Sveiki, esu naujas A4 B5 savininkas, mašina man nauja, tokios dar neturėjęs todėl noriu pasiklausinėt, visko mačiusiu ir patyrusiu
Kaip jau apsiskaitinėjau, dažno problema kad nepučia šilto oro. Tas pats ir man. Užkurus mašiną klima mirksi, tai suprantu kad jau čia ženklas jog kažkas negerai. Pasijungus VAG COM klima klaidų nemeta, sklendės vaikšto kaip priklauso, tačiau orą pučia visiškai šaltą, nors ir nustatyta ant HI
Kita bedėlė, pas mane keista pavarų dėžė. Pagal užrašus uždėta 81kw, o pats variklis yra 1,9 tdi 66kw. Žodžiu važiuojant nuo 1,5k rmp pradeda girdetis grynai kur bėgiu riciaga tai po ja toks lyg ir pjovimas, toks metalo drožimas, šaižus garsas... Sunku čia jį apibudint, bet jis dingsta ties 2k rmp ir toliau jau viskas buna gera. Labiausiai girdisi 2 pavara, bet girdėt ir kitom, ypač padavus daug gazo. Kokios gali but problemos?
Na ir galiausiai liko spidometro beda. Iki 20 rodo greitį, nuo 20 greitis krenta ant 0 ir nerodo, km nesisuka. Kartais buna atsigauna, pakyla ir vel nusleidžia, atrodo kad kontakto nebutu. Kaip sprest šitas bėdas?