Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 lempos angliskos ar europines  (Skaityta 10433 kartus)

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
a4 lempos angliskos ar europines
« Topic Start: 2010 Balandžio 07, 14:11:30 »
sveiki, norejau paklaust kaip pamatyti a4 b5 lesines lempos ar angliskos ar europines neziurint pagal sviesas?

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 lempos angliskos ar europines
« Atsakymas #1: 2010 Balandžio 07, 15:06:15 »
kai kurios angliskos labai lengvai persidaro i europines. Zodziu nuimk dangteli ir paziurek ar yra toks perjungejas prie lesio, su kuriuo skardele persivercia. Jei persijungia tai koks skirtumas E ar UK lempos ;)

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Balandžio 07, 16:25:17 »
kai kurios angliskos labai lengvai persidaro i europines. Zodziu nuimk dangteli ir paziurek ar yra toks perjungejas prie lesio, su kuriuo skardele persivercia. Jei persijungia tai koks skirtumas E ar UK lempos ;)
Karoce.Jei nesupranti,nebalamutink klubieciu.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Balandžio 07, 16:27:32 »
Karoce.Jei nesupranti,nebalamutink klubieciu.
tai gal teiksiesi paaiskint ka subalamutinau? Ar vel eilini karta uzvemi nesamone ir neri i krumus?

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Balandžio 07, 16:32:16 »
su ta rankenele tin nuleisi spindulio kampą,jei europa tai iš __/ padarysi ___
o jei anglas,tai iš \_ padarysi tą patį ___

o kad pakeist iš \__ > __/ arba atvirkščiai,teks ardyt farą ir apsukt plokštelę prieš lęšį

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Balandžio 07, 16:35:00 »
Pirkau angliskas, susidejau, nuveziau sureguliuot, spindulys ejo ___/ .

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Balandžio 07, 16:50:18 »
Tomashokas gerai paaiskino,o tau as neipareigotas aiskint,bet buk malonus susilaikyk kai nezinai.

Neprisijungęs orzo

• Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Balandžio 07, 16:53:51 »
Tomashokas gerai paaiskino,o tau as neipareigotas aiskint,bet buk malonus susilaikyk kai nezinai.
as aiskinu kaip mano atveju buvo. Negi srote pardavinejo europietiskas kaip angliskas?  :-] Gaila ne LT esu, pafotkinciau kaip ten viskas atrodo.
O kad tu nesugebi net islement kas ten skiriasi tik suburbi kazka tai naudos dar maziau.

Neprisijungęs _Vaidis_

• Įrašai: 1718
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Balandžio 07, 16:54:43 »
buk malonus susilaikyk pats jei nezinai. pas mane ex a4 irgi su tuo perjungeju persijungdavo is ___/ i \___ ir atvirksciai.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Balandžio 07, 17:00:50 »
buk malonus susilaikyk pats jei nezinai. pas mane ex a4 irgi su tuo perjungeju persijungdavo is ___/ i \___ ir atvirksciai.
Tai jei toks kietas,gal gali paaiskint kodel angliskas perka tik remontininkai.Galiu as:todel,kad jiem pofig kaip sviecia,svarbu parduot.O is anglo vokietis ant durniaus nesidaro.o kaip daryt tikrai neaiskinsiu,nes uz darba pinigus imu.Be komentaru.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Balandžio 07, 17:01:09 »
tai pas a4 gal visa ta pertvara ten juda,jei permeta visą spindulį,nes pas kitas pertvara stovi vietoj,o slankioja tik gabaliukas skardos

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Balandžio 07, 17:19:12 »
Isvaziavo mano audi.. iseiciau pafotkint...
Eksperimentavau su jom prie lempu reguliavimo prietaiso. spinduli tikrai perlauzia persukus ta rankenele is __/ i \__. pas mane kinietiskos depo faros.

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Balandžio 07, 17:41:39 »
Tai jei toks kietas,gal gali paaiskint kodel angliskas perka tik remontininkai.Galiu as:todel,kad jiem pofig kaip sviecia,svarbu parduot.O is anglo vokietis ant durniaus nesidaro.o kaip daryt tikrai neaiskinsiu,nes uz darba pinigus imu.Be komentaru.

Nesuprantu koks tolkas is komentaro forume: "o kaip daryt tikrai neaiskinsiu,nes uz darba pinigus imu"? Tai gal visi forume nieko neaiskinkim o tik uz pinigus pasiulom? Gal reiketu pasiulyti nauja paslauga , sumokek pinigus ir gauk atsakyma i savo klausima forume?   :-] :-]

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Balandžio 07, 17:49:24 »
man tai atrodo visi jus cia ne i tema pavaret, zmogus klausia kaip atskirt europine nuo angliskos neziurint i sviesas? Tai kaip suprantu, jam reikia kazkokiu pozymiu, kaip jas atskirt, o jus cia aiskinat kaip is angliskos i europine padaryt, skaitykit ko klausia...

Neprisijungęs jankazas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Balandžio 07, 17:54:53 »
man tai atrodo visi jus cia ne i tema pavaret, zmogus klausia kaip atskirt europine nuo angliskos neziurint i sviesas? Tai kaip suprantu, jam reikia kazkokiu pozymiu, kaip jas atskirt, o jus cia aiskinat kaip is angliskos i europine padaryt, skaitykit ko klausia...

Mes kaip minas pinigu norim uz informacija kaip atskirti zibintus  :D :D :D

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Balandžio 07, 17:57:33 »
tai ir sako, jei __/ spindulys krenta ant kelio, tarkim vakare paziurejus, tai europa. jei spindulys \__ , tai anglija.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Balandžio 07, 19:35:48 »

Nesuprantu koks tolkas is komentaro forume: "o kaip daryt tikrai neaiskinsiu,nes uz darba pinigus imu"? Tai gal visi forume nieko neaiskinkim o tik uz pinigus pasiulom? Gal reiketu pasiulyti nauja paslauga , sumokek pinigus ir gauk atsakyma i savo klausima forume?   :-] :-]
Tu skaityk tema.Viska supirdolino eilini karta orzo.Nezino,bet kazkur girdejo.O as negaliu pratyleti kai nesamones vapa.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Balandžio 07, 19:36:39 »
Eksperimentavau su jom prie lempu reguliavimo prietaiso. spinduli tikrai perlauzia persukus ta rankenele is __/ i \__. pas mane kinietiskos depo faros.
gal papasakosi kada kinai anglam pradejo gamint?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Balandžio 07, 19:37:42 »

Mes kaip minas pinigu norim uz informacija kaip atskirti zibintus  :D :D :D
As noriu ,kad neziniukai tyletu

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Balandžio 07, 19:53:13 »
plia parodikit man tos  persijungfia faros ar ne, o tai visiems faras akmenais perjungsiu

Neprisijungęs nos

• Įrašai: 86
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Balandžio 07, 19:58:54 »
tai ir sako, jei __/ spindulys krenta ant kelio, tarkim vakare paziurejus, tai europa. jei spindulys \__ , tai anglija.
as zinau kad ant kelio matosi, bet man ne pagal sviesas reiketu suzinoti ar galima pamatyti.
ir nereikia iki pykciu priduskutuoti :)

Neprisijungęs push_it

• Įrašai: 408
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Balandžio 07, 20:00:49 »
ne pagal sviesas , as ant nelesiniu lempu zinau kad skiresi pagal lipduka, geltonas pas anglus buna, o baltas pas europines.. sita tikrai zinau..

Neprisijungęs Kambas

• Įrašai: 1597
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Balandžio 07, 20:32:22 »
gal papasakosi kada kinai anglam pradejo gamint?
sito dalyko nepapasakosiu, bet kai gris ryt audi, nufotkinsiu visa ta reikala, kad baigtusi diskusija

Neprisijungęs Obščiako Vadovas

• Banned!
  • Įrašai: 7131
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Balandžio 07, 20:34:36 »
minas vs orzo  :D kokios stafkes?

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Balandžio 07, 21:42:04 »
ne pagal sviesas , as ant nelesiniu lempu zinau kad skiresi pagal lipduka, geltonas pas anglus buna, o baltas pas europines.. sita tikrai zinau..

nebūtinai,pas senas silkes 44 kėbule ant farų būdavo geltonos nakleikos,o šviesdavo europiškai,pas ne lęšines jei rifliuotas stiklas tai pagal stiklą matosi,jei skaidus stiklas,tada pagal reflektorių,o lėši atskirčiau tik lemputę įdėjus ir pajungus nuo akumo,patikimiausias būdas,ir dar farą reikia teisingai laikyti,nes pasuksi anglą truputi kairėn,žiū spindulys ant sienos jau kaip eu...