Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Neaiškus kištukas, bei problema su veidrodžių šildymu (foto)  (Skaityta 1523 kartus)

Neprisijungęs Discostju

• Įrašai: 67
    • Žiūrėti profilį
Sveiki, taiva, noriu paklaust keleto man iškilusių klausimų, automobilis audi a4 1996m 1.8l. Pirmas yra toks, kad nusprendžiau pasidaryt šildomus veidrodėlius, laidai ateina tad pasikeičiau stikliukus į šildomus nes buvo paprasti, tik pamatavus testeriu, neateina srovė iki veidrodėlių, spėju, kad org. jie nebuvo šildomi mano automobilyje, tad nėra ir saugiklių kurie už tai atsakingi, gal kas žinot kurį konkrečiai turėčiau įdėt, kad veiktų?
Antras yra toks, nuėmęs priekinį buferį pamačiau laisvą, nuo kažkur atjungtą fyškę, gal kas žinot kur ji jungiasi? Beje jos kitas galas manau išeina iš vairo stiprintuvo bakelio. (1foto)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 30, 18:48:08 sukūrė Discostju »

Neprisijungęs minas

• Įrašai: 2535
    • Žiūrėti profilį
Tu isitikines,kad i veidrodzio fiske ateina sildymo laidai?Daznai buna,kad ju tiesiog nera.O del nuotraukos,tai cia temperaturinis daviklis,kuris skydelio aapacioj rodo lauko temperatura.Irgi abejoju,kad jis pastave yra.

Neprisijungęs Discostju

• Žiūrėti profilį
Lauko temperatūrą pas mane rodo, tad matomai čia ne tavo minėtas laidas. Ta prasme daro laidus nuo veidrodėlių, kurie nueina į niekur, ar turi omenyje tuos laidus, kurie ateina iki veidrodžio korpuso? Gal galėtum išsamiau paaiškint. Dėkui :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Rugsėjo 29, 20:40:05 sukūrė Discostju »

Neprisijungęs mariuskm

• Įrašai: 728
    • Žiūrėti profilį
Lauko temperatūrą pas mane rodo, tad matomai čia ne tavo minėtas laidas, be to koks sąryšis tarp vairo stiprintuvo bakelio ir temp. daviklio? Ta prasme daro laidus nuo veidrodėlių, kurie nueina į niekur, ar ką nori pasakyti? nlb supratau, arba laidai veidrodyje, kuriuos pajungiau į stikliukus yra skirti kažkam kitam, ko dar nžn. Gal galėtum išsamiau paaiškint. Dėkui :)
Mano buvusioj a4 98m veidrodėlių šildymo laidas buvo kokių 15cm ilgio ir pabaiga jo buvo po durelių abšyvke, nors veidrodeliai buvo su šildymo elementu.

Neprisijungęs Discostju

• Žiūrėti profilį
O galima pamatyt ar jie ateina, nuėmus galinuo stiklo šildymo mygtuką?

Neprisijungęs Discostju

• Žiūrėti profilį
O turi tas temperatūros daviklio laidas kabėt, ar kištis kažkur? pas mane temperatūra tikslią rodo, o tas kištukas tiesiog buvo pririštas, kad nesivoliotų.

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Veidrodis su durimis sujungtas fiske.Ziuri kiek laidu.Jei is duru ateina 5 laidai,ieskai toliau,jei 3 vedi papildomus.Jei turi noro,galiu sutvarkyti.Nuotraukoj oro temp daviklis.

Neprisijungęs Discostju

• Žiūrėti profilį
Ryt pabandysiu pažiūrėt, dėkui už info, o tas laidas turi kabėt, ar kažkur kišasi?

Neprisijungęs minas

• Žiūrėti profilį
Ryt pabandysiu pažiūrėt, dėkui už info, o tas laidas turi kabėt, ar kažkur kišasi?
Jei daviklis,tai prie buferio tvirtinasi,o pats laidas turi buti prisegtas.

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
autoriui siulau temos pavadinima sutvarkyt ir ateityje paieska pradet naudotis bei su taisyklem susipazint