Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi a4 b5 pirkimas  (Skaityta 656 kartus)

Neprisijungęs viliux112

• Įrašai: 1
    • Žiūrėti profilį
Audi a4 b5 pirkimas
« Topic Start: 2014 Rugpjūčio 15, 16:29:26 »
Sveiki, tikiuosi ban'o negausiu, nes kolkas dar neturiu audi masiniuko, bet greitu metu ketinu isigyti. Taigi, reikalas toks, kad esu nusiziurejes audi a4 b5 modeliuka su 1.8t varikliu. Situacija tokia kad automobiliui galiu skirti iki 5000lt. I si varikli iskart butu montuojamos dujos (jei iki to laiko ju dar nebutu). Beda ta kad apie bendzininius variklius ziniu pas mane labai mazai, nes per 3m vairavimo patiri buvo tik dyzeliai. Bet dyzelio nebenoriu nes jam daugiau prieziuros reikia, plius paskaiciavau kad ant duju pigiau vaziuotu.
Butu labai neprosal jei kas nors papasakotu apie pati varikli, nes vaziuokle man zinoma, o va apie varikli: ar jam reikia labai priziureti dirza pagr, ar jam trukus voztuvai nesilanksto, kokie tepalu keitimo intervalai, ar labai bijo duju? taip pat apie pacias komplektacijas- pvz, nuo kelintu metu ejo atlenkiamas raktas. Domina visos smulkios detales, nes nenoriu per neapdairuma nusipirkti galvos skausmo. beje, kaip ten su quatro modeliais? butu smagu turet quatro, bet jei jo ir nebutu didelio liudesio nepatirciau :). laukiu betkokios naudingos informacijos.