Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a4 b5 ruko zibintu xenon  (Skaityta 1027 kartus)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
a4 b5 ruko zibintu xenon
« Topic Start: 2013 Balandžio 07, 18:42:20 »
sveiki noriu paklaust gal kas turit i ruko - halogenus susideja xenonus? trumpose jau yra nzn ar apsimoka det i halogenus, gal kas turit ir galit pasidalint patirtim pagereja apsvietimas ar ne, beto kaip su tais blokeliais visais ten sumetus tik viska uz lempu ar nebus jiem nuo vandens negerai

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
Re: a4 b5 ruko zibintu xenon
« Atsakymas #1: 2013 Balandžio 09, 10:29:44 »
Turiu įsimetęs paprastus kinietiškus į rūko žibintus, nežinau, kažkokio didžiulio apšvietimo labai nepagerėjo , bet vaizdas man patinka, tiesa, blokelių tvirtinimas problematiškas, keleivio pusės dėjau šone sijono netoli prisukęs, vairuotojo įgrūdau tarp sijono ir buferio juosta buvo vieta kažkokia tai slim`as tilpo, o tai yra labai žemai, nežinau ar nepakenkė. Tiesa , šiuo metu kaiptik jie ir nedega , galbūt saugiklis, galbūt ir jau prisigaudė dregmės, bet netikiu kad perdegt abu vienu metu galėjo, žiūrėsim. ( paspaudus mygtuką žalia lemputė tai dega jame, gla ne saugklis tad:/)

Neprisijungęs ignukass1

• Įrašai: 89
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2013 Balandžio 11, 20:32:06 »
as irgi susidejau laukiu kol gerai sutems reiks paziuret kas kaip :D as tai juos irgi ten siaip ne taip sudejau visur bet gerai izoliavau tai neturetu vanduo pakenkt. o siaip kazkada buvo saugiklis perdeges priesrukiniu tai kaip sakei mygtuko lempute zale nedege, matyt pas tave kazkas kita bus

Neprisijungęs Zenner

• Įrašai: 145
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2013 Balandžio 11, 23:57:24 »
Tikiuosi, reikes pagooglint kažkur gal rasiu kuris saugiklis, nes ant dangtelio nėra schemos :)

Neprisijungęs skrudzas1

• Įrašai: 11
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2013 Gegužės 13, 20:45:00 »
na as ir susimetes esu,o buvo taip buvau padorius patalpines i priesrukines vaizdas ir matomumas,o ypac ziema neapsakomas,bet kazkada perdege trumpuju  tai permeciau is priesrukiniu o i ju vieta kitaicus is aleksoto,tada ir buvo didziausias pravalas,is to paties pardavejo pirkau,abi lemputes buvo 6000K o viena i melsvuma sviete o kita lyg butu 8000-9000K spalvos spektras,nieko nelaukes meciau  lauk i garaza ant zapaso :-D tai jei kas sako kad neitema i priesrukines deti xenonu tai visiskai atsirise sneka,kam del gan grazaus apsvietimo imkit 6000K o del geriausio matomumo tai siulyciau 4300-3000K teko regeti kaip  sviecia,bet man paciam nelabai patiko... :-D