keli klausimeliai is mano puses, ar variklio tvirtinimas tinka ant pagalviu ir kaip su siurbliu palikai sena?
kur daugiause gali buti problemo burent, kaip vairo stiprintuvas, pasitaike galibyme man i B3 kazka imontuoti, tai noriu kuo daugiau suzinoti
tai zinoma Q, net negalvociau kitaip, tiesa kiek kainavo sankabos diskas su nutekinimu?
mafux tai buvai pnktd klaipedoi drage?
Citata iš: Miguel 2009 Balandžio 20, 00:59:33 mafux tai buvai pnktd klaipedoi drage? buvau Musu buvo dvi audines su v8 motorais
Citata iš: ecka.a 2009 Balandžio 18, 19:59:10 tai zinoma Q, net negalvociau kitaip, tiesa kiek kainavo sankabos diskas su nutekinimu?sankabos diskai netekinami
smagratis irgi netekinamas tik lengvinamas jan tikrai nereikia to daryt
Teko kelije viena kregzde pagainioti ir stai kas po tokio pagainiojimo nutiko. Pertruko tepalinio radijatoriaus slanga ir akimirksniu isvare apie 5-6 l tepalo, manau kad motorui nieko negalejo nutikti nes skilele mazike net prapusti neina bet kai toks spaudimas tai tepalai ciurksle bega. Dar nebuvau uzkures bet manau viskas dus OK. Tik va dabar pykstu ant pardavejo kuris mane uzgarantavo kad slanga tikrai naftos produktam ir kad drasei atlaiko 6 barus Dabar teks ziureti kazka rimtesnio konstruoti ?!?
Citata iš: mafuxxx 2009 Balandžio 30, 21:51:52 Teko kelije viena kregzde pagainioti ir stai kas po tokio pagainiojimo nutiko. Pertruko tepalinio radijatoriaus slanga ir akimirksniu isvare apie 5-6 l tepalo, manau kad motorui nieko negalejo nutikti nes skilele mazike net prapusti neina bet kai toks spaudimas tai tepalai ciurksle bega. Dar nebuvau uzkures bet manau viskas dus OK. Tik va dabar pykstu ant pardavejo kuris mane uzgarantavo kad slanga tikrai naftos produktam ir kad drasei atlaiko 6 barus Dabar teks ziureti kazka rimtesnio konstruoti ?!?a kregzde 1.6 buvo?
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas