Sveiki norėjau paklaust dėl liuko. Kas gali būt kad biški pasikelia tada liuko šone kažkas kaip peršoka ar kas nežinau, bet girdisi garsas kad kažkas ten ivyksta
ir tada iškart nusileidžia o ant padeties kad visas liukas susistumtų išvis nesidarinėja. Aš manau kad tikriausiai liuko mechanizmas bus lužes? nes varikliukas tai veikia. Ir prie to pačio gal kas turit nuotrauka a4 stogo su stikliniu liuku iš arti? nes man atrodo kad pas man jis kažkaip susmukes i vidu ir nėra lygiai su stogu. Priekinė dalis kaip ir lygiai o galinė tai daug žemiau
prisidedu ir as su savo bedom man irgi pulioja liukas nesuprantu ko jis streikoja,vienu zodziu pastatai liuko jungikli ant betkokios padetes jis tik atsidarosi per ketverti ir viskas ir sustoja o uzsidaro is sios padetes i pilnai uzdarita tik kai pasuku i desne ta jungikli kaip lig noreciau atidarit ventiliacijai kad kilsteltusi galas i virsu,jokiu pasaliniu garsu nesigirdi jungikli buvau nuemes tai svaru grazu nes galvojau jame probliema, gal kas turit kokiu minciu
![reading (H-)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/new_reading.gif)
nes buvau pakrapstit googla tai logiskiausias atsakimas buvo rastas kad reik kieist visa varikliuka su jungikliu .