Matematika paprasta, paruosejui uztepti spakli , susveisti, nugruntuoti salyginai imam reikes 4 valandu 1 detalei, o naikinant saziningai rudis, tai viska issveisti, naudoti papildoma chemija , kai kur net pavirinti, paskui vel visokie gruntai specialius, laiko atzvilgiu ir medziagu viskas uzsitesia 3 kartus ilgiau ir daugiau. Stai tau ir atsakymas, jeigu detales paruosimas kainuoja 150lt, ar pasiruoses uz kiekviena detale moketi po 450lt?
gal pries tai nelabai aiskiai surasiau klausima - su tais spakliais neturiu noro prasideti, man aktualiau pervirinimas butu, nors ten kiek zejau skardos normaliai like, bet manau reikia iskarto imti tvarkingai, kad negryztu rudys...mano galva pervirinimas su nusveitimu vienai arkai apie 300lt turetu kainuoti, dazymas apie 250 - 300....tai ar cia maza kaina?taip as pasiruoses uz viena detale moketi 450lt, nes kaip minejau pas mane beda tik yra arkoje ir tame paciame sparne visiskai salia arkos, tai viska vienu metu sutvarkyti uz tokia suma manau yra normaliai, klausimas - KUR?Gal kazkas jau dare sau, arba zino zmogu, kuris galetu toki darba normaliai padaryti?