Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Tampo po kelia. Audi B6 Quattro  (Skaityta 3747 kartus)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Re: Tampo po kelia. Audi B6 Quattro
« Topic Start: 2011 Kovo 31, 23:20:10 »
manau neverta lyginti važiavimo su r15 kurios spėju 195/65  nes tavo dabar turimos tai jau volai galima sakyti :D tai sunkiau sukinėsis bet kokiu atveju

Na ziurint kokia masina ir kaip tas vairas sukiuojasi , nes as uzdejau ant c6 tai net nesijaucia , bet kai buvau pabandymuj uzdejas ant a6 c4 , tai sukiuojantis aikstelej butinai reikedavo kitos rankos buvo per sunku , tai cia nuo masinos priklauso ir technologiju , nes lengvas rairas kaip ir pries tai , su vienu pirstu sukt galima , o susenaja atrode kad jauciasi net ant ko padanga stovi :DDD

Daug kas sako, kad pas mane tikri volai užmesti, 235 pločio, tai labai plačios tokiam automobiliui. Esmė tame, kad tą mašina į posukius gerai eina senukų aikštelėje, net skersas šiandien ėjau, vos pasukus vairą iškarto reaguoja. Bet manes vis neramina tas, kad duobėtu keliu iš kiemo išvažiuojant paleidus patį vairą jis sukasi į kairę, kas su r15 nebudavo, taip pat važiuojant lygiu keliu būna, kad truputi tempia į kurią nors pusę, ar tai normalu? Beje ant kairės pusės priekinės padangos jau yra gumbelis ir tai priekinių ir galinių padangų raštai skiriasi, nors servisai aiškina, kad turi būti vienodi raštai, nes suvarysiu važiuokle? Labai bijau važiuokle suvaryti, o gal pas mane kartais tos vairo traukės yra linkusios ar sulūžusios, kaip tai atskirti? O gal tiesiog tai viskas normalu, nes pas mane yra visa sportinė važiuoklė ir automobilis, gan labai žemas, į arka jau net rankos neįkiši :)