) Norėtųsi kad viršuj prieitų kokiais 2-3mm daugiau, nes dabar per tą tarpelį galima šiek tiek matyti laidukus viduje. :D Net nežinau ar tap ir buvo, neužkliuvo už akių  :think: Bet man kažko ne taip žiūrisi.  :V Tik nesuprantu kas ne taip gali būti, rinkau kokius 8 kartus  (z) galiausiai net varžtus pakeičiau ilgesniais ir vis tiek tas pats.  :-{ (aa) Ten mačiau tie varžtai slankiojasi išpjovose, tai gal labai reikia jiems pagauti tinkamą kampą? bet kiek bandžiau, nieko kitaip nesigavo.  (z)
EDIT: Bet jaučiu ten taip ir turi būti, žiūrint pagal "špykius" vairo, gražiai sueina. Prasikuičiau pusvalandį veltui.  (aa) Pedantiškumas yra liga.  :-/
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Rugpjūčio 02, 16:33:56 sukūrė siluetaz »

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #244: 2013 Rugpjūčio 02, 19:09:47 »
Gal kas buvot vairą ėmę? Nuėmiau, uždėjau, bet kažko ar vaidenasi man, ar liko perdidelis tarpas tarp airbag ir paties vairo  (z) Norėtųsi kad viršuj prieitų kokiais 2-3mm daugiau, nes dabar per tą tarpelį galima šiek tiek matyti laidukus viduje. :D Net nežinau ar tap ir buvo, neužkliuvo už akių  :think: Bet man kažko ne taip žiūrisi.  :V Tik nesuprantu kas ne taip gali būti, rinkau kokius 8 kartus  (z) galiausiai net varžtus pakeičiau ilgesniais ir vis tiek tas pats.  :-{ (aa) Ten mačiau tie varžtai slankiojasi išpjovose, tai gal labai reikia jiems pagauti tinkamą kampą? bet kiek bandžiau, nieko kitaip nesigavo.  (z)
EDIT: Bet jaučiu ten taip ir turi būti, žiūrint pagal "špykius" vairo, gražiai sueina. Prasikuičiau pusvalandį veltui.  (aa) Pedantiškumas yra liga.  :-/

nu ten yra tos ausys kuriose stovi varztai, pastumk jas nuo saves nusiemes airbag ir prisiglaus tada viskas

Neprisijungęs siluetaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #245: 2013 Rugpjūčio 02, 19:42:13 »
nu ten yra tos ausys kuriose stovi varztai, pastumk jas nuo saves nusiemes airbag ir prisiglaus tada viskas

Kad ten ant varžtų stovi visas tas rėmas su tom ausim, nelabai ten pastumsi, prisisuka ir tiek.  Nebent, sakai, palenkti jas šiek tiek? http://img199.imageshack.us/img199/1733/8rw.JPG Bet tai jei taip turi būt, tai ir neverta burt jaučiu, kažkaip anksčiau nepastebėjau, bet kad kitaip ten nelabai ir įdėsi.

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #246: 2013 Rugpjūčio 02, 19:55:05 »
kazkada senosio a4 vienas kampas maiso buvo atsokes labiau, tai tiesiog palenkiau, bet jau nepamenu kaip, su replem berods..

Neprisijungęs siluetaz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #247: 2013 Rugpjūčio 02, 19:56:57 »
kazkada senosio a4 vienas kampas maiso buvo atsokes labiau, tai tiesiog palenkiau, bet jau nepamenu kaip, su replem berods..

Tai norint įmanoma. :D

Neprisijungęs Irmantas93

• Įrašai: 50
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #248: 2013 Rugpjūčio 03, 10:36:52 »
Draugiškai patariu, geriau net nedėk...
kodėl ? nejaugi taip sudėtinga ?

Neprisijungęs aiwaraz1

• Įrašai: 276
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #249: 2013 Rugpjūčio 03, 16:37:01 »
tai gal laidai tik isoriskai gerai atrodo? :think: pabandyk su testeriu praskambint laidus, gal rasi kur nutruksta srove.
o cia tai kuriuose duryse nesviecia?
visose nesviecia  sviecia salone atidarius visas bet va nedega nevienose durelese ir virs koju salone, ytariu kad rele gali but bloga  nes pliuso nepaduoda