Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Problema su Xenonais  (Skaityta 12858 kartus)

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
  • Įrašai: 972
    • Žiūrėti profilį
Re: Problema su Xenonais
« Atsakymas #75: 2010 Lapkričio 15, 19:49:16 »
Saugiklis ištrauktas, kad nedegtų šita indikacija...

Tai įdėsiu saugiklį iškarto pradės mesti klaidas? Girdėjau šitie saugikliai yra brangus?

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #76: 2010 Lapkričio 15, 19:50:31 »
Tu tik apsimeti čia ar rimtai tokie klausimai kyla?

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #77: 2010 Lapkričio 15, 20:03:19 »
Paskaityk paskutinius tris postus, tai ir klausiu ar eitu man sutvarkyti tai ir kokios kainos maždaug tų daviklių.: http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,105517.0.html

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #78: 2010 Lapkričio 15, 20:12:34 »
Saugiklis ir tie tavo lygio dačikai du skirtingi dalykai! Sakau, kad perekupinis bajeris yra tokiai auto, jog išimi saugiklį ir užgesini tokiu būdu tą indikaciją levelio, jei sudėtos paprastos faros.

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #79: 2010 Lapkričio 15, 21:09:27 »
Saugiklis ir tie tavo lygio dačikai du skirtingi dalykai! Sakau, kad perekupinis bajeris yra tokiai auto, jog išimi saugiklį ir užgesini tokiu būdu tą indikaciją levelio, jei sudėtos paprastos faros.

Matai auto be manęs jau lietuvoje pusantrų metų, tai tuo metu TA su tom pačiom farom tikriausia nepraleistu, nes tada reikėjo visokių ES sertifikatų ir t.t. Tai dabar noriu įsidėti xenonus, tai taip suprantu TA paprastai nepraeisiu niekaip, reikia sutvarkyti ta leveling funkcija, ar ir ją jau išvis įmanoma sutvarkyti?

Neprisijungęs -Auris-

• Įrašai: 1245
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #80: 2010 Lapkričio 15, 21:23:35 »

Matai auto be manęs jau lietuvoje pusantrų metų, tai tuo metu TA su tom pačiom farom tikriausia nepraleistu, nes tada reikėjo visokių ES sertifikatų ir t.t. Tai dabar noriu įsidėti xenonus, tai taip suprantu TA paprastai nepraeisiu niekaip, reikia sutvarkyti ta leveling funkcija, ar ir ją jau išvis įmanoma sutvarkyti?
Tu pirma gal prasivaryk ta bijoma tehnikine ir tada susidek xenonus :D

Neprisijungęs Akatsaki

• Kauno miestas
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #81: 2010 Lapkričio 15, 22:31:21 »
Auto dar beveik du metai TA yra, bet visitek auto ilgiau laikysiu nei du metd tai noriu susidėt xenonus ir, kad paskui nebūtų problemu su TA varant. Ir beje tik iš idomumo klausiu kodėl taip daro įšima tuos saugiklius auto levlingo, lempas keičia arba pjausto? pas mane tikriausia priekinės lempos ir gali būti keistos, nes šeip pagal įdėja originalus xenonai turėjo būti.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #82: 2010 Lapkričio 15, 22:38:39 »
pas mane tikriausia priekinės lempos ir gali būti keistos, nes šeip pagal įdėja originalus xenonai turėjo būti.

Man atrodo tau negalas privirintas , o likusi masinos dalis prie galo  :D :-]
Nepriimk tai uzrimta Oo)

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #83: 2010 Lapkričio 16, 08:58:40 »
pas mane tikriausia priekinės lempos ir gali būti keistos, nes šeip pagal įdėja originalus xenonai turėjo būti.

Man atrodo tau negalas privirintas , o likusi masinos dalis prie galo  :D :-]
Nepriimk tai uzrimta Oo)
Baikit vyrai bajerius, taigi žmogus sakė kad mašina sutvarkyta idealiai. :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #84: 2010 Lapkričio 16, 09:17:00 »

Man atrodo tau negalas privirintas , o likusi masinos dalis prie galo  :D :-]
Nepriimk tai uzrimta Oo)

:-] :-] :-] +1 :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #85: 2010 Lapkričio 16, 15:48:02 »
 :D

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #86: 2010 Lapkričio 16, 20:45:35 »
Auto dar beveik du metai TA yra, bet visitek auto ilgiau laikysiu nei du metd tai noriu susidėt xenonus ir, kad paskui nebūtų problemu su TA varant. Ir beje tik iš idomumo klausiu kodėl taip daro įšima tuos saugiklius auto levlingo, lempas keičia arba pjausto? pas mane tikriausia priekinės lempos ir gali būti keistos, nes šeip pagal įdėja originalus xenonai turėjo būti.

tai gal pagal VIN paziurek kokia ejo komplektacija, ir zinosi kas ten buvo ko nebuvo.
O sjp lietuvoj viska geriausia isima perekupai, tai trbt nei autoleavingo nebus like nei originaliu zibintu  :V
tad eik technikine, po to dek xenonus, tik susireguliuok lempas  :-{

Neprisijungęs ollo76

• Įrašai: 699
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #87: 2010 Lapkričio 18, 20:12:10 »
Zodziu taip:Auto levelis yra visom  masinom su originaliais Xenon,kad neakintu.Paciam susidet  lygio reguliavima praktiskai neimanoma.Nebent esi lb geras elektrikas.Ten eina apacioj ant sakiu traukutes,kurios kiloja reostatu kojeles ir kompas supranta kiek pakelt ar nuleist faras.Pas mane 99m A6 su stock Xenonais.Kad ir sena,bet jau yra si funkcija.Ne be reikalo kai perki nauja masina ir uzsakai Xenon kaip papildoma funkcija,ji kainuoja apvalia sumele.Tai nereiskia,kad ideda tik lemputes ir nuplesia uz tai tukstancius.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #88: 2010 Lapkričio 18, 20:28:43 »
Zodziu taip:Auto levelis yra visom  masinom su originaliais Xenon,kad neakintu.Paciam susidet  lygio reguliavima praktiskai neimanoma.Nebent esi lb geras elektrikas.Ten eina apacioj ant sakiu traukutes,kurios kiloja reostatu kojeles ir kompas supranta kiek pakelt ar nuleist faras.Pas mane 99m A6 su stock Xenonais.Kad ir sena,bet jau yra si funkcija.Ne be reikalo kai perki nauja masina ir uzsakai Xenon kaip papildoma funkcija,ji kainuoja apvalia sumele.Tai nereiskia,kad ideda tik lemputes ir nuplesia uz tai tukstancius.
prie ko cia auto levelis ir traukes  8:8  Gi jos nusileidzia tik tada kai priesais atvaziuoja automobilis, prasilenkus su juo jos vel pasikelia. Bent jau taip girdejau ir maciau savo akimis, aisku tai buvo naujame modelyje...

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #89: 2010 Lapkričio 18, 20:51:11 »
mano galva auto levelingas yra tam, kad uzkrovus masinos pvz gala, jos sviesos nespigintu kitu vairuotoju ir nesviestu i dangu, o butu normalus kelio apsvietimas, kaip ir neuzkrautai masinai, o tavo pamineta funkcija mano galva nera auto levelingas, jinai kazkaip kitaip vadinasi, dabar nepamenu, bet ji tam, kad tamsiu paros metu nespigintum kitu ir sviesos pasikreipia i apacia, o taip yra del sensoriu, kurie "jaucia" kitu masinu sviesas, manau supratai, ka norejau pasakyt, bet jei as klystu, tai pataisykit mane kas zinot :)

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #90: 2010 Lapkričio 18, 20:55:43 »
mano galva auto levelingas yra tam, kad uzkrovus masinos pvz gala, jos sviesos nespigintu kitu vairuotoju ir nesviestu i dangu, o butu normalus kelio apsvietimas, kaip ir neuzkrautai masinai, o tavo pamineta funkcija mano galva nera auto levelingas, jinai kazkaip kitaip vadinasi, dabar nepamenu, bet ji tam, kad tamsiu paros metu nespigintum kitu ir sviesos pasikreipia i apacia, o taip yra del sensoriu, kurie "jaucia" kitu masinu sviesas, manau supratai, ka norejau pasakyt, bet jei as klystu, tai pataisykit mane kas zinot :)
Taip manau tu teisus  (+)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #91: 2010 Lapkričio 18, 22:08:23 »
Pagaliau supratot :)Bet nebutinai apkraut gala.Ir ant priekio sakiu yra davikliai.Naujasniem auto dar ir paziuri "uz kampo"faros.Kai kuriem modeliam ijungia ruko zibinta tos puses i kuria suki.

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #92: 2010 Lapkričio 18, 22:16:24 »
Kai kuriem modeliam ijungia ruko zibinta tos puses i kuria suki.
Jo sita ir esu mates, tik ne ant Audines...

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #93: 2010 Lapkričio 18, 22:16:49 »
Pagaliau supratot :)Bet nebutinai apkraut gala.Ir ant priekio sakiu yra davikliai.Naujasniem auto dar ir paziuri "uz kampo"faros.Kai kuriem modeliam ijungia ruko zibinta tos puses i kuria suki.
o tai kaip gala uzkrauni priekines traukes, sakes ir visa kita nereaguoja i apkrova? reaguoja taip paciai ir nuokrypis nuo normos kompensuojamas lesio pasikreipimu :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #94: 2010 Lapkričio 19, 08:58:45 »
Viską jos reaguoja, net per nelygų banguotą kelią važiuojant jos kilnojasi, kad kuo mažiau akintų

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #95: 2010 Lapkričio 19, 11:47:18 »
 (+)

Neprisijungęs broodas

• Įrašai: 1354
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #96: 2010 Lapkričio 19, 19:49:27 »
Pas ciauciau yra xenonai su funkcija gera isijungi ilgas ir kai priesai atvaziuoja auto stovi kazkoks gal fotorezistorius kuri fiksuoja sviesa ir automatiskai primazina srove kai jis dingsta vel padidina

Neprisijungęs raganius

• Įrašai: 301
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #97: 2011 Vasario 26, 18:31:17 »
sveiki.perdege audi a4 2003 m neoriginalus trumpu sviesu xenonai.susidejau naujus.trumpas,ilgas,halogenus.trumpos lempos veikia normaliai kaip ir anksciau.bet kai ijungiu ilgas jos po keliu sekundziu issijungia.lygiai tas pats su halogenais.kaitaliojau blokelius nuo trumu sviesu,galvojau brokuoti balastai,bet pasirodo ne.gal kas gali paaiskinti kas cia darosi ir kokie problemos sprendimo budai?  isanksto dekui

Neprisijungęs -Auris-

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #98: 2011 Vasario 26, 20:50:34 »
... oho, turetum gerai nakti spigint :D  (dovanok bet su tokia beda nesusidures)

Neprisijungęs ollo76

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #99: 2011 Vasario 27, 09:59:06 »
Dek CAN BUS blokelius