Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI B3 Sport edition turbo Quattro  (Skaityta 151389 kartus)

Neprisijungęs Apuokaz

• Įrašai: 259
    • Žiūrėti profilį
Re: AUDI B3 Sport edition turbo Quattro
« Atsakymas #275: 2010 Gruodžio 27, 10:05:10 »
gal kas turite b3 pawaru dezes perjungimo mexanizmo principine sxema?{kulisos}
nes noriu pasitrumpinti eiga ir pasiilginti svirti...

CorradoGT

• Svečias
pas mane gi buvo S3 isiurbimo kolikas, tai ko nesakei kad tau reikia?
 :)
tu tam kolikui nupjovei galunes ir uzvirino tau nuo 16V?
kaip tarpus tarp koju sugaude? vezei gal tam suvirintojui ir galva 16V tuo paciu?

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
kazka tu Giedriau painioji :) pas mane A4 1.8t isiurbimo kolikas,kiek pamenu tas s3 sklende turi ne toje puseje kur man reikia.
Taip naudojau flansa nuo 16v,atsipjoviau,prisimatavau,ir suwirinom,tuomet issiportinau...

Neprisijungęs adomas16v

• Įrašai: 74
    • Žiūrėti profilį
kazka tu Giedriau painioji :) pas mane A4 1.8t isiurbimo kolikas,kiek pamenu tas s3 sklende turi ne toje puseje kur man reikia.
Taip naudojau flansa nuo 16v,atsipjoviau,prisimatavau,ir suwirinom,tuomet issiportinau...
Trumpa pasidariai?

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
nelabai trumpa,reiks kada nufotkinti imesti... kazkas panasaus gawosi i tawo Adomai

CorradoGT

• Svečias
nelabai trumpa,reiks kada nufotkinti imesti... kazkas panasaus gawosi i tawo Adomai

gal servise pas save ji turi?
reiktu paziureti kaip pas tave gavosi..
man reikia taip pat pasidaryti, t.y. trumpa kolika, nes dabar ir turbo ir eaton'as pas mane tai vamzdynam vietos nelabai yra..

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
Ne Giedriau jis ne serwize,jis pas mane garaze... o tu esi nors karta mates a4 1.8t isiurbimo kolika? jis tau tikrai netiks...tawo atweju geriausiai manau butu nuo 3B kolika montuoti,kadangi del tawo kompresoriaus nekazikiek vietos ten Yra...

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
pas mane kolikas gavosi panasus i sita

CorradoGT

• Svečias
Ne Giedriau jis ne serwize,jis pas mane garaze... o tu esi nors karta mates a4 1.8t isiurbimo kolika? jis tau tikrai netiks...tawo atweju geriausiai manau butu nuo 3B kolika montuoti,kadangi del tawo kompresoriaus nekazikiek vietos ten Yra...

nu tu pavarai.. zinoma kad mates ir ne viena..
 :D
zinau viktorai kad geriausia 3B, bet tu rask ji kad mandras..
kompresorius man nemaiso.. jis zemiau nuleistas pas mane..
man tik idomu kaip purkstukus prie to koliko pritvirtinsi ir koki takeli naudosi, juk nusipjauna 20V kojos ir prisilituoja 16V..
ten kur virinai prie giraites jis viska padare?

mainyciau jei kas turetu 3B kolika i S3 kolika su sklende..
 :)
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 07, 13:33:56 sukūrė CorradoGT »

Neprisijungęs A200TQ

• Įrašai: 1504
    • Žiūrėti profilį
CorradoGT, pabandyk parasyt vinezo3b arba audziui, jie gali turet ;)

Neprisijungęs audzius

• Įrašai: 5201
    • Žiūrėti profilį
nerašyk, jie neturi, jei turėtume pasidėtume į lentyną  ;)  :D nes jis labai geras daiktas dedant AAN kai maišo radiatorius  :V

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
ne Giedriau jis tik virino ,o viska kaip wisada pasiruosinejau pats :)
jeigu turi s3 kolika,tai ko tu ji sau nestatai?
purksukai stoves,kaip stovejo,takelis tas pat...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Sausio 07, 15:29:11 sukūrė Apuokaz »

Neprisijungęs S2

• Įrašai: 560
    • Žiūrėti profilį
pas mane yra lycnas aby kolikas, siulykit kaina, nes net neisivaizduoju kiek jie eina...

CorradoGT

• Svečias
ne Giedriau jis tik virino ,o viska kaip wisada pasiruosinejau pats :)
jeigu turi s3 kolika,tai ko tu ji sau nestatai?
purksukai stoves,kaip stovejo,takelis tas pat...

nestatau, nes darau dar viena 1.8 16V su S2 stumokliais ir KR svaistikliais varikli su kkk24 turbo ir jam neturiu isiurbimo koliko, tai galvoju panaudoti S3..

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
aisq, sekmes darbuose :)

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
biskutis audinei nauju zaislu :)

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Liepos 02, 11:30:32 sukūrė slimshady »

Neprisijungęs vitalij16v

• Įrašai: 179
    • Žiūrėti profilį
malonu matyt kad judi i prieki :) klausimas kas per velenukai? :) tikrai ne KR ir ne 6A :)  (aa)

Neprisijungęs dohc16v

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
malonu matyt kad judi i prieki :) klausimas kas per velenukai? :) tikrai ne KR ir ne 6A :)  (aa)
ne ABF kartais,gerbiameji toks jums klausimelis, kokie butu atselipimai apie panaudojima digifano ne nuo g60 ,o tarkim nuo audi b4 2.0 85kw .

Neprisijungęs adomas16v

• Žiūrėti profilį
malonu matyt kad judi i prieki :) klausimas kas per velenukai? :) tikrai ne KR ir ne 6A :)  (aa)
parasyta ant velenelio "schrick" ;)

Neprisijungęs adomas16v

• Žiūrėti profilį
Viktorai, ar nereikes siam veleneliui kitu kompensatoriu, lekstuciu, spyruokliu?

Neprisijungęs Apuokaz

• Žiūrėti profilį
cia schrick 268 11.7 pakilimu didziausias kuri galima naudoti su standartine galwa...
digifant 2 neturi map,o naudoja mafa.... oro srouto matuokle,kuo tu ji naudosi?ant turbo ar atmosferiko?

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
cia schrick 268 11.7 pakilimu didziausias kuri galima naudoti su standartine galwa...
digifant 2 neturi map,o naudoja mafa.... oro srouto matuokle,kuo tu ji naudosi?ant turbo ar atmosferiko?

seip galvojau ispradziu uzkraut vetoi Kj ant 2.0 16v ace atmasferiko,o veliau yra planu ir apie turba,irgi puse intiko isnarsita apie sios digifanus vieni rekominduoja ant atmasferiku butent digifan2 nuo 2.0 8v abk kraut kiti sako kad gerau nuo g60 dar treti sako kad geras ir tas ir ana ir abu dera pre turbo proektu ir kad digifan2 mazau rizikinga turbo proiktui vienu zodziu kiek zmoniu tiek nomoniu,nuors pastaraji d2 rekamendavo naudot ant audiniu kaip konversija vetoi Kj,tai vat ir iduomu tauteciu nuomone .

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
tai gal iskart dek programuojama kompa ir nereikes galvot , tiks tiek turbo tiek atmosferinei versijai

Neprisijungęs dohc16v

• Žiūrėti profilį
tai gal iskart dek programuojama kompa ir nereikes galvot , tiks tiek turbo tiek atmosferinei versijai
na pragramojamas cia kita kalba ir piniginu atzviliu irgi ,tai tada su tokiais pasiulimas galima ir ant s2/4/8 sukrapstit pasiskolint ar dar kaip nors  ;)

Neprisijungęs andrenas

• Įrašai: 1549
    • Žiūrėti profilį
ne kosmosa kainuoja jie , digifantas irgi kad ji paleist 500lt nepakaks , o prie tos sumos dar biski dadejus iseis Megasquirtas