cia tas pats kretingiskis va jau turiu toki projekta padares gan maloniai bet tik su keramika vaziuot reikia
Naka pagaliau ir as jau pradejau vaziuoti ir galejau turuputuka ismeginti
Citata iš: mafuxxx 2009 Balandžio 09, 21:10:42 Naka pagaliau ir as jau pradejau vaziuoti ir galejau turuputuka ismeginti ir kokie ispudiziai? ar ta priekaba kur prie MTZ 82 stovi jau galetum pasikabint? o jei rimtai, kaip vaziuoja?
tai dar ir turba gal ???? kada galima i svecius??????
o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt
Citata iš: A7X 2009 Balandžio 09, 21:40:15 o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt Labai daug klausimu. Tau gal ce punktais acakineti man Tiesig imi viska is donoro ir statai
Citata iš: mafuxxx 2009 Balandžio 09, 21:51:53 Citata iš: A7X 2009 Balandžio 09, 21:40:15 o tai tu visa ipurskimo sistema permetinejai su babinom visom ir panasiai? kuro siurblys taspats liko? ir oro paemimui tai ir perkelei visus potenciometrus ir pan? ta dali? butu idomu video pamatyt Labai daug klausimu. Tau gal ce punktais acakineti man Tiesig imi viska is donoro ir statai tai ka ash padarysiu kad man lb idomu viskas cia noreciau bent teoriskai sioki toki supratima turet
Ai va dar kas gal galetu patarti kaip uztaisyti radijatoriu atsirado skilele kaip degtukas bandziau su lituokliu bet neina gal per silpnas neikaitino to radijatoriaus, nelimpa lidmetalis kas koki minciu turit ?
Citata iš: mafuxxx 2009 Balandžio 09, 22:05:26 Ai va dar kas gal galetu patarti kaip uztaisyti radijatoriu atsirado skilele kaip degtukas bandziau su lituokliu bet neina gal per silpnas neikaitino to radijatoriaus, nelimpa lidmetalis kas koki minciu turit ? gal su skystu metalu pavyktu, siaip labai neblogai laiko.
Pradėjo Liutazbn Temų archyvas
Pradėjo mvinfo Elektros skyrius
Pradėjo prt Temų archyvas