Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: b5 facelift audi concert i symphony keitimas  (Skaityta 6114 kartus)

Neprisijungęs Dedekarolis

• Įrašai: 287
    • Žiūrėti profilį
b5 facelift audi concert i symphony keitimas
« Topic Start: 2013 Birželio 03, 17:47:37 »
Sveiki, as tokiu klausimeliu apie b5 facelift orginalu audi maga. Pas mane stovi concert, bet noreciau isideti symphony, ar imanoma tai padaryti? kokios reiketu paneles kad jis tilptu? Ar symphony magai visi tokio pacio dydzio, ar reikia ieskoti butent is a4 b5?
idesiu foto kaip pas mane dabar atrodo-

Neprisijungęs Lin as

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
imanoma, reiktu ieskoti to viso 2din kelmo  ,  kiek zinau reikia ieskot nuo a4 b5 nes pvz a6 c5 sonai platesni. va 15 preke ir dar reiktu pacio mago http://www.audiklubas.com/forumas/aukcionas/audi-a4-b5-dalys/

• Žiūrėti profilį
Neteko niekam susidurti kaip tarkim ar imanoma isideti maga su ekranu orginalu, kad tarkim gps pasijungti ant jo, na b6 jie ejo, nesu tikras del b5..tiktu i b5 jeigu isidedu 2din kruma?

Neprisijungęs Lin as

• Žiūrėti profilį
galima bet gps reiks atskiros antenos berods, ant audi org. mago sunkiai rasi zemelapius ir tai lietuvos bus nevisai tikslus, tv reiks priedlio taigi pliusu nelabai matau

• Žiūrėti profilį
Na supratau..zodziu jauciu apseisiu be jo, dabar kaiptik ebay ziurineju symphony ir symphony II.. jauciu symphony II ziuresiu, gerai kad paciame yra changeris, bet nezinau ar buvo ju b5 ? tad nesu tikras del dydzio? Gal kas dydi kartais zinot koks turi lysti i b5?

• Žiūrėti profilį
Ar toki eitu ikisti pas mane i B5?

Beje, o vien tik tokio neuztenka ar reikia viso krumo su sonais?

Neprisijungęs Tomaziux

• Įrašai: 1516
    • Žiūrėti profilį
Reikia visos centrines konsoles su viskuo ;)

Neprisijungęs Lin as

• Žiūrėti profilį
reikia to viso krumo, pelenines, klimos, ir tos dalies kur pas tave foto. Del symphony2 ikisimo nezinau  bet kiek zinau jis padengtas kita medziaga ir nesutampa atspalviai

• Žiūrėti profilį
reikia to viso krumo, pelenines, klimos, ir tos dalies kur pas tave foto. Del symphony2 ikisimo nezinau  bet kiek zinau jis padengtas kita medziaga ir nesutampa atspalviai
Na pas mane dabar stovi bagazineje kaires puses kiseneje changeris, tai manau prie simphony irgi ji prijungsiu? O beje, kaip prijungti orginalu bose subwooferi, jis kartu turi tilpti su changeriu toje kiseneleje ar kur jis kisasi? O simphony magas ji valdo? Va cia koki radau-

Neprisijungęs Lin as

• Žiūrėti profilį
mano ziniomis bose subas stovi ten pat kur ir paprastas nebose subas, skiriasi kolonele ir ten yra stiprintuvas nuo kurio pasijungia galiniu apsyvkiu koloneles. Ir norint kad veiktu bose jei dedi symphony is auto kur nebuvo bose turi pakeist eeproma ar programa neatsimenu kaip vadinasi. nes pas paprasta ne bose aparatura galines koloneles pajungtos nuo mago.

Neprisijungęs Lin as

• Žiūrėti profilį

• Žiūrėti profilį
va kaip atrodo subas bose avantui - http://www.audiklubas.com/forumas/zemu-dazniu-koloneles/a4b5-avant-bose-subas/
Aisku, tai jeigu dedu sita bose bosa, symphony magas jo nepriims taip paprastai?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
Aisku, tai jeigu dedu sita bose bosa, symphony magas jo nepriims taip paprastai?
turesi perprogramuoti maga i bose rezima :)

• Žiūrėti profilį
turesi perprogramuoti maga i bose rezima :)
Cia daug problemu? Pats magas turi jungtis bose stiprintuvui? kiek suprantu is mago iseis suzadinimas stiprintuvui, o koloneles atskirai i maga pasijungia ir dar i maga jungiasi changeris? ar i stiprintuva visos koloneles turi susijungti?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
Cia daug problemu? Pats magas turi jungtis bose stiprintuvui? kiek suprantu is mago iseis suzadinimas stiprintuvui, o koloneles atskirai i maga pasijungia ir dar i maga jungiasi changeris? ar i stiprintuva visos koloneles turi susijungti?
i maga jungiasi changeris ir subas. o del koloneliu, tai buna dvieju rusiu bose stiprintuvai. vieni nuo stipro jungia tik galines koloneles, o pvz kaip pas mane, tai visos koloneles jungiasi per bose stipra.

• Žiūrėti profilį
Toks dar klausimelis, o symphony skaito mp3 diskus? Ir kaip chengeris, ar jis skaito?

Neprisijungęs Karis

• Žiūrėti profilį
symphoni1 tai neskaito mp3

• Žiūrėti profilį
symphoni1 tai neskaito mp3
O yra kokiu changeriu kurie skaito?

• Žiūrėti profilį
Nusipirkau siandien visa rinkinuka. O jam laidai tiks nuo concert pajugt ar dar kazko papildomo reikes?

Neprisijungęs vyšnia

• Įrašai: 7
    • Žiūrėti profilį
kiek sumokėjai už viska ?

Neprisijungęs Imbocilas

• Įrašai: 198
    • Žiūrėti profilį
Nusipirkai klima be sodyniu sildymo..

• Žiūrėti profilį
Nusipirkai klima be sodyniu sildymo..
jop sedynes keisiu i oda ir be sildymo :)

• Žiūrėti profilį
Gal kas esate susidure su bose sistemos pajungimu ar zinote kas galetu truputeli pakonsultuoti, padeti ja susideti? Turiu bose suba, duru abloskes su kolonelem ir visu laidynu, tik vat nezinau keletos fyskiu kur jos turi eiti link saugiklines.. :think: Ir dar symphony reiktu perdaryti i bose rezima? (H-)

Neprisijungęs Lin as

• Žiūrėti profilį
jei symphony is auto kur bose nebuvo tai reiks perprogramuot