Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: 1.8 benzinas/dujos ar 1.9 tdi  (Skaityta 12131 kartus)

Neprisijungęs ::: Marius :::

• Aš ne pikta menantis - aš pikta užsirašantis.
  • Įrašai: 4449
    • Žiūrėti profilį
Re: 1.8 benzinas/dujos ar 1.9 tdi
« Atsakymas #100: 2011 Lapkričio 09, 08:28:01 »
kokiomis kuro sanaudomis remiesi? kaip wowiss? :) 6dyzelio ir 11 duju? pagal sia nesamone? Su tokia rasliava tik Icez galima apgauti, o su veikianciu bumbulu ant peciu kiekvienas matys, jog dyzelio sanaudu pavyzdys imamas miesto, o duju - kaip trasos :D

Greiciau pats save apgaudineji :-],kam sau meluoti ,kai gamintojas raso aiskiai didelem raidem 1,9 tdi miestas mechanine deze 6litrai dyzelio,

paskaityk atidžiau ką cituoji, tą patį aš rašiau ;)
nesutinki su tuo kuo sutinki, pats jau sauprieštarauji. Tai įrodo, jog prikibti ir pasiginčyti tikslas, besalygiškai tavo viršus. Tebunie, paralelinis pasaulis ne mano sritis :D.  I'm Not Interested ;)

Icez:
Būtinai, BÛTINAI konsultuokis su Arunu666, Wowiss, sombreroo ir kitais pirkdamas 1.8T, nes jie turi uber-aukštas žinias apie  priemones, kaip padaryti jog turbina pūstų orą ir nuo to važiuotų automobilis :) ir pigiau nei dyzelis smirdantis!  (+)

p.s. negali būti objektyvios diskusijos, kai viena pusė kalba apie kraštutinius atvejus, o kita apie vidutinius, standartinius.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Lapkričio 09, 08:39:31 sukūrė ::: Marius ::: »