Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neusikuria mano a4 kokios gali but priezastys?  (Skaityta 3133 kartus)

Neprisijungęs iMechanic

• Įrašai: 1700
    • Žiūrėti profilį
ramsung nepaminejai kur pyle? Is lietuviu perpardavinetoju ar degalinej pacioj rusijoj?
Na jo Lietuvoje, pas garazinius.

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
patyriau savo kailiu,supyliau pilna baka rusisko ir tikrai is patikimo zmogaus,zinau,kad neskiestas,nes tik parvezes is bako tiesiai i kanistra suleido ir as susipyliau,viska savo akim maciau ir pats susipyliau,rezultatas to buvo toks,kad dingo trauka ir nuvaziavau su tuo benzu gerokai maziau,negu su lietuvisku,po to daugiau nemate ta masina tokio kuro,pilu tik is statoilo, o del oktano tai jo,nematavau as oktaninio skaiciaus,bet ir nenusisneku, teko ir man uzsiimt vezimu jo,tai pacioj kolonelej operatoriai issikalbejo sita dalyka,kad oktano tokio nesiekia benzinas ir kad yra gerokai mazesnis,as netaikau visam Rusijoj parduodamam kurui,bet kalbu apie konkretu atveji,su kuriuo teko man susidurt,del kitu koloneliu as nieko nesakau

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
nuva, kita kalba kai konkreciai parasei kas ir kaip ;) LT irgi visokio brudo gali prisipilt, ypac neaiskiose degalinese. Su dujom nesenai atvejis buvo, kai privare tepalo i baka, ko pasekoj net reduktorius nebedirbo :) O vat buves bendradarbis pila rusiska benza ir vargo nemato, nei sanaudos isaugo, nei kitokiu neigiamu pozymiu, pas ji SAAB 2.0T. Bet ziuriu gera OT jau pradejom cia varyt :D

Neprisijungęs Saras911

• Įrašai: 1445
    • Žiūrėti profilį
jo,ir as norejau sakyt,zmogui masina nesikuria o mes gincinames del kuro ypatumu :D

Neprisijungęs ExiS

• Įrašai: 845
    • Žiūrėti profilį
 :D

speju kol pasigincijom, tai ir masina uzsivede  :D

Neprisijungęs zakaliukasx

• Įrašai: 33
    • Žiūrėti profilį
man su irgi su 2.8 taip buvo. uzsiveda sekundei, uzgesta ir uzsidega tepalo lempute tai issiaiskinau kad senai keisti tepalai ir prie minuso per daug sustingsta ir kompas neleidzia uzvest. nukrita lauke temperatura ir kaip bitute uzsivede tada supyliau sintetinius tepalus ir db be broblemu :)

Neprisijungęs speedees

• Įrašai: 10
    • Žiūrėti profilį
Aciu visiems uz patarimus. Uzsivede maniske bet priezasties neradau. Paprasciausiai sukau iki pamelynavimo ir uzsivede :) Dabar lyg viskas ok :P

Neprisijungęs psychadelic

• Įrašai: 4834
    • Žiūrėti profilį
man su irgi su 2.8 taip buvo. uzsiveda sekundei, uzgesta ir uzsidega tepalo lempute tai issiaiskinau kad senai keisti tepalai ir prie minuso per daug sustingsta ir kompas neleidzia uzvest. nukrita lauke temperatura ir kaip bitute uzsivede tada supyliau sintetinius tepalus ir db be broblemu :)

Tau imobilaizeris turėjo knisti protą, o ne tepalo lemputė  :D tepalo lemputė užsidegė pas tave, nes mašina užgeso, pabandyk pats kitą karta užgesinti mašiną su įjungtu degimu ir dar ne tokių lempukų pamatysi  :D