Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: B5 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 161402 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
Re: B5 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #300: 2013 Kovo 16, 12:37:39 »
Tur but lengviau visa cilindriuka nusiimti, keiciau tik b6 , bet tas pats variklis, tai ta tarpine su uzkirtimu tokiu, net neisivaizduoju kaip is virsaus ten reiktu prieiti ir normaliai pakeisti.
buvau garaze, apsiziuret per kur ten teka, tai ta proga ir cilindriuka nusiemiau. prieimas tai :think:, bet nusiemiau, kadangi neturejau rem komplekto tai teko viska atgal sudet. manau dabar ta gumele galima isimti i vidu isukus M6 varzta. vaziuosiu pirkt gumele, jei man ja viena kas nors parduos.
beje del nesikurimo rytais, manau radau beda, zodziu virs kuro filtro stuceriu korpuso ir sildytuvo kazkoks nesandarumas yra, nes per sesiakampi varzta vis atbegdavo kuras, velgi issiardziau, pasimatavau kokia gumele, nusveiciau su skurke pagrindus kuriais jungiasi detales ir prisukau 14nm kaip ir rekomenduojama, nes buvau prisukes is visos sveikatos, dabar nieks nelipa i virsu ir kuro filtras sausas, gali but per ten ir pritraukdavo oro? ir del to nusesdavo kuras? ar gal bake is esmes turetu buti atbulinis?