kazkas gaminasi, ziuresim kaip cia viskas atrodys..
cia kiek isnesei i sonus cm nematavai tiksliai?rata stumei i prieki nors kiek? man ir tokiu reikia ir tavo meistriuku reikia as kolkas laikausi tokios konstrukcijos kaip foto,bet tavo irgi tiktu.idomu butu uzmest pas mane jei stumei rata i prieki,nes man paliubomu reikia,bet pradziai pabandysiu idet beskes sakes su trim varztais sarnyras kur ir sukeist pusem sarnyrus,apie 5cm i prieki turetu paeit. nusprendziau kad rastafkiu 5cm tikrai nedesiu,nes tas pats gaunasi kas pusasius naujus pasidaryt.Tokia radau foto tipo originalo s1
WTF rezk ir stoga, tuoj i bagy bus panasu cia kaip suprantu viskas turetu pasibaigt kazkaip taip ? p.s. stiprintuva vienas patare jung per dioda(kur tik i viena puse srove praleidzia) tai ryt bandysiu idet ta dioda,bet kazkaip idomiai siek tiek ir ant uzkurtos sureguoja apsukos kai ji prijungi prie holo.
Ir kokie dabar veiksmai bus?Varikli stumsi i salona?Priekines granatos neduos daug pastumti.Kad jau taip israkatalinai ja daryk rwd, varikli salone su fwd deze.
O kodel dejai visa v8 reduktoriu? Jis sunkus. As torsena isoperavau is V8 reduktoriaus ir implantavau i b3 reduktoriu. Sukeiciau dantraciu ant torseno, guolevietes is v8 reduktorio sukalaiu i b3 ir guolevieciu auksti susireguliavau su ziedais po jomis. Torsenas veiks, bet svorio maziau. Tik maniskes granatos permazos ant v8 lekstuciu. Todel dabar mastau kaip koki hibrida su granatom sutverti arba kaip v8 pusasius ikisti i gala.
Koks diametras vidiniu granatu v8?