Sveiki, na jei kam idomu, o gal pravers kazkam ateiti, papasokosiu kas vyksta mano A4.
Padares vienam servise diagnostika uz 20 lt
![šypsena :)](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/smile1.gif)
isgirdau, kad reikia keisti turbina, iskart nepanu forumaatekejau ir nusprendziau uzsukti i musu visu mylima Audi fanu foruma. Prisikaites cia daug idomiu ir naudingu patarimu, nusprendziau ieskotis rimtesnio serviso, kurie specalizuojasi masinu diagnostika. Rades toki Vilniuje ir susimokejes 100 lt uz ( 80 lt su nuolaida) suzinojau, kad man yra uzsikimsusi turbina. t.y. turbinos gemotrija, kuria reik valyt. Nevaiksto skifas ( berods taip ji pavadino meistras). Yra uzglusintas EGR ( jei tiksliai pamenu pavadinima) butent del jo ir turiu problemu su turbinos geometrija ( taip man paaiskino). Bet cia dar puse bedos, dar rado kuro siurbliuke metalo pjuvenu, del kuriu turiu problemu su pergazavimo uzkuriant masina, sake sugedo kazkoks plunzeris. Tai vat dabar sedziu ir galvoju, ka daryt su masinyte. Beto gal kas turi kokiu patarimu liecianciu mano gedimus? Gal pasakysit apitikslia kaina remontojant Vilniuje?