Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A4 b5 bandant kurti tempimo budu caksi rėlė nesikuria  (Skaityta 1393 kartus)

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 2104
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, klausimas būtų toks  tempiant įjungus antrą bėgi caksi rėlė mano manymų tai immobilaizeris, o kaip jį galima apeiti?   Dabar akumuliatorių pastačiau krautis jei pasikrovus nepadės, tai ką galima būtų daryti? Ir kaip tiksliau raktelį priprogramuoti prie mašinos? Yra autodatoje parašyta gal kas galite nukopijuoti :)

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
o tai isvis imobilaizerio zenklas mirksi skydelyje?nes jai ne tai abejoju ar cia jis kaltas. Man nesenai buvo nupuves minuso laidas jungentis kebula ir varikli tai taipat viskas sviete skydelyje rele klaksejo bet nei starterio nesuko nei buksyru vedesi. placiau aprasyk situacija

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Skydelyje identifikuoja kad neveikia abs ta prasme mirksi šautukas ir paspaudi diagnostikos knopke rašo kad abs pasitikrinti, nu bet čia dėl to kad akumuliatorius miręs. Niekas daugiau nedega. Laidai nenupuvę visiškai tvarkingi.  Nu tempiant toks vaizdas kuro nepaduoda visiškai, jei nepaduoda tai blokuoja   o jei caksi rėlė tai manau išvada gali būti tik viena   jog immo. Nu bet aš nežinau :) tai klausiu kitų nuomonės P.s. mano prefacelift man atrodo nėra immo ženklo skydelyje.

Neprisijungęs raskrivuska

• Įrašai: 798
    • Žiūrėti profilį
parasyk modeli metus varikli  nukopijuosiu rakto pririsima

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
98 2.8 142kw AHA b5 sedanas  fwd

• Žiūrėti profilį
neranda tokio variklio kodo , gal del autodatos versijos nzn bet va radau tenais

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
O jai nėra immo lemputės? :D

• Žiūrėti profilį
nemanau ,kad tai bus immo . pirmiausei tai manau reiketu nuskaityt klaidas

Neprisijungęs qwasd

• Įrašai: 252
    • Žiūrėti profilį
pasmane 95m  bet ir tai yra imobilaizerio lempute ir jai jis nesuveikia tai ji mirksi

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
nu pirmiausia pasikrausiu akumuliatorių ir pažiūrėsiu kas bus.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Lempute tikrai turi buti, immo jokia rele necaksi, cia degimo, ar dar kieno, tik ne immo. Ir is karto mestu klaida, taip, kad nereikia nieko risti, beda kitur.

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tai va pasikroviau akumuliatorių užsikūrė bet kaip visada sunkiai ir kas įdomiausia  tarkime pastovi pusę valandos tai kuriant viskas nusinulina boto kompas odometras ir pan. Kuriasi tarsi išsikraudinėtų akumuliatorius, generatorius krauna gerai akumuliatorius irgi dar neblogas. Mintis starteris gali būt?

Neprisijungęs audi232

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Pas mane lygiai tokia pati beda tik su 1.8 benzas dujos varikliu. Uzsitempia pas mane bet tik labai sunkiai. Butu gerai isgirsti sios problemos sprendima

Neprisijungęs Vytiokas

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Tavo bėda išsikrovęs akumuliatorius kad bandai užsitempti? Man padėjo problemos sprendimas per naktį pakrauti akumuliatorių tiksliau net ne per naktį o nuo 15h iki 01-02h :) ir užsikūrė :)