Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pastrigo langas  (Skaityta 1726 kartus)

Neprisijungęs mariusasta

• Įrašai: 156
    • Žiūrėti profilį
Pastrigo langas
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 06, 18:20:33 »
Sveiki.Kazko siandien pastrigo keleivio puses priekinis langas.Labai silpnai darinejasi ir pastringa.Girgzda tarpais kai keli i virsu.Buvau nuemes apsifkes,bet ten nieko beveik nesimato.Kazin kas galetu buti?Dekui uz patarimus.

Neprisijungęs Toto

• Įrašai: 4511
    • Žiūrėti profilį
Re: Pastrigo langas
« Atsakymas #1: 2011 Rugpjūčio 06, 20:17:26 »
Sveiki.Kazko siandien pastrigo keleivio puses priekinis langas.Labai silpnai darinejasi ir pastringa.Girgzda tarpais kai keli i virsu.Buvau nuemes apsifkes,bet ten nieko beveik nesimato.Kazin kas galetu buti?Dekui uz patarimus.
paprastai suluzta lango laikiklis prie stoikes.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2011 Rugpjūčio 06, 20:41:00 »
Turbut dar nera iki galo suluzus,kad pasikelia,bet jau labai letai ir buna kai keli tai lyg kur uzstriktu ir pasileidzia zemyn ir su tokiais girgzdejimais.
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 06, 20:49:30 sukūrė marius a4 tdi »

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2011 Rugpjūčio 06, 23:34:13 »
Turbut dar nera iki galo suluzus,kad pasikelia,bet jau labai letai ir buna kai keli tai lyg kur uzstriktu ir pasileidzia zemyn ir su tokiais girgzdejimais.
gali buti dar blogiau:trosas sueizejes.cia tik pilnas keitimas padetu.O siaip gedimai nustatomi ir pasalinami isardant.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2011 Rugpjūčio 07, 00:00:16 »
Is pradziu galvojau,kad trosas.Bus matyt kai issiardys.Bet pas mane yra toks labai uzknisantis dalykas,nzn kai kitose b6,bet pas mane langas leidzias ir pasikelia tik kai dureles yra uzdarytos,cia keleivio pusej.O kai atidarytos langas neveikia.Kazkokia nesamone.

Neprisijungęs Toto

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2011 Rugpjūčio 07, 00:06:40 »
Is pradziu galvojau,kad trosas.Bus matyt kai issiardys.Bet pas mane yra toks labai uzknisantis dalykas,nzn kai kitose b6,bet pas mane langas leidzias ir pasikelia tik kai dureles yra uzdarytos,cia keleivio pusej.O kai atidarytos langas neveikia.Kazkokia nesamone.
jo,nesamone.Jei degimas ijungtas turi vazineti.Gal laidas nutrukes tarp duru ir kebulo.pasikartosiu:kas neardo ,tas neranda.

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2011 Rugpjūčio 07, 00:09:22 »
Rasim-rasim niekur nedings

Neprisijungęs zexel

• Įrašai: 146
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2011 Rugpjūčio 19, 14:03:07 »
Pas mane taip pat darinėjosi keleivio pusėje: bandai uždaryt - uždaro ir automatiškai truputį atidaro. Šiaip ne taip maigydamas po cm uždariau ir nejudinau pusę metų, kol vieną rytą važiuojant į darbą pats atsidarė - pasirodo nulūžo abu plastmasiniai laikikliai kur prie pakėlimo mechanizmo tvirtinasi. Taip įsivaizduoju, kad prieš tai vienas jau buvo nulūžęs ir langą skersuodavo, todėl ir darinėjosi nesąmoningai

Neprisijungęs mariusasta

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2011 Rugpjūčio 19, 15:07:28 »
 pas mane tai troselis.yra keli siulai nutruke ir susigarbanoje,todel ir trugdo darineti.reikia nauja visa ta reguliatoriu pasikeisti ir bus ok.