Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neužsiveda  (Skaityta 6378 kartus)

Neprisijungęs daliukAzz

• Įrašai: 61
    • Žiūrėti profilį
Neužsiveda
« Topic Start: 2009 Lapkričio 08, 19:31:26 »
Taigi atėjo ir maniškės negerumo laikai. Audi a4 1995m b5 1.8 sedanas. Mašina neužsiveda brūžinant starteriu. Gali brūžint kol nusėsta akumoletorius. Ant "buksyro" kaip bitė užsiveda, vos pastūmus ar kitai mašinai patraukus. Kai užvedi ir sušildai variklį, užgesinus gali jau ir rakteliu kurt viskas tvarkoje. Kas gali būti?

P.S. Tą dieną buvo pakeistas termostatas, kai prasidėjo šita nesamonė, nors manau tai neturi įtakos, nes po pakeitimo dar visą dieną gerai viskas buvo. Vakare (naktį), užvedus pasišildyt viskas gerai buvo, po valandos užvedus kokių 10 sekundžių padirbo ir užgeso, antrą kartą vedus kabino bet neužsivedė, trečią kartą jau net nekabino ir taip iki akumo nusėdimo. Draugas, patraukė pamėginau bėgį išaut iškart užsivedė. Diagnostikos atlikimas beveik neimanomas, nes mano mieste niekas nedaro.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
Re: Neužsiveda
« Atsakymas #1: 2009 Lapkričio 08, 19:38:55 »
nuva, o mes tau dabar isbursim kas ir kaip? Tikrai netikiu, kad nera kas ant kompo pajungtu :)

Neprisijungęs Kimukas

• Įrašai: 741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2: 2009 Lapkričio 08, 19:55:41 »
Taip atrodo kad mechanines bedos butu, diagnostika gali nieko ir neparodyt, negi meistru nera mieste tavo?

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #3: 2009 Lapkričio 08, 22:52:30 »
Manau,kad prikabines prie kompo turetum pamatyt kame saknys.. Utena kiek matau tau netoli, ten tikrai turetu but tokio tipo meistru :)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4: 2009 Lapkričio 10, 13:55:54 »
akumas tavo geras ir stipriai suka? Nes buna labai retais atvejais kuriozu kuomet nusilpes akumas nesugeba uzvesti masinos. Kaip zvakiu bukle? Keites, ar jos geros?

Monster GTI

• Svečias
« Atsakymas #5: 2009 Lapkričio 10, 16:47:21 »
Gal kad zvakes reiktu pazek

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6: 2009 Lapkričio 10, 20:39:17 »
Buna atveju kai zvakes dar ~pusetinos, bet masina jau sugeba visai nesivesti ;)

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #7: 2009 Lapkričio 12, 13:19:05 »
Žvakės reali problema, nu bet kaip man atsitiko turbūt niekam taip nebūna :-] Nuvariau į servisą, nakčiai palikau. Kitą dieną skambinu sako, nežinau ką tau taisyt iš pusės abaroto užsiveda :-] Nu tai nutariau dar nakčiai palikt gal rytoj neužsives  :) Nes garantuoju kaip išvažiuosiu iš serviso neužsives paskui... :-]

Neprisijungęs romas

• Įrašai: 1323
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #8: 2009 Lapkričio 14, 20:29:58 »
nu ir kaip pasibaige? 

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #9: 2009 Lapkričio 16, 00:25:54 »
Žvakės reali problema, nu bet kaip man atsitiko turbūt niekam taip nebūna :-] Nuvariau į servisą, nakčiai palikau. Kitą dieną skambinu sako, nežinau ką tau taisyt iš pusės abaroto užsiveda :-] Nu tai nutariau dar nakčiai palikt gal rytoj neužsives  :) Nes garantuoju kaip išvažiuosiu iš serviso neužsives paskui... :-]

gal servise nakti tavo audi kokia daili blondine pernakvojo :D

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #10: 2009 Lapkričio 16, 01:18:01 »
Nu ką kaip tariau taip ir nutiko ;DDDD Pasiėmiau auto iš serviso, lyg viskas ir gerai... "Išpindiurinau" saloną. Visą penktadinį gerai viskas... Nuvažiavau pas paną. Vakare sugalvojom pasivažinėt, ir ką jūs manot??? O gi mašina nesiveda :-] Šeštadinį tas pats, sekmadienį brolis važiavo atitempinėt  ;] Atitempinėjant mašina užsivedė, apšilo ir laimingai nuvažiavau namo. Rytoj vėl į servisą :-]

Įdomu: Nuvažiavus į servisą ir palikęs mašiną buvau išėmęs magnetolą, kurią gavau ir įsidėjau tą dieną kai sugedo mašina. (gal tai turi įtakos???)
Kuo toliau tempiant vedasi blogiau, tempiant, bėgį įmeti ir lygtaj užsiveda bet traukos nėra, o bėgį išjungus mašina užgesta... Po kažkiek laiko prasišaudo ir jau viskas lygtaj gerai...
Dar girdėjau kad gali būti del oro filtro. Pas mane kai nusipirkau šią A4 jau buvo sportinis filtras (nu typo, manau ten fuflo kažkoks.) sakė kai prasideda šalčiai jis ten drėgmę gaudo labai ar gali būti dėl to????  :P

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11: 2009 Lapkričio 25, 18:26:51 »
Bėda: į kuro siurblį neateina jokia srovė. Tai galėtų dėl rėlės būt?
Ryt pakeisiu bet tesiog įdomu šiandien ar padės ;]

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #12: 2009 Lapkričio 25, 18:59:17 »
Tai gal tuo metu,kaip jinai tau uzsikurdavo,tai srove buvo,o kaip nesikuria,srove neateina :) jeigu butu galima sulygint pvz su mano atveju,mano klima budavo tai pucia,tai nepucia,pati puliuoja,reguliuojasi greiti pirmyn atgal ir pan ir taip pat buvo rele,pakeiciau ir viskas tvarkoj, tai manau,kad ir tau su siurbliu bus tas pats,ir jeigu tau diagnostika tai parode,tai tikrai pades :)

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #13: 2009 Lapkričio 26, 00:31:18 »
Na diagnostikos nedariau, nes anot serviso ji nieko neparodys :-]
O ką daro ta rėlė kuro siurbliui?
Atrodo visą laiką turi jis veikt be tarpų.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #14: 2009 Lapkričio 26, 13:01:38 »
Na diagnostikos nedariau, nes anot serviso ji nieko neparodys :-]
Yra du keliai atsakymui, sresk pats kuris teisingas:
A) visas audi koncernas debilu gauja ir prisigalvoja kazkokiu debilisku diagnostiku, cia tik klientu durninimas ir pinigu plovimas
B) meistras kuris taip teigia arba pats problemu turi, arba nezino ka ir kaip naudoti.

Diagnostika ne tai kas nusako tikslu 100% gedima, taciau nurodo kelius. Atmeta arba patvirtina gedimu prielaidas. O jei sis asmuo kuris pasake tai, tik klaidas nuskaito ir tai vadina diagnostika - tai jo problemos, nes tai nevadinama diagnostika, tiesiog atliekamas darbas kuri moka ir 4 metu vaikas - nuskaityti klaidas, tam tereikia pora mygtuku nuspausti.

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #15: 2009 Lapkričio 26, 17:29:56 »
Na, kokios naujienos?

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #16: 2009 Lapkričio 26, 19:58:26 »
Na šiandien pasikeičiau rėlę viskas idealiai veikė, tačiau vakare vėl tas pats... Galvojau, kad jau tikrai dėl mago (gal jis tą rėlę sudegina) tačiau patikrinęs srovę prie kuro siurblio pamačiau kad, srovė ateina iki siurblio, išvada siurblys parėjo.. O su senaja rėle net srovė neateina. Po kapotu atjungęs šlangą kuri ateina iš siurblio taip pat nesulaukiau benzino srovės.
Klausimas: Ar kuro siurblys turi pradėti veikti įjungus degimą ar vedant ?? Pas mane tik srovė atsiranda prie kuro siurblio, kai vedi.
Taip pat gal žinot internetinių parduotuvių? Kur tą siurblį galėčiau nusipirkti. Ar kas parduodate?
Dar prie to pačio pasakysiu, kad parduodu Vag Tacho 2.5 kabelį apie kurį galite pasiskaityti googleje, nusipirkau ir galvojau, kad naudosiu kaip vag-comą :-]

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #17: 2009 Lapkričio 26, 20:04:58 »
ijungus degima turi siurblys suveikt ir turi girdetis garsas :) pats praejusia savaite eiskojau siurblio,nes galvojau,kad ir mano jau ragai,bet pasirodo,kad tik masinos kompas uzsiblokavo ir nesikure todel,tai autopliuse tikrai ju yra,palygink kainas kito ir remonto,as kazkodel labiau linkes buciau remontuot,jei aisku tai daryt imanoma ir jei tas pades :)

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #18: 2009 Lapkričio 26, 20:06:25 »
dar ir turgaus skilty paieskok,ten buvo man rodos 1.8 varikliui :)

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #19: 2009 Lapkričio 29, 22:08:12 »
Gal beznas buvo pasibaiges kada nors? Gal pustusciu baku vazineji?

Neprisijungęs daliukAzz

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #20: 2009 Lapkričio 29, 23:17:33 »
Na kadangi važinėju tėvų pinigais, nes esu moksleivis tai kartais rezervas užsidega. Parduotuvėj radau kuro siurblį 150 lt ;]

Neprisijungęs slam

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #21: 2009 Lapkričio 30, 11:48:53 »
Sorry biski uz OT, bet ko tavo parasteje, kur masinos galas nufotkintas, tas 4-tas kita puse uzklijuotas? :)  Oo) Beje, 150lt uz nauja siurbli kazkaip mazoka, man atrodo:)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 30, 11:52:09 sukūrė slamzz »

Neprisijungęs SENIS AUDI

• Įrašai: 302
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #22: 2009 Lapkričio 30, 12:31:09 »
O gal kur stovi slapukas koks?pas mane yra ant signalizacijos pulto,nesuspaudus knopkiu siurblys neijungiamas ir uzkurus po keliu sekundziu uzgesta,paskui visai nesikuria.norint uzkurti reikia nuspausti knopke  (+)  tada pasigirsta siurblio suzirzimas ir kuri.gal paprasciausiai signalizacija durnioja?
ps.manau kad kazkas su elektra ne taip,kiek turejau auto,tai jei siurblys pareina tai neuzkurdavau visai,nei kita dienanei po savaites
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Lapkričio 30, 12:40:12 sukūrė SENIS AUDI »

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #23: 2009 Lapkričio 30, 12:46:26 »
uz  150 siurblys gera nebus niekaip, ten pardawineja tokius uniwersalius neaisku kur suvyniotus, pirk naudota arba jei pas tawe org tai vezk remontuoti, tik tada laikys. aisku isitikink ar cia tiksliai siurblys kaltas.

Neprisijungęs Saras911

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #24: 2009 Lapkričio 30, 14:40:48 »
Sorry biski uz OT, bet ko tavo parasteje, kur masinos galas nufotkintas, tas 4-tas kita puse uzklijuotas? :)  Oo) Beje, 150lt uz nauja siurbli kazkaip mazoka, man atrodo:)
Ten ta ketverta pasukus 90 laipsniu kampu pries laikrodzio rodykle, jis stovetu normaliai ir butu normalus a4 zenkliukas,neteisingai uzklijuotas ir tiek :)