Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Skubiai reikalingas audi a4 vairo stiprintuvo siurblys  (Skaityta 1866 kartus)

Neprisijungęs Speedy_gonzales

• Įrašai: 37
    • Žiūrėti profilį
Sveiki visi,

Ieskau vairo stiprintuvo siurblio. Auto-Audi A4,98m, 1,8 benzinas. Kadangi jau esu kelis isigijes neveikiancius tai noreciau gauti kzkokia garantija, pvz galimybe grazinti siurbli jei jis neveiks. Uz gera siurbli mokesiu iki 150lt. Labai reiketu jo sia savaite. Veiksmas vyksta Vilniuj ir siek tiek aplink ji, tinka ir Utenos, Anyksciu puse.

Turincius si veikianti daikta ir norincius ji parduoti prasau nedelsiant susisiekti su manimi. Rasykite i PM ar email edgariuxxx@xxx.lt

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
turgaus skilty eik ieskot tokiu dalyku, pilna ardomu yra a4

• Žiūrėti profilį
deja, bet skelbimuose tokio dalyko nera...arba skelbimas metu laiko senumo...

Neprisijungęs Fenixoid

• Įrašai: 120
    • Žiūrėti profilį
Restauruok/tvarkyk neveikainti ir turesi kaip nauja. Kainuos daugiau nei devetas, bet bent garantija bus.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
Restauruok/tvarkyk neveikainti ir turesi kaip nauja. Kainuos daugiau nei devetas, bet bent garantija bus.
tai jis ir uz taip nupirkta nores garantijos :D kazin ar kas apsiims su ta garantija :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
aisku, kad neapsiims, o del skelbimu, tai ieskok ardomose masinose, atskirai ne ka rasi :) be to, jei sakai, kad Vilniujs veiksmas vyksta, tai cia pilna srotu, kuriuose tikrai gali rast, tik reikia paieskot

• Žiūrėti profilį
o kur restauruoja? As hodromotoj klausiau tai jie sake nerestauruoja...

O del garantijos...tai nereikia man puses metu garantijos ar pan, man reikia tik wieno, kad ji idejus jis weiktu, tik tiek.

Del to srote ir nenoriu pirkt, nes jau nusipirkau viena...Kaune...isidejau ir neveikia (nu tiksliau nukritus apsukoms dingsta vairo stiprintuvas. skystis geras, zalias mineralinis), o pakeist i kt ner kaip ar pinigus susigrazint :)

Tai va, man reikia tik veikiancio siurblio, su galimybe ji grazint, jeigu jis kartais nebutu geras...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kažkas forume rašė, kad pats vairo stiprintuvo siurblį perrinko ir veikia kuo puikiausiai, tik va nepamenu kas ..

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
nesuprantu kur dingo mano postas  :V

buvau rase jog turiu nuo a4 96m 1,9tdi ta siurbliuka. 100 lt. geras. garantija 3 dienos.

• Žiūrėti profilį
Siurblys nereikalingas...problema neisspresta :(((