Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.8 benzinas/dujos ar 1.9 tdi  (Skaityta 12117 kartus)

Neprisijungęs sombreroo

• Įrašai: 57
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi a4 B5 patarkit.
« Atsakymas #100: 2011 Lapkričio 08, 18:07:54 »
Juokingiausi tie dyzelistai ale taupuoliai kurie i metus iki 10k km pravaziuoja. 1. Pilantis kura is degalines dujos yra pigiau uz dyzeli, ir nesnekekit nesamoniu kad brangiau. 2. Dyzelio remontas yra brangesnis uz benzino, paziurekit vien siurbliu remonto, dirzu keitimo kainas. 3. 1,8T ir geriau traukia uz 1,9TDI ir traktoriaus garso nera. Vienas pliusas turet dyzeli tai kai gauni dyzelio pigiau arba kai uz dyka ji gauni. Mieli dyzelistai pasakykit dar nors viena dyzelio pranasuma pries benza?

lodorius

• Svečias
« Atsakymas #101: 2011 Lapkričio 08, 19:04:09 »
Pavažinėk tu žiemą su tom savo tiesioginėm dujom trumpais atstumais, pažiūrėsim ką šnekėsi. Ir to fakin siurblio nereikia kas metus remontuot ir žvakių kiekvieną rudenį keist. Nesuprantu tų kurie varo ant dyzelių, ir nesuprantu tų kurie varo ant benzo ar dujų, kas kuom nori tas tuom važiuoja. Èia kaip pasaka be galo.

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #102: 2011 Lapkričio 08, 19:05:02 »
Juokingiausi tie dyzelistai ale taupuoliai kurie i metus iki 10k km pravaziuoja. 1. Pilantis kura is degalines dujos yra pigiau uz dyzeli, ir nesnekekit nesamoniu kad brangiau. 2. Dyzelio remontas yra brangesnis uz benzino, paziurekit vien siurbliu remonto, dirzu keitimo kainas. 3. 1,8T ir geriau traukia uz 1,9TDI ir traktoriaus garso nera. Vienas pliusas turet dyzeli tai kai gauni dyzelio pigiau arba kai uz dyka ji gauni. Mieli dyzelistai pasakykit dar nors viena dyzelio pranasuma pries benza?
smirda, verciasi juodi dumai, aplinka tersiama labiau, vien pliusai to dyzelio :D

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #103: 2011 Lapkričio 08, 19:23:48 »
privalumai:
pakankabai stabilios ir zemiskos sanaudos;
patogus mieste, nes pagrindine trauka prie zemu sukiu (+ pirmas punktas);
su galingesniu galima pakankamai linksmai palakstyti (+ pirmas punktas);

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #104: 2011 Lapkričio 08, 19:24:32 »
privalumai:

Neprisijungęs sombreroo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #105: 2011 Lapkričio 08, 19:59:52 »
privalumai:

Koks skirtumas tu zemu kuro sanaudu kai jos nera pigiau uz didesnes kuro sanaudas?
Kuom jin geriau mieste jei vaziuojama ne pencininko rezimu su1,8T, ir begiai metomi ties 3500 apsisukimu?

• Žiūrėti profilį
Re: 1.8 benzinas/dujos ar 1.9 tdi
« Atsakymas #106: 2011 Lapkričio 08, 23:09:52 »
kokiomis kuro sanaudomis remiesi? kaip wowiss? :) 6dyzelio ir 11 duju? pagal sia nesamone? Su tokia rasliava tik Icez galima apgauti, o su veikianciu bumbulu ant peciu kiekvienas matys, jog dyzelio sanaudu pavyzdys imamas miesto, o duju - kaip trasos :D

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #107: 2011 Lapkričio 08, 23:13:13 »
kokiomis kuro sanaudomis remiesi? kaip wowiss? :) 6dyzelio ir 11 duju? pagal sia nesamone? Su tokia rasliava tik Icez galima apgauti, o su veikianciu bumbulu ant peciu kiekvienas matys, jog dyzelio sanaudu pavyzdys imamas miesto, o duju - kaip trasos :D
Mariau geriau nereikia  :)
Matai kai nėra pinigėliu taip ir gaunas... nes matai 81kw netraukia o 110kw jau žvėris. Tik palyginus benzą 4 cilindrų 110kw su 4 cilindrų dyzeliu 110kw įdomu kuris kuriam pirst padarytu  :D

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #108: 2011 Lapkričio 08, 23:20:55 »
Aš manau gerai įsivaizduoju 6L/100km vidurkiu po miestą važiuojančią a4 1.9TDI (81kw, AFN varikliu, manau jau pats pats laikas būtų konkretizuoti diskusiją, visgi iš dyzelių iš šį variantą Icez taiko, nes pumpadūzo nelabai nepajamti iki 9kLT) ir a4 1.8T (110kw).
6L AFN'ui jau ne pensininko režimas (-). Nebent kažkas su ja jau  nebegerai ;)
Man teko matyti kokiu tempu važiavo benzininis agregatas (BENZININIS, NET NE DUJINIS), kad tilpti į 11-12L/100km (ne momentinį).

Ok, I quit, beprasmiška ir labai šališka diskusija :)

p.s. pavydas... tfū... juodas dūmas - akis graužia :-] :-] :-]

Neprisijungęs X-uliganas

• Įrašai: 121
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #109: 2011 Lapkričio 08, 23:56:37 »
Kam kas patinka ir kaip kas vazineja, nuo to priklauso.. Man asmeniskai dyzeli labai drozt, tai nelabai patinka, nors visokiu dienu pasitaiko, kai ir pakencia, sukius aukstus. O siaip tai tikrai nebrangiau vazinet, nei su panasios galios benzu/dujom, bet ir nelabai pigau, jei dyzeli pili is degalines. Sukimo momentas, galia prie mazu sukiu ir reti apsilankymai degalinese, didziausi privalumai. Pats variklio garsas, ir palakstymas, tai benz.variklio zymiau geriau, maloniau, bet sukt km.praktiskiau su dyzeliu, nei su kokiu mazos kub.benziniuku. O kurie salyginai nedaug vazineja ir perka dyzelius, tai va tu as nesuprantu, nebent gal bijo duju..

Neprisijungęs arunas666

• Įrašai: 1216
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #110: 2011 Lapkričio 09, 00:50:03 »

tavo bumbulas jau  perkaites  :) ko širsti ant tu duju ...man tai vienodai su kuo kas vazineja tevas mano varineja su dyzeliais viena 1.9 kita 2.5 jam tinka toks variantas nes pila zalia  ,as turiu galimybe vazinet su zalia taip pat ,bet man nepatogu vaziuot kas savaite ir lakstyt su kanem kad sutaupyt kelis litus ,pilt is kolonkes tas pats kas vazinet su bendzu, 1.8 t duju valgo 10-11miestas ar kita sub ine jokia trasa trasoj 9 -10vsio  tevui 1.9 sueda 7 bendrai daugiau po vieta malasi  ,a6 103kw 7.5 salerkos viduriukas

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #111: 2011 Lapkričio 09, 08:16:37 »

Greiciau pats save apgaudineji :-],kam sau meluoti ,kai gamintojas raso aiskiai didelem raidem 1,9 tdi miestas mechanine deze 6litrai dyzelio, varikliai nenauji todel realiai eda dar daugiau! Dabar benzinas 1,8turbo 9,8 litro mieste, tai kodel negali ryti 11l duju,su tiesiogine iranga???

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 08:19:35 sukūrė wowiss »

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #112: 2011 Lapkričio 09, 08:26:07 »
absurdas... :D
pasisekė tau su 1.8T o su dyzeliais baisingai ne jei tokios sanaudos :-].

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #113: 2011 Lapkričio 09, 08:28:01 »

Greiciau pats save apgaudineji :-],kam sau meluoti ,kai gamintojas raso aiskiai didelem raidem 1,9 tdi miestas mechanine deze 6litrai dyzelio,

paskaityk atidžiau ką cituoji, tą patį aš rašiau ;)
nesutinki su tuo kuo sutinki, pats jau sauprieštarauji. Tai įrodo, jog prikibti ir pasiginčyti tikslas, besalygiškai tavo viršus. Tebunie, paralelinis pasaulis ne mano sritis :D.  I'm Not Interested ;)

Icez:
Būtinai, BÛTINAI konsultuokis su Arunu666, Wowiss, sombreroo ir kitais pirkdamas 1.8T, nes jie turi uber-aukštas žinias apie  priemones, kaip padaryti jog turbina pūstų orą ir nuo to važiuotų automobilis :) ir pigiau nei dyzelis smirdantis!  (+)

p.s. negali būti objektyvios diskusijos, kai viena pusė kalba apie kraštutinius atvejus, o kita apie vidutinius, standartinius.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 08:39:31 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #114: 2011 Lapkričio 09, 08:32:52 »
Tai gal realiai kalbam, kad jei univeras netoli namų už kelių kilų  tai ir važinės pastoviai ant benzo nes nespės ant dujų persijungt  :V

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #115: 2011 Lapkričio 09, 08:41:30 »
Nu tu ir keistuolis Mariau! saipaisi del sanaudu skirtumo nors tas skirtumas kainuoja lygiai tiek pat pilant is degalines (!?) tada aiskini ,kad as kaska apgaudineju ,kad 11l duju paemiau trasos, o 6l dyzelio miesto sanaudas :-], paskui aiskini vel kaska kitaip, sunku tave suprasti zmogau!

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #116: 2011 Lapkričio 09, 08:42:36 »
Nu tu ir keistuolis! saipaisi del sanaudu skirtumo nors tas skirtumas kainuoja lygiai tiek pat pilant is degalines (!?) tada aiskini ,kad as kaska apgaudineju ,kad 11l duju paemiau trasos, o 6l dyzelio miesto sanaudas :-], paskui aiskini vel kaska kitaip, sunku tave suprasti zmogau!
"kažką"? o gal konrektizuok? :)
Mano minčių seka tolygi.

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #117: 2011 Lapkričio 09, 09:01:33 »
Tai gal realiai kalbam, kad jei univeras netoli namų už kelių kilų  tai ir važinės pastoviai ant benzo nes nespės ant dujų persijungt  :V
Jei univeras uz keliu kilu, tai kam tada su masina vazinet? Nespes nei akumas pasikraut! O dujos persijungia po 3-5min. pasildzius ant laisvu. Ziuriu diskusija virsta i uzstrigusia plokstele, nes vis atsiranda tie patys teiginiai i kuriuos reikia atsakyti tais paciais argumentais (!?)

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #118: 2011 Lapkričio 09, 09:22:33 »
Tai gal realiai kalbam, kad jei univeras netoli namų už kelių kilų  tai ir važinės pastoviai ant benzo nes nespės ant dujų persijungt  :V
Jei univeras uz keliu kilu, tai kam tada su masina vazinet? Nespes nei akumas pasikraut! O dujos persijungia po 3-5min. pasildzius ant laisvu. Ziuriu diskusija virsta i uzstrigusia plokstele, nes vis atsiranda tie patys teiginiai i kuriuos reikia atsakyti tais paciais argumentais (!?)
O jei nori su mašina važinėt jis turi būt už 50km? Tu siūlai kiekvieną dieną piškom kelis kilus vaikščiot? Na gera pas tave mašina jei prie -10 ar prie -20 persijugia per 3-5 min ant laisvų pas kitus tai būna nuvažiavus į darbą tik persijungia

wowiss

• Svečias
« Atsakymas #119: 2011 Lapkričio 09, 09:41:27 »
O jei nori su mašina važinėt jis turi būt už 50km? Tu siūlai kiekvieną dieną piškom kelis kilus vaikščiot? Na gera pas tave mašina jei prie -10 ar prie -20 persijugia per 3-5 min ant laisvų pas kitus tai būna nuvažiavus į darbą tik persijungia

Na mano darbas uz 12km ,butu maziau vaziuociau mikriuku! Jei jau ziema prie tarkim -25 ir persijungia kiek ilgiau tai atvazeves i darba sutinku kruva bendradarbiu dyzelistu kurie net is kiemo nebepajuda :-] cia matyt ir kisa koja tas kuras pirktas is sono! Beje pasikartosiu vairuoju dyzelini sprinteri 2005m,kuris prie dideliu salciu net degalines kuru vos kriuksi!
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 09:43:24 sukūrė wowiss »

Neprisijungęs broodas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #120: 2011 Lapkričio 09, 09:48:30 »

Na mano darbas uz 12km ,butu maziau vaziuociau mikriuku! Jei jau ziema prie tarkim -25 ir persijungia kiek ilgiau tai atvazeves i darba sutinku kruva bendradarbiu dyzelistu kurie net is kiemo nebepajuda :-] cia matyt ir kisa koja tas kuras pirktas is sono! Beje pasikartosiu vairuoju dyzelini sprinteri 2005m,kuris prie dideliu salciu net degalines kuru vos kriuksi!
Tai kam tada ta mašina studentenui jei į paskaitas su mikriuku važinėt? Na tada geras tavo sprinteris... Pas mane prie -25 jokių problemų nekyla

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #121: 2011 Lapkričio 09, 10:02:28 »
čia tik tarpinės tarp vairo ir sėdynės problema :) Normalus dyzelis prie -25 užsivesti turi (jeigu smulkiau tai pirmus tris ekploatacijos metus kasrytą į darbą, tik paskutinius 4uosius tik retkarčiais važiuoju, nes veža "mikriukas" :D). O jeigu šeimininkas patingėjo filtrus prieš žiemą pakeisti, akumu pasirūpinti, ar dyzelį tinkamą žiemos sąlygoms supilti :) šiek tiek įtako turi ir alyva (sintetinei esant lengviau suka šaltą variklį).

Aš pats asmeniškai žinau ne vieną, kas jau -15 ar -20 kenčia, bet jų atsainumas tampa jų priešas :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 10:05:31 sukūrė ::: Marius ::: »

Neprisijungęs Murmur

• Įrašai: 55
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #122: 2011 Lapkričio 09, 10:13:32 »
idomios diskusijos  :D pas mane vusokiu atstumu butu ir ilgu ir trumpu..

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #123: 2011 Lapkričio 09, 11:14:54 »
nzn pas mus 1.9tdi prie didziausiu salciu is puse abaroto uzsikuria , vienu momentu buvo sunkiau vedesi tai zvake nusprogus buvo , sako meistras nesuprantu kaip su 1 kurdavosi ta masina

Neprisijungęs sombreroo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #124: 2011 Lapkričio 09, 11:27:45 »
dyzelistai sneka dyzelistai zino kiek duju ryta 1.8T