nepavydetina situacija...
jei stumti taip, kaip yra, tikrai daug negausi. siaip, jei masina tvarkinga, keisk varikli ir toliau vaziuok, juolab, kad benzininiai nera brangus.
beje, kokia situacija buvo su dirzu? kiek tukstanciu jau pravaziuota ir kokio gamintojo sudetas? kiek supratau, tai ant itempejo pataupyta buvo...
nepasakysiu del dirzo nieko, nes nekeiciau jo, pirkau masina, kai ji buvo 6 men lietuvoje, tai speju kad ir jie nekeite nieko tenai...tai net ir nezinau kiek tukst pravaziuota buvo, na bet pats dirzas sveikas yra...del pacio variklio tai net nzn, kai pagalvoji tai neuzteks vien tik us ji sumoketi, turesi pirkti dar dirza nauja, tada guolius, tai dar gausis kokie 300-400 simtai, tada ir pompa kartu reiktu pakeisti, dar kokia 80lt, tai jau vien uz detales gaunasi apie 700-800lt, plius darbas apie 500, tai jau beveik 1,5k, kai masina pati kainuoja 3k...galvoju jei gauciau kokia 1,5k uz tokia, nu max 2k, tai gal reiktu ir stumti, juolab kad man ji trumpiem atstumam isvis netinka, daug kuro ryja su mano vazinejamu marsrutu, bet kokiu atveju ruosiausi stumti ja artimu metu...be to manau yra sansas, kad gali gauti ne koki varikli, su galva skilusia ir pan, tai tuo islaidos gali dar ir nesibaigti...
P.S. apsiskambinau skelbimus, meistreliai irgi pasiklausinejo, variklis nuo 450lt ne vilniuje, ir nuo 600 vilniuje eina...pas mane ten pasirodo visi guoliai, dirzas ir visa kita buvo neseniai keista, sake apynaujai dar buvo, tai tiesiog zapadlo gavosi...zodziu desiu i pardavima...gal kam reikia?
P.P.S masinele parduota