Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 turbinos bedos  (Skaityta 1627 kartus)

Neprisijungęs Jodka

• Įrašai: 4
    • Žiūrėti profilį
A4 turbinos bedos
« Topic Start: 2013 Gegužės 17, 22:24:59 »
Sveiki visi, esu cia naujokas ir nelabai susigaudau kur, kaip ieskot, taigi iskart atsiprasau
Turiu kelias bedas su A4 1999 metu, 81 kW, TDI.
1. Kai automobilio variklis siltas, uzsikuriant pergazuoja(apsukos pasoka iki 2000), o kai saltas to nera.
2. Dingo trauka, tai yra 1 ir 2 begiu isibigejant, kaip ir traukia normaliai paskiau nevaziuoja.
3. Ausinimo sistemos lempute mirksi kol auto neikaito, paskiau nebemirksi ( antifrizas nedingsta ir jo netrukst)
4. Ausinimo sistemos bakelyje, ant sieneliu matosi tepalo likuciai ( galva ir tarpine viskas tvarkoj)

Servise sako ,kad reik tvarkyti turbina, kad del visu siu punktu kalta ji, pasiskaicius jusu temas, supratau ,kad yra galimybe ir kitka kazka pabandyt sutvarkyt. Gal kas pades? Girdejau apie n75 voztuva kazkoki, ar gali buti jame beda? zodziu esu zalias siame reikale, o 1500 lt atiduot uz turbinos tvarkyma nesinori. Praradau vilti ir prasau Jusu pagalbos ???

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: A4 turbinos bedos
« Atsakymas #1: 2013 Gegužės 18, 08:58:23 »
1. Reikia paziureti temperaturinio daviklio parametrus ir ar is viso nepadarytas jo atjungimas uzkurimo metu, kad geriau vestusi.
2.Variklis metamas i serviso rezima ,arba jau is karto netraukia, gali buti daug priezasciu, kurias nustatyti reikalinga diagnostika. Bet pirmiausia reiktu paziureti, ar neuzsinesusi turbinos geometrija, ji dazniausiai ir buna netraukimo priezastis ir kainuoja sito gedimo pasalinimas kelis simtus litu. Meistrai kurie uzsiprase uz turbinos sutvarkyma 1500lt, ryskiai padaugino.
3. Kai prades mirkseti, uztrumpink daviklio kontaktus, kurie yra ant vandens issipletimo bakelio, apie rezultata parasyk.
4. Tai paimk ir isplauk bakeli, tada nematysi, o jeigu vel atsiras , ieskosi problemos.
Visos sitos problemos jau ne viena karta aprasytos forume, pasinaudok paieska ir rasi daug atsakymu.

Neprisijungęs Jodka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Gegužės 18, 09:38:01 »
Didelis aciu, va butent siandien vaziuosiu pas kita meistra, kuris ir ieskos bedos, pradesim nuo geometrijos..
o kaip suprast ustrumpint davilkli, kai prades mirkset? o del geometrijos nieks nieko nesake man, iskart turbo remontas ir viskas, sunku kai nesusigaudai tokioj sriti

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Gegužės 18, 14:30:48 »
Apacioje issipletimo bakelio atjungi jungti ir joje su laideliu uztrumpini kontaktus.

Neprisijungęs Jodka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Gegužės 20, 20:55:45 »
Sveiki, na jei kam idomu, o gal pravers kazkam ateiti, papasokosiu kas vyksta mano A4.
Padares vienam servise diagnostika uz 20 lt :) isgirdau, kad reikia keisti turbina, iskart nepanu forumaatekejau ir nusprendziau uzsukti i musu visu mylima Audi fanu foruma. Prisikaites cia daug idomiu ir naudingu patarimu, nusprendziau ieskotis rimtesnio serviso, kurie specalizuojasi masinu diagnostika. Rades toki Vilniuje ir susimokejes 100 lt uz ( 80 lt su nuolaida) suzinojau, kad man yra uzsikimsusi turbina. t.y. turbinos gemotrija, kuria reik valyt. Nevaiksto skifas ( berods taip ji pavadino meistras). Yra uzglusintas EGR ( jei tiksliai pamenu pavadinima) butent del jo ir turiu problemu su turbinos geometrija ( taip man paaiskino). Bet cia dar puse bedos, dar rado kuro siurbliuke metalo pjuvenu, del kuriu turiu problemu su pergazavimo uzkuriant masina, sake sugedo kazkoks plunzeris. Tai vat dabar sedziu ir galvoju, ka daryt su masinyte. Beto gal kas turi kokiu patarimu liecianciu mano gedimus? Gal pasakysit apitikslia kaina remontojant Vilniuje?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2013 Gegužės 22, 00:03:08 »
Sveiki, na jei kam idomu, o gal pravers kazkam ateiti, papasokosiu kas vyksta mano A4.
Padares vienam servise diagnostika uz 20 lt :) isgirdau, kad reikia keisti turbina, iskart nepanu forumaatekejau ir nusprendziau uzsukti i musu visu mylima Audi fanu foruma. Prisikaites cia daug idomiu ir naudingu patarimu, nusprendziau ieskotis rimtesnio serviso, kurie specalizuojasi masinu diagnostika. Rades toki Vilniuje ir susimokejes 100 lt uz ( 80 lt su nuolaida) suzinojau, kad man yra uzsikimsusi turbina. t.y. turbinos gemotrija, kuria reik valyt. Nevaiksto skifas ( berods taip ji pavadino meistras). Yra uzglusintas EGR ( jei tiksliai pamenu pavadinima) butent del jo ir turiu problemu su turbinos geometrija ( taip man paaiskino). Bet cia dar puse bedos, dar rado kuro siurbliuke metalo pjuvenu, del kuriu turiu problemu su pergazavimo uzkuriant masina, sake sugedo kazkoks plunzeris. Tai vat dabar sedziu ir galvoju, ka daryt su masinyte. Beto gal kas turi kokiu patarimu liecianciu mano gedimus? Gal pasakysit apitikslia kaina remontojant Vilniuje?
uz 20lt tai tau tik klaidas nuskaite ir viskas :goodboy:
kaip speju, tai cia 1,9TDI 81kw :think:
siurblio remontas, tai bus +- 500lt + isemimas, idejimas.
turbos valymas +- 100lt + isemimas idejimas (jei rankos auga is ten kur reikia, tai per diena
issivalytum pats ;)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2013 Gegužės 22, 07:33:44 »
Padares vienam servise diagnostika uz 20 lt :) isgirdau, kad reikia keisti turbina, iskart nepanu forumaatekejau ir nusprendziau uzsukti i musu visu mylima Audi fanu foruma.

Ar tikrai nesumeisei forumu?
Pamirsk tu bent laikinai ta uzsigazavima, ar tau jis labai maiso vaziavimui? Isisvalyk pradziai turbina, pavazinek, ziurek ar vel is karto neuzsines, nes jeigu atjungtas EGR, ji nelabai tu suodziu turetu ir gauti, gal ten siaip jau pricipuota ar kokiu varzu prikabineta. Pulsi staigiai viska tvarkyti, ismesi daug pinigu i bala, o rezultato gali ir nebuti.

Neprisijungęs Jodka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2013 Gegužės 22, 22:25:14 »
Na as ir apie turbinos valyma pradziai galvoju...
O tai jei siurbly yra tu metalo pjuvenu, tai nieko varikliui nepakenks? ta prasme jie neatsiras paskiau variklyje?

Neprisijungęs Karis

• Įrašai: 1938
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2013 Gegužės 22, 22:43:16 »
neatsiras