Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 1.8Q - Klausimas dėl Dujų sanaudų, bei pakabos aukščio ir dar...  (Skaityta 1298 kartus)

Neprisijungęs Coppernikum

• Įrašai: 52
    • Žiūrėti profilį
Sveiki,

Turiu Audi a4 1.8 Quattro 92kw. Yra įdėtos tiesioginės dujos BRC su STAG kompu. Vidutinės Sanaudos Dujomis apie 14l/100km.
Važinėjimo režimas 60% užmiestis, 40% miestas. Vos ne pensininku režimu kartais. Ar verta ieškot sliekų dėl dujų sanaudų? Ar tiesiog silpnas variklis ir tiek, ko pasekoje tokios sanaudos?

Beje kaip galima pažiūrėt neišemant amortizatorių su spyruoklėm, kad jie yra originalaus aukščio? Nes servise sakė, kad pas mane ale sport kažkokie sudėti, tai tiesiog įdomu kiek aukštesnis automobilis turėtų būti. Nes dabar nusibodo bružint dugną išvažiavus į kokį mišką prie ežero. Gal galima primytyviai tiesiog pamatot nuo žemės iki kėbulo aukštį? Koks jis turi buti originaliai?

Beje ant speedometro pradėjo degt nesenai kur odometras yra "1 n 2" kažkas tokio, čia kaip suprantu gali buti pagal forumą kiek žiūrėjau, kad reikia atlikt servisą ar klystu?

Dėkui už atsakymus iš anksto :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Pas mane 1.8T
duju sanaudos trasoje ramiai 13, miestas misrus 15-17
Niekas galu nerado, keiciau BRC iranga i LOVATO, is esmes niekas nepasiekite.
Nors aplink pilna komentaru kaip jie mieste pila 11ltr - bet man taip niekaip nepasigauna.

Su kita iranga esu pasiekes tokius rekordus ir labai ramiai
Trasa 80-90km/h -10ltr
misrus miestas ir laaaaaabai ramus, apie 13 duju.

Taip kad gal but labai nesistebek :D
Tiesa, benzo sanaudos labai grazios:
Trasa ramiai ~7-8ltr
Mietas ramiai ~11ltr

• Žiūrėti profilį
hmmm, pas mane benzo sąnaudos panašios buvo :)
Dėkui už informaciją.
Dabar dar laukiu info dėl automobilio aukščio :)

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
pas mane 1.8t ne Q ziema ir grynas kauno miestas r15ratai max 11 duju , uzmiestis 9-10  niekados daugiau  neiseina ,vazineju ramiai

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
1 in 2 gali nusinulinti pats paieškok forume tikrai yra aprašyta kaip, pakaba pas mane standartinė bet jau karta karteris buvo pramuštas.  Jos yra žemos jų realiai nelabai ir sukelsi nebent nestandartinius dėsi :)

• Žiūrėti profilį
Kas liečia sanaudų tai pasijungiau su Vagcom pagalba meta šią klaidą - 16515 - Oxygen (Lambda) Sensor B1 S1: Signal too Low. Kas gali buti?

Pagooglinus meta http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16515/P0131/000305

Kur dažniausia problema pasitaiko kaip suprantu laiduose ar kur?

Dėl 1 in 2 pasinauduojau A4 B5 DUK ir su VAGCOM pagalba pavyko nuresetint. :)

• Žiūrėti profilį
Su Liamda toks prikolas buvo - prie katalizatoriaus nedidelė skylė buvo ir pro ten plerpė, užvirinom duslintuvą ir nėra klaidos.

Dabar ir maloniau ausiai skamba :D

Neprisijungęs AVANTgarde

• Įrašai: 1494
    • Žiūrėti profilį
pas mane 1.8t ne Q ziema ir grynas kauno miestas r15ratai max 11 duju , uzmiestis 9-10  niekados daugiau  neiseina ,vazineju ramiai

o trauka tokia pati dujom ir benzinu?

lodorius

• Svečias
O kaip su šylimu 1,8t ? Greit šyla motoriukas?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
o trauka tokia pati dujom ir benzinu?
kai noriu isitikinti ant ko vaziuoju turiu palenkt galva ir paziuret ar bendzas ar jau dujos isijungusios net nesijaucia perejimo skirtumo nesijaucia jei lygint pvz a6c4 103kw dyzeli ir sita du skirtingi dalykai dyzeline is vietos gyvesne,aisku ir sankabu sukabinimai skiriasi y bet kuria isedi , 1.8t trauka pasijaucia tik nuo 3000apsuku, apsuku  nekeliant vaziuoja kaip troleibusas ,jei nera butinybes kaip tas troleibusas ir riedu ,todel is sanaudos dziugina kartais ir 10 duju 100km neiseina