Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: pajudant silta trukcioja 1.9tdi  (Skaityta 4662 kartus)

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
pajudant silta trukcioja 1.9tdi
« Topic Start: 2010 Birželio 14, 19:36:34 »
Sveiki, yra beda, susilus varikliui(1.9tdi 81kw AFN) labiau(kai lauke auksta temp.) pajudant is vietos t.y. atleidziant sankaba masina pradeda drebet baisiai, kaip ir gest, jei gazo nepriduodi tai ir uzgesta. Tai pasireiskia ypac i ikalne, bet ir ant lygaus kelio gan jauciausi. Kai salta viskas kaip ir gerai. Tiek silta tiek salta diena, tolimesnis vaziavimas apart pajudejimo is vietos puikus.
Prisiskaiciau cia forume, kad kazkam drebejo kai salta, Jurkai panasi situacija buvo, bet jis rase, kad taip ir pardave netvarkes.
Idomu butu isgirst nuomone kam tokia beda buvo, ir ka butent tvarke...

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
Re: pajudant silta trukcioja 1.9tdi
« Atsakymas #1: 2010 Birželio 14, 19:45:08 »
man buvo tokia beda,drebedavo labai net pas mane,tik negesdavo,tai pas mane tokia buvo isskirtine priezastis - vanduo greiciu dezeje,siaip galvojau,kad su sankaba kazkas bus problematiska,bet reikejo daryt dezes kapitalini man,tai nukele deze ir paaiskejo viskas, o siaip tai dreba dazniausiai del plaukiojancio smagracio kiek man teke girdet ir is paciu deziu remontinyku :)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2010 Birželio 14, 20:35:51 »
vanduo dezeje atkrenta  :) cia skaitynejau forume tai Jurka rase, kad pas ji B5 drebejo susilusi pajudant, bet jis taip ir pardave, bet kiek klause meistru, tai jam sake, kad kazkas ten prikepa, ar tai sankabos diskas ar kas...

Beje, jokiu pasaliniu garsu stovint vietoje is smagracio nesijaucia, vaziuojant irgi viskai tvarkoje.

Kai karstas variklys ir bandant susukus vaira pvz i desine iki galo ir pajudet i prieki, atleidziant sankaba, labai jauciasi tas trukciojimas(ar kaip ji pavadinus), netgi labiau negu vietoje kai ratai tiesiai stovi...
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 14, 20:57:15 sukūrė ExiS »

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2010 Birželio 14, 21:05:36 »
Manyciau, kad smagracio problema turetu pasireiksti tik isminus sankaba arba ant laisvu. Kitu atveju jis yra prispaustas. Ar as klystu?

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2010 Birželio 14, 21:59:04 »
nu ne kolega, smagratis visa laika sukasi ir savo sukimusi slopina motoro vibracija. nebent nesupratau ka nori pasakyt.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #5: 2010 Birželio 15, 10:36:00 »
Gal Ramsung tu ir teisus, bet kodel tas trukciojimas pasireiskia pas mane kai variklis labiau isyla, vietoj standartinio 88-89, 90-93 buna temperatura. ir be to kai susuki ratus i viena puse pajudant YPAC trukcioja... maniau gal dirzas kur buksuoja ir neprasuka vairo stiprintuvo kaip reikia...

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2010 Birželio 15, 15:27:26 »
bus sankabos diskas i pabaiga, ar važiuojant keliu ir duodant gazo apsukos nesukila, o poto tik greitis didet pradeda?

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2010 Birželio 15, 17:05:53 »
Gal Ramsung tu ir teisus, bet kodel tas trukciojimas pasireiskia pas mane kai variklis labiau isyla, vietoj standartinio 88-89, 90-93 buna temperatura. ir be to kai susuki ratus i viena puse pajudant YPAC trukcioja... maniau gal dirzas kur buksuoja ir neprasuka vairo stiprintuvo kaip reikia...
pas mane irgi ta problema yra, cia kazkas minejo kad smagratis dvieju masiu kazka ne taip daro, tai as manu pasilieku prie tos nuomones. tik jy keist kazkaip nekyla rankos.

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2010 Birželio 15, 17:28:16 »
bus sankabos diskas i pabaiga, ar važiuojant keliu ir duodant gazo apsukos nesukila, o poto tik greitis didet pradeda?

jei sankabos diskas tai manau rankini pvz uztraukus ir bandant pajudet tai sankaba buksotu?
kaip klausei ar apsukos sukyla ir tik veliau pradeda greitet, tai kaip ir normaliai viskas, tik i ikalne zinoma sunkiau, bet siaip nepastebejau kad labai sukiltu apsukos o masina stovetu beveik vietoje...

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2010 Birželio 15, 17:36:40 »
pas mane irgi ta problema yra, cia kazkas minejo kad smagratis dvieju masiu kazka ne taip daro, tai as manu pasilieku prie tos nuomones. tik jy keist kazkaip nekyla rankos.

Bet prie ko cia kai karstas variklis taip daro??? smagratis taigi mechanine dalis, ne koks daviklis  (!?)
Be to, ramsung, pas tave juk 66kw, ten jokiu plaukiojanciu(dvieji masiu) smagraciu nieks nedejo mano ziniom  ?!?
ir sjp del to "kazka ne taip daro" tai ten nutruksta sprandzinos, bet ir garsas tada pasikeicia

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2010 Birželio 16, 12:41:37 »

Bet prie ko cia kai karstas variklis taip daro??? smagratis taigi mechanine dalis, ne koks daviklis  (!?)
Be to, ramsung, pas tave juk 66kw, ten jokiu plaukiojanciu(dvieji masiu) smagraciu nieks nedejo mano ziniom  ?!?
ir sjp del to "kazka ne taip daro" tai ten nutruksta sprandzinos, bet ir garsas tada pasikeicia
nu tada atkrenta smagracio bedos pas mane, bet kad purtosi judant is vietos tai tiksliai, bet atvirksciai nei pas tave mano masina tai daro budama salta.

Neprisijungęs need1982

• Įrašai: 208
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2010 Birželio 16, 14:06:22 »
tikrink dar pagalves variklio

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2010 Birželio 16, 16:34:09 »

nu tada atkrenta smagracio bedos pas mane, bet kad purtosi judant is vietos tai tiksliai, bet atvirksciai nei pas tave mano masina tai daro budama salta.

o nuo kiek laipsniu pas tave jau nebesipurto pajudant?

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2010 Birželio 16, 16:34:34 »
tikrink dar pagalves variklio

atkrenta

Neprisijungęs iMechanic

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2010 Birželio 16, 16:37:03 »
pradzioj, kada su salta pradedu kelione, tai eikstelej dar juntamas purtymasis, o veliau pradingsta. laipsniu nesekiau.

o nuo kiek laipsniu pas tave jau nebesipurto pajudant?

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2010 Birželio 30, 11:09:06 »
problema vel kartojasi, karsta diena isilus varikliui >90 laipsniu, t.y. 91,92,93, pradeda trukcioti. uzgesinus, ir palaukus siek tiek kol atsals trukciojimas dingsta  :V

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2010 Birželio 30, 11:56:14 »
Vienas rimtas servisistas dievagojasi, kad tai smagračio problema. Šią problemą turi ir jis, ir aš (pas abu AFN varikliai), tik pas mane ji pasireiškia labai retai, pas jį žymiai dažniau, bet jos spręst kol kas nesiruošia

Neprisijungęs audi quatro

• Įrašai: 1495
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2010 Birželio 30, 12:24:29 »
manau zinau kas yra.pas mane pas benzina turbavika tas pats buvo,kur eina i interkuleri slanga,isvazinejant is vietos pradeda traukt ora,nes susivercia variklis,prisigalvojas buvau daugko... ;)

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2010 Birželio 30, 16:30:30 »
manau zinau kas yra.pas mane pas benzina turbavika tas pats buvo,kur eina i interkuleri slanga,isvazinejant is vietos pradeda traukt ora,nes susivercia variklis,prisigalvojas buvau daugko... ;)

tai sakai slanga i interkuleri ziuret?

beje, pastebejimas, kai pradeda trukciot ir nori gest, tai rele po vairu kazkokia stragtelna.

Neprisijungęs kojne

• Įrašai: 2
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2010 Birželio 30, 16:46:54 »
sweiki!pas mane a4 1.9 ir ta pati beda.pajudant ,kai karsta ir trukcioja pirmu begiu.pagalves pakeistos,sankabos diskas isminamas guolis pakeisti,net nezinau kur ieskot galu. :( ir servisu daug aplankiau krupcioja pecias niekas nieko nesupranta,kame saknys.o ziema, rudeni tokiu bedu nera, labai jau retai kada sutrukcioja,beda vasara! :( cia forume paskaiciau, kad ne man vienai  taip yra,bet niekas jai susitaiso neatsako kur gedimas buvo... :)geda net vazinetis,atrodo,kad nemoki vairuot... :-] :-]

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2010 Birželio 30, 18:03:03 »
manau nebus blogiau jei uzmesi aky ;)variau as diagnostika baltijos gatvej,tai iskarto priejas pasake ir parode kaip viskas vyksta
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Birželio 30, 18:06:58 sukūrė audi quatro »

Neprisijungęs ExiS

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2010 Birželio 30, 18:15:18 »
kojne - ta pati beda  :(

manau nebus blogiau jei uzmesi aky ;)variau as diagnostika baltijos gatvej,tai iskarto priejas pasake ir parode kaip viskas vyksta

bet jei butu slanga, tai pastoviai trukciotu, o cia tik kai labai labai karsta varikliui..

Negu neatsiras visaziniu dyzelistu? netikiu, kad nieks nerado gedimo  ;)

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2010 Birželio 30, 18:21:29 »
nzn.mano pasiulymas tada perziurek visas slangas,ar netraukia niekur..gal kooleris kiauras,yra juk toks :V

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2010 Birželio 30, 19:28:26 »
Nei kūleriai, nei šlangos čia ne prie ko (-)

Neprisijungęs Darius44

• Įrašai: 316
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2010 Birželio 30, 19:48:10 »
Pas mane po paprasto smagracio ir naujos sankabos idejimo, dar plius greiciu dezes remonto, kuri laika viskas buvo ok. Db jau ziuriu ryte pasipurto mataras sankaba atleidziant, bet taip atleidi keleta kartu ir paskui gerai. As manau, kad cia sankabos diska per nakti pelesis aptraukia ir paskui nesukimba gerai su smagraciu ir diskatorium, kol neprasivalo  :-] joke. Neskubekit plaukiojancio smagracio kaltint