sveiki, daug skaiciau ir perskaiciau beveik viska siame forume kas susije su audi A4 B5 . radau sprendimu kaikurioms savo masinos bedoms spresti, taciau daug ir neradau .
Pradedu nuo masinos apibudinimo . Audi A4 B5 1998 metu 10 menesio (ETKA pagal Vin koda raso kad modelis yra 1999 metu).
1.9 TDI 81kW. bedos buvo kaip ir pas visus bet sutvarkiau ir pamirsau . Taciau neradau sprendimo porai problemeliu
1. Uzia reduktorius.
Puikiai suprantu kad reduktorius uzt negali ir zinau kad ten yra kaskokie guoliai i kurios kisasi pusasiu vienas galas (gal konkreciai ne i guolius bet...) speju kad neisemus reduktoriaus ir jo neatidarius niekas nepaaiskes. Tad klausimas toks - Kiek ilgai dar galiu vaziuot, ar mano spejimas apie guolius turi tiesos ir kokia preliminari tokio daikto remonto kaina?
2. Galinio lango apiplovimas
Zodziu gale jokio bakelio neradau... zinau kad i toki modeli jis kaip ir dejosi taciau pas mane jo nera. paspaudus rankenele isijungia priekinis siurbliukas ir neaisku kur varo skysti nes jo mazeja o ant lango(nei prieki nei gale) nepurskia . perejau visas slangutes kiek matosi buvau ir iki paties siurbliuko prilindes bet ten viskas gerai. Susidariau ispudi kad kokie auksarankiai bus nuvede slangutes kurnors kur nesimato ir nesujunge arba kanors suchimicine.
3. Xenon klaidos
nusipirkau xenon (ne pacius pigiausius bet ir ne brangiausius) viskas sviecia visos peles matosi problemu del to nekyla. Bet... sviecia ilguju sviesu indikatorius skydely. Ir jis isijungia tik ijungus gabaritus. Bandziau ir visokius "apgavikus" statyt nepadejo. Galvoju ar nebus beda tame kad idejau ledines pacias gabaritu lemputes (kad atrodytu graziai o ne kaip demeta paklode). senas lemputes kaskam padvanojau ir tyngiu nusipirkt naujas.
p.s. visi tie, kurie sako kad xenonu negalima det arba kad viskas kas neorginalu yra hu...ova ir neveikia kaip priklauso eikit ir susiraskit geresnio uzsiemimo nei pi..delint kad taip negalima ir kad tikrai neveiks (siulyciau pradzioj patiems pamegint kanors issiaiskint o ne pirkt uz daug pinigu detale kurios pataisymas kainuoja kokius 3 litus).
P.p.s Nu pasakiau ne viska ka galvoju ir atsiprasau tu kurie baisiai isizeis uz tai ka pasakiau, bet nebukit tokiais kuriem tik papriestaraut ar nusisneket kad neimanoma ir nerasinekit nesusijusiu komentaru.