Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 200 drift edition ;)  (Skaityta 65791 kartus)

Neprisijungęs vienzo3b

• Įrašai: 1750
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 200 drift edition ;)
« Atsakymas #50: 2008 Spalio 18, 19:26:30 »
aš persidariau (+) ir dar vienam draugui 1.8 karbą silkę perdarėm :D
teoriškai tereikia pakeisti tik pačias stebulytes ir stabdžių diskus; praktikoje reikia dėti ir guolius naujus. Kad neprasidėt su bereikalinga krušliava tai (jei nequattrinė) paimi visą tiltą su 5 skylėm, viens, du ir yra ;) o priekyje susirandi dėvėtas stoikes su gerais guoliais ir 5 špilkų stebulytėm.. vėlgi viens du ir yra (+) reikia žinot tik vieną dalyką kad jei pas atve neįleistarankė tai imi neįleistarankės dalis, o kadangi įleistarankė tai imi naujesnio modelio dalis, su kai kuriom išimtym ;)

minusai: padidėja svoris jei susidedi didžiausius standartinius stabdžius;
pliusai:
tinka visi madresni ratai (nes iš 4 skylių pasirinkimas apgailėtinas), apie tvirtumą nėra kalbos, atsiranda galimybė stabdžių upgreidams iš maximalių stokinių variantų: didesni, storesni, ventiliuojami netgi galiniai.. (ką aš ir pasidariau) ir tt ir tt. Jei taip padarai tada belieka susidėt dujinius tvirtus ir kietus amortikus bei kietesnes spyruokles - rezutate mašinos nebeatpažinsi, nebūtinai pakratuška bet pojūtis tarsi liko pusė silkės :-] posūkiuose stovi kaip bolidas (+)

koupai kaip persidarei is 4 i 5 skyles?  uzklausk del tu zvaigzdiniu ratu kokia kaina ir kokiu ismatavimu jie (h)