Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: pajudant silta trukcioja 1.9tdi  (Skaityta 4623 kartus)

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
Re: pajudant silta trukcioja 1.9tdi
« Atsakymas #25: 2010 Birželio 30, 19:56:38 »
Bet prie ko cia kai karstas variklis taip daro??? smagratis taigi mechanine dalis, ne koks daviklis  (!?)
Be to, ramsung, pas tave juk 66kw, ten jokiu plaukiojanciu(dvieji masiu) smagraciu nieks nedejo mano ziniom  ?!?
ir sjp del to "kazka ne taip daro" tai ten nutruksta sprandzinos, bet ir garsas tada pasikeicia
O mano ziniom, tai jau 96 metais 66 kw ejo su plaukiojanciais, o 97 jau visi. Kai yra plaukiojantis smagratis, tai sankabos disko sprandzinos yra daug mazesnes, tai manau pirma sutrinsi sankabos diska, nei tos sprandzinos nusokines. O kai paprastas smagratis, tada sankabos disko sprandzinos yra didesnes, nes diskui daugiau kruvio tenka atleidziant sankaba. Ir vat su pastaruoju dazniau pasitaiko, kad sprandzinos pradeda barsket. Tevukas su barskanciom jau koki puse metu vazineja  :-] kai uzkuria tai atrodo, kad deze gabalais byra  :-]

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #26: 2010 Birželio 30, 19:57:46 »
Pas mane po paprasto smagracio ir naujos sankabos idejimo, dar plius greiciu dezes remonto, kuri laika viskas buvo ok. Db jau ziuriu ryte pasipurto mataras sankaba atleidziant, bet taip atleidi keleta kartu ir paskui gerai. As manau, kad cia sankabos diska per nakti pelesis aptraukia ir paskui nesukimba gerai su smagraciu ir diskatorium, kol neprasivalo  :-] joke. Neskubekit plaukiojancio smagracio kaltint

pritariu Justui, kad kuleris ir slangos cia bus ne prie ko tikrai.

radau panasia tema variklio skyriuje, zmogui b4 1.9tdi trukciojo pasilusi startuojant, tai pas ji kompas pagavo klaida del maf'o.
Tik nezinia ar pakeitus maf situacija pasikeite, nes jis buvo naujokas, ir kai tik gavo ziniu pabego, ir nepasake ar pasikeite situacija ar ne.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #27: 2010 Birželio 30, 20:00:23 »
Bet prie ko cia kai karstas variklis taip daro??? smagratis taigi mechanine dalis, ne koks daviklis  (!?)
Be to, ramsung, pas tave juk 66kw, ten jokiu plaukiojanciu(dvieji masiu) smagraciu nieks nedejo mano ziniom  ?!?
ir sjp del to "kazka ne taip daro" tai ten nutruksta sprandzinos, bet ir garsas tada pasikeicia
O mano ziniom, tai jau 96 metais 66 kw ejo su plaukiojanciais, o 97 jau visi. Kai yra plaukiojantis smagratis, tai sankabos disko sprandzinos yra daug mazesnes, tai manau pirma sutrinsi sankabos diska, nei tos sprandzinos nusokines. O kai paprastas smagratis, tada sankabos disko sprandzinos yra didesnes, nes diskui daugiau kruvio tenka atleidziant sankaba. Ir vat su pastaruoju dazniau pasitaiko, kad sprandzinos pradeda barsket. Tevukas su barskanciom jau koki puse metu vazineja  :-] kai uzkuria tai atrodo, kad deze gabalais byra  :-]

reiketu patikslinimo del tu smagraciu, bet 95,96 metu 66kw tikrai ejo su paprastu smagraciu, 97 gal ir jau plaukiojanti dejo, reik paklaust kas surinkinejo :-]

bet si tema ne apie smagracius
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 30, 20:03:32 sukūrė ExiS »

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #28: 2010 Birželio 30, 20:11:07 »
zodziu pranesk kai rasi gedima ;)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #29: 2010 Birželio 30, 20:57:50 »
zodziu pranesk kai rasi gedima ;)

gerai  :D

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #30: 2010 Liepos 26, 20:57:09 »
Visdar nerastas gedimas  :[
Diagnostika nieko nerodo...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 29, 18:46:21 sukūrė ExiS »

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #31: 2010 Liepos 30, 18:28:47 »
gal kondiške  kai karšta pilnai isijungia 8:8

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #32: 2010 Liepos 30, 20:58:34 »
gal kondiške  kai karšta pilnai isijungia 8:8

ta prasme? siurblis juk visa laika taip pat sukasi kondiskes... tik ventiliatorius isijungia papildomai. jeigu gerai galvoju  :V
dabar negaliu pasakyti ar masina trukcioja ir su AC ir be AC, nes kiek pamenu lygtais visad su AC ijungtu buvau

Neprisijungęs Nramsas

• Įrašai: 540
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #33: 2010 Rugpjūčio 01, 10:34:02 »
ai tik bandau išmąstyti prie ko čia karštis  :)

Neprisijungęs juozasu

• Įrašai: 780
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #34: 2011 Sausio 25, 17:58:05 »
Tik nezinia ar pakeitus maf situacija pasikeite, nes jis buvo naujokas, ir kai tik gavo ziniu pabego, ir nepasake ar pasikeite situacija ar ne.

Norint patikrinti, ar situacija nepagerės/nepasikeis kai įdėsi kitą MAF'ą, nebūtina turėti kito MAF'o. Tereikia MAF'o fyškę atjungti ir ECU naudoja "avarinį" signalą. Kas buvo blogai išsisprendžia (jei tikrai buvo kaltas TIK MAF'as), tik traukos nebus.

Neprisijungęs kiesa

• Įrašai: 226
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #35: 2011 Sausio 26, 15:30:15 »
variklio pagalve arba smagratis

Neprisijungęs kojne

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #36: 2011 Balandžio 12, 15:52:04 »
pagaliau!!!!! (aa) baigesi bedos,net keista vaziuot,kai nebera to pampymosi  :D .o bedos buvo nzn tiksliai kur! pries keiciant pirma kart sankaba,buwo viskas is turgaus pirkta,o dbr visa sesini orginala sudejau.pasimokiau,kad detales reikia keisti orginaliom,o neisturgaus.jau nepirma kart pasimokes esu.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #37: 2011 Balandžio 12, 19:30:59 »
matyt nepasimokes :D