Tagi pribrendo reikalas ir man kazka nuveikti
rudeninis dyno testas ne tiek kad nuvyle, bet ir labai nepradziugino
. Zodziu bandysiu ideti is 2.3 10v i 2.2t mc1.
Sito projekto galima sakyt kaltininkas tai WIPAS, nes jis man cia pripasakojo kad viskas cia lengva
bet nupirkus varikli ir pradejus dometis kas kaip pasirodo, kad sitam miske laaabai daug medziu
Dekui jam uz didele kantrybe
swapas bus 2.2t mc1 + KG ipurskimas, savininkas sake, kad kompas darytas pas kazkoki audriu is pasilaiciu, o krabas pas sereka, aisku man tai nieko nesako, turba K26 pilnai atrestoruota, zodziu auto butu vaziaves dar jei ne soninis didelis smugis:) auto buvo automatas
po kolkas dar nieko nepradejau apart detaliu rinkimo, truksta tik keliu slangu nuo krabo, purkstuku kitu, nes du su nulauztais vamzdeliais, ir nuplaut varikli, nes speju niekada neplautas
smagratis bus nuo 2.3 20v jau turiu sita daikta, bet su nuluzusiu pirstu, tai gal kas zinot ar daug reikalu perkalt nauja?
darysiu taip kad nereiktu nieko sparne pjaustyti, tai desiu krabo gofra nuo 1.8 GTI nuo EV 8v, ir apsuksiu kraba bei trumpinsiu oro paemimo deze.
Su prava kaip ir viskas aisku. Dekui Tairas, praktiskai jei ne jis tai dar db gaudyciau veja laukuose, nes MC1/ MC2 tai schemu kokiu tik nori is spalvom ir raidem ir dar velnias zino kuom yra, o vat KG nieko, bet pasirodo jos ne ka ten ir skirtingos
intercooleris bus montuojamas kazkur i bamperi, bet noretusi kad nesimatytu, yra variantas apie 15-20 cm aukscio ir per visa bamperio groteliu ilgi, bet po kolkas dar nepirkau nes bijau, kad netilps jis ten,o noretusi, kad vaizdas visiskai nepakistu nuo dabartinio esamo...
Foto aisku darbu eigoj, dabar tik valymas vyksta, vakar kraba issivaliau, tik gaila, kad krabas juodas tai blizgumo nebus